Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 850
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
За митик оил назад бях хисала съдържанието на маската за мнение, но никой не се включи.

Ето на шампоана съдържанието:
Aqua, sodium laureth sulfate, coco-betaine, laureth-5 carboxylic acid, cocamide mipa, amodimethicone, sodium chloride, polyquaternium-10, ppg-5-ceteth-20, sodium benzoate, laureth-2, salicylic acid, limonene, methyl cocate, hexyl cinnamal, coumarin, linalool, butylphenyl methylpropional, benzyl alcohol, sodium cocoate, hydroxycitronellal, argania spinosa oil, persea gratissima oil, gossypium herbaceum oil, vitis vinifera oil, amyl cinnamal, sodium hydroxide, citric acid, parfum.

# 676
  • Велико Търново
Пандичка,косата ми е тънка,боядисвана Confused страдам от липса на плътност и обем Confused

# 677
За митик оил назад бях хисала съдържанието на маската за мнение, но никой не се включи.

Ето на шампоана съдържанието:
Aqua, sodium laureth sulfate, coco-betaine, laureth-5 carboxylic acid, cocamide mipa, amodimethicone, sodium chloride, polyquaternium-10, ppg-5-ceteth-20, sodium benzoate, laureth-2, salicylic acid, limonene, methyl cocate, hexyl cinnamal, coumarin, linalool, butylphenyl methylpropional, benzyl alcohol, sodium cocoate, hydroxycitronellal, argania spinosa oil, persea gratissima oil, gossypium herbaceum oil, vitis vinifera oil, amyl cinnamal, sodium hydroxide, citric acid, parfum.

Благодаря, че припомни!      bouquet

Виждам масълца, макар да са надолу в списъка.   newsm78
Ще помоля някой, който умее да прави разбор на съставките, да се включи.      bouquet

# 678
Ето и на Митик оил маската съдържанието:

Aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, candelilla wax, amodimethicone, cetyl esters, isopropyl alcohol, glycerin, phenoxyethanol, persea gratissima oil, vitis vinifera seed oil, trideceth-6, limonene, chlorhexidine digluconate, cetrimoniym chloride, hexil cinnamal, coumarin, linalool, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropinal, hydroxycitronellal, argania spinosa oil, gossypium herbaceum oil, amyl cinnamal, parfum.

# 679
  • Beyond the Frontiers
Дами, моля препоръчайте нещо срещу косопад - знам, че е нормално в някакъв период след раждането, но като се реша е страшно....

# 680
Ето и на Митик оил маската съдържанието:

Aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, candelilla wax, amodimethicone, cetyl esters, isopropyl alcohol, glycerin, phenoxyethanol, persea gratissima oil, vitis vinifera seed oil, trideceth-6, limonene, chlorhexidine digluconate, cetrimoniym chloride, hexil cinnamal, coumarin, linalool, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropinal, hydroxycitronellal, argania spinosa oil, gossypium herbaceum oil, amyl cinnamal, parfum.

Вакса, глицерин...
Заглаждащи, но неподхранващи съставки. И това съвсем в началото.   newsm78
Напомни ми на Абсолют Рипеър - прикрива, но не лекува, както обещава.

Наистина се надявам някой запознат да се включи. Това по-нагоре са си лични съждения, не се водете от тях.   Peace

Дами, моля препоръчайте нещо срещу косопад - знам, че е нормално в някакъв период след раждането, но като се реша е страшно....

Макси Хеър таблетки. Взимаме ги от тук:
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Plus-120 … Veggie-Caps/42190
Описано е подробно съдържанието в линка.

Шампоан на Чи, който много харесвам и караше косата ми да се чувства жива:   Heart Eyes
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-tretirana-kosa … html#.UGvXdJg0G1s
Има и за нетретирана:
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-normalna-kosa- … html#.UGvXiZg0G1s

Можеш да съчетаеш с балсама/лосиона от серията:
http://zlatnaribka.com/category/ionic-power-plus-br-protiv-kosopad-278.html
Или да вземеш друго.
Аз избрах Ревиталид ампули.   Peace

Успех!       bouquet

# 681
Днес дойде хидратиращия ми балсам и еластайзера. След отвратителното скубане, което ми се наложи да правя миналия път, разресването беше песен, косата ми е пригладена и не хвърчи във всички посоки. Със еластайзер+ стандартните шампоани+балсама резултата ми харесва много
Мисля след като ми свършат продуктите да си купя цялата серия All soft, но тя по - скоро хидратираща или протеинова идва?

