Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 859
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Чукарландия
http://www.feelunique.com/p/Yes-To-Carrot-C-Loves-your-Hair-Dail … m_campaign=criteo

Шампоанът и балсамът от тази серия Yes To Carrots за каква коса са? Не можах да разбера. А може ли да се ползват за руси коси? Hug

# 586
За нормална коса, подхранващи. Simple Smile

# 587
Каквото значи и зряла възраст. Laughing

Да разбирам, че за жена на 25-26г. не е подходяща?

# 588
  • София
Здравейте!Искам да си поръчам шампоан на Christian of Roma,косата ми е изрусена,доста тънка(природно),дехидратирана от преси и маши.Имам всички останали продукти,които са ми необходими–L2,Milk Shake-маска,арганово масло и ампули,CHI-топлинна защита..Досега използвах шампоан на Milk Shake,но ми свърши и сега съм решила да опитам Christian of Roma..Бихте ли ми препоръчали,какъв вид да взема?

# 589
  • в 1001-та нощ
Каквото значи и зряла възраст. Laughing

Да разбирам, че за жена на 25-26г. не е подходяща?

не бих казала  Peace по-скоро с възрастта косъмът изтънява и става по-порьозен, скалпът има нужда от повече грижи, затова се разработват серии да отговорят на тези по-специфични нужди

но са хубави и за по-млади хора  Peace

# 590
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, която има време и желание, може ли да ми пише едно ЛС, за малко помощ в избор на балсам, защото наистина са доста, а не искам да товаря темата. Peace

на всички ще ни е интересно
a.l.e.n.a  няма ли нищо подхранващо или стилизиращо в него ?

няма  Peace има тема за размени, опитай там да го размениш за друг продукт, някой сигурно има нужда от него  Peace

Аз днес ползвах хидратиращия балсам на голдуел - дуалсенсис - явно само на мен не ми оплита и втвърдява - като се има предвид, че ползвах протеинов пресушаващ и тониращ шампоани  Peace

балсамът е доста течен, не минавах с ултрасоник, при отмиването косата беше много хлъзгава и уплътнена  Peace

но трябва да отбележа, че беше и много хидратирана преди това, в последно време твърдостта ми убягва  Peace

мерси много а ако реша да си суша косата каква е последователността шампоан,маска,кристали ( ИЛИ АРГАНОВО МАСЛО ) спрея накрая и сушене ,не го ли дават да се ползва на суха коса .... пак не разбирам

# 591
  • в 1001-та нощ
идеята на сухата коса, че ако днес я измиеш - може утре да решиш да я изправяш или да правиш букли с пресата, тогава действаш на суха коса - впръскваш, но преди пресата трябва да изсъхне, не минавап с нея по влажна коса  Peace

след маската - подсушаваш косата, ползваш стилизанта, може леко да духнеш косата да го "фиксираш" и тогава спрея и сушиш

# 592
Пак аз Laughing Може ли да попитам коя серия на Редкен е по - хубава all soft или smooth lock?

# 593
Да Ви споделя,  днес направих  бамбуковата терапия при фризьорката,ето и снимчици,чудесно ми се отрази ,страхотна е тази терапия Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 594
Пак аз Laughing Може ли да попитам коя серия на Редкен е по - хубава all soft или smooth lock?
Зависи какво целиш, новата серия смут лок помага да се запази косата гладка при обработка с преса или сешоар.  Peace

# 595
Deli,
косата ти наистина изглежда чудесно. Вече много се изкушавам с тази бамбукова терапия  Blush
Как точно ти я направиха в салона?

# 596
Deli,
косата ти наистина изглежда чудесно. Вече много се изкушавам с тази бамбукова терапия  Blush
Как точно ти я направиха в салона?

Първо измиване с бамбуков шампоан, след това бамбукова маска, после ме намаза  със смес от затоплящ серум и с инфрачервена преса мина кичур  по кичур, и накрая възстановяващ лосион. Simple Smile

# 597
  • в 1001-та нощ
Браво, DELI22  Hug много се радвам за теб  Blush с кои продукти я правихте  Rolling Eyes

Утре ми идва един нов активатор за къдрици  Heart Eyes който е с доста билкови екстракти, черен оман, арника, алое вера, агаве, кокосово масло, ягоди, иланг-иланг ...

# 598
Зависи какво целиш, новата серия смут лок помага да се запази косата гладка при обработка с преса или сешоар.  Peace
Това не ми е основна цел, използвам пресата съвсем малко и не мисля, че ще ми е необходима цяла сериq специално за това. Значи вече търся само отзиви за Redken all soft Hug

# 599
Имам серията на Редкен Екстриим. Много ми харесва. Да изчакам да я свърша, за да пробвам това, това и това или да ги взема сега за редуване?

А някой ползвал ли е този активатор на къдрици? Мнения? Вие от кои активатори сте най-доволни?

Общи условия

Активация на акаунт