От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 284
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Франсето ме изненадаха с това за новия си адрес, някой знае ли къде е, никъде не виждам инфо?
Франсето с нов адрес ли?! Не съм разбрала! А сега може ли да се поръчва на досегашния?!  Crossing Arms

Нов е адресът за получаване на пратките в Русе - Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични на новия ни адрес днес.....
Благодаря!   bouquet Току-що го видях...Леле, как се изплаших, помислих, че е френският... ooooh!

# 181
Някой от Русе получи ли имейл,че то стана време да се вземат от офиса

# 182
Имам мейл за пристигнали 3 пратки, трябваше да са 8  Tired

# 183
  • София
Tarra Tarra

Не казват от сд каква е причината да ми пратят само 1/2 от нещата...
Искат ми колисимо номер - обяснявам, че когато е с подарък, пратката няма такъв... ама служителката на Сд, била много ама много наясно с пазаруването то ЛР и трябвало задължително да има... и това ми го повтаря около 15 пъти докато съм при педиатърката(бебето е болно).......аз й обяснявам, че не мога да говоря повече, а тя продължава... затворих й (което не правя никога...)
Препратих мейлите от ЛР, с инфо кога са пратени двете части....

И от СД пак звънят -  вече съм на работа и пак ми повтаря около 10 минути - едно и също - колисимо номер да пратя... трябвало задължително да има колисимо номер?!? Казах й да остави всичко ще си платя тези 6 лв - нямам време да се обяснявам повече... и затварям. Тя след 2 минути пак звъни...

Незнам как назначават такива служители...
 newsm78 #Crazy newsm78

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 19:00 от vanina_nina

# 184

Аз взех 1, а трябваше да са 2......... Thinking

# 185
vanina_nina при СД може да се проследи и номера на експедиция на Колиеко поща. Там сменят една буква и се вижда дали е въведен подобен пакет в тяхната система. Може би това е имала предвид служителката. Не защитавам СД, служителката не се е изказала правилно според мен и е станало недоразумение с номерата.

# 186
  • София
точно тези номера й пратих.... нали от мейла става въпрос? кога е експедирана...
ето това

Je suis heureux de vous annoncer que ce 10 octobre 2012 nous avons éxpédié votre

colis N°Exped:,,,,,,,,,

# 187
Да, това е изписването -

Expédition de votre commande.

Cher Monsieur,

Je suis heureux de vous annoncer que ce 00 octobre 2012 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 8G0000000000

и изброени артикулите......

# 188
# 189
Добро утро, момичета! Какво става наистина - адресът на Франсето го няма на първа страничка, а като го въвеждам в сайта, ми дава други данни, иска въвеждане и на още някакъв град?!!!  Thinking

# 190

И моите са поне два пъти по-малко пратки от това, което очаквах да пристигне в два курса newsm78

# 191

И моите са поне два пъти по-малко пратки от това, което очаквах да пристигне в два курса newsm78

И моите са така.....Бройката не е това, което очаквах.....пък да...уж 2 курса.......

# 192
Някоя софиянка да е получила мейл от Франсето?

Чакам три пратки и ни вест ни кост. Sad

# 193
Някоя софиянка да е получила мейл от Франсето?

Чакам три пратки и ни вест ни кост. Sad
И аз нямам още мейл...Какво става?!! newsm78 smile3516

# 194
Поръчка със статус доставена на 9.10 я няма никаква.

Общи условия

Активация на акаунт