# 682
AQUА виждала съм неща на Alfaparf в магазинчето, но не ми е направило впечатление да имат голям асортимент, така че не е сигурно дали точно тези 2 продукта ще ги има, но пък и аз скоро не съм ходила, може да са заредили  Peace
Благодаря ти Simple Smile А случайно да ги има някъде другаде, освен по салони?

А John Frieda хубави ли са? Blush Извинявам се, че така се изтрисам с въпроси, но нямам възможност да следя редовно темата, само от време на време хвърлям по едно око и съм изпуснала какво сте писали за тази марка.
На мен ми трябва някакъв гъст, по-тежък балсам, с който да редувам маската Macadamia.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 00:58 от AQUА

# 683
А нещо за гъвкавост на косата?  newsm78 Моята не е изтощена,в добро състояние е,но забелязвам напоследък,че и липсва гъвкавост. По принцип този ефект много трудно го постигам, помощ с примерни продукти за целта  Rolling Eyes ?

# 684
Мисля след като ми свършат продуктите да си купя цялата серия All soft, но тя по - скоро хидратираща или протеинова идва?

Подхранваща, омекотяваща. По пътя на логиката - софт.   Peace
В описанието са обяснени чудесно. Копи-пейст на случаен продукт от серията(в случая щракнах на балсама).

Цитат
Добавете копринен завършек на вашата коса с балсама Redken All Soft. Перфектен за съчетаване с всички меки шампоани. Изглаждаща формула, която намалява начупването на косъма, а косата е мека, лъскава и заздравена. Съдържа комбинация от съставки:копринен комплекс; Gold camelina за блясък, масло от авокадо за възстановяване на влагата и допълнително подхранване; маслиново олио за дълбоко подхранване и копринени аминокиселини за предотвратяване загубата на протеини. Унилакната система Interbond с копринен комплекс, обновява структурата на сухата и изтощена коса, за да я остави копринено мека и с елегантен блясък. Нанесете на чиста и подсушена коса, като наблегнете на най-увредените зони. Оставете да подейства 3-5 мин. и изплакнете обилно с вода.

# 685
А нещо за гъвкавост на косата?  newsm78 Моята не е изтощена,в добро състояние е,но забелязвам напоследък,че и липсва гъвкавост. По принцип този ефект много трудно го постигам, помощ с примерни продукти за целта  Rolling Eyes ?

По-скоро към хидратиране или към уплътняване, насищане с протеини? Мисля, че идеалният баланс и гъвкав косъм ще дойдат, когато са оптимално съчетани горните понятия.   Wink     Hug
Какво ползваш в момента(за да помислим как да действаме)?

# 686
Аз си ги гледах в feelunique,  чудяяя се. Изобщо изключих да погледна в ЗЛ за тях.  Laughing
Искам да попитам има ли шампоани подобни на този. Шампоана ми харесва, особенно аромата и текстурата, но искам да пробвам друг със същото действие.

# 687
Шампоанът Митик ойл би трябвало да не е лош - има, и то сравнително напред, поликватериум-10 и амодиметикон - две кондициониращи съставки, които обикновено търся в шампоаните. За маската и аз си помислих веднага "Абсолют рипеър", тоест главно "замазва". Шампоана бих го купила, маската с този восък толкова напред - не.

Редкен е марка, която използвам редовно. Екстрийм е чудесна серия, чувам добри отзиви за новата Смут лок, но пред Ол софт има поне няколко други неща, които ще предпочета за овлажняване - ако Керастаз е скъпа, бих се спряла на Джойко Мойсчър рикавъри или Мейтрикс Биолаж хидратерапи. Ол софт е доста "обикновена".

# 688
Feeling, последно дълбокопочистващия на Вела+ маска Макадамия и накрая Митик Ойл. Най-често хидратиращия на Афоджи, маската на чи Инфра (позагуби и се действието, сякаш ми идва слаба вече  newsm78 ),маската Макадамия на две седмици. Финишите най-често са Л2, реконструктора със зелен чай Афоджи + серум с масло от шеа на Вела.

# 689
Опитай да загрееш със сешоар Инфра. Да позасилиш нещата. Може така да я преоткриеш.   Wink
Иначе, по същия начин - с нагряване, можеш да действаш с маската Макадамия, но + едно изпомпване от маслото, смесено в шепа с маската. Завиваш в шапка и загряваш със сешоар 20-30 минути, после изплакваш. Страхотна подвижност на косъма ми прави тази комбинация. И много блясък.   Crazy   Heart Eyes

kim kardashian, благодаря, че се включи!      bouquet

Общи условия

Активация на акаунт