От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 298
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да им предложим да има задържане при вземането на пратки от България до следващите 2 курса например, както при Габко

# 166
  • София
Аз им предложих вече да има задържане поне докато се окомплектова поръчката, не зная как точно е при Габко.

# 167
А някой знае ли, защо този курс на СД, който ще тръгне на 24.10.2012г. от Англия ще е две седмици след предходния. До сега имало ли е такива големи периоди?

# 168
  • София
защото закриха адреса в Англия, предполагам, че се надяват да изчистят всичко от адреса  Peace

# 169
  • София
Всеки си прави някаква сметка...
Нямам против и всеки ден ден тръгва курс от Фр, но ако в този ден имам 2 пакета и двата да дойдат наведнъж, а не  да плащам цена за килограм за пакетче от 200гр.

За СД става въпрос!

# 170
Най-накрая -

Francetobg
Курс 33 и 34- 12.10.2012- 23.10.2012- пристигнал
Курс 35- 19.10.2012- отпътувал

Курс 36- 26.10.2012- плануван
Пратките от курс 33 и 34 за страната ще бъдат изпратени с Пощи и Еконт в сряда 24.10. В сряда всички клиенти от страната ще получат е- мейли с информация за получените пратки. Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични на новия ни адрес днес 23.10 от 18-19ч. и в сряда 24.10 от 9-12ч. Вземането на пратки става само след получен е- мейл за наличността им на адреса.
Желаем Ви прекрасен ден!

# 171
Мерси  Hug

Чакаме мейли и да видим сега лесно ли ще намерим новото адресче  Rolling Eyes Някъде има ли го публикувано, погледнах контакти - старото е още  Confused

# 172
Най-накрая -

Francetobg
Курс 33 и 34- 12.10.2012- 23.10.2012- пристигнал
Курс 35- 19.10.2012- отпътувал

Курс 36- 26.10.2012- плануван
Пратките от курс 33 и 34 за страната ще бъдат изпратени с Пощи и Еконт в сряда 24.10. В сряда всички клиенти от страната ще получат е- мейли с информация за получените пратки. Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични на новия ни адрес днес 23.10 от 18-19ч. и в сряда 24.10 от 9-12ч. Вземането на пратки става само след получен е- мейл за наличността им на адреса.
Желаем Ви прекрасен ден!
newsm44 newsm51 Бравоооо!

# 173
Тъкмо ме сърбяха пръстите да похваля СД за бързото превозване и седнах да си направя елементарната сметка. Два пъти седмично правя банков превод и два пъти плащам доставка в бг, плюс закръглянето до кг в едната пратка. Така само за тези две пратки за една седмица оскъпяването ми е 4 лева, спрямо варианта да бях ги получила в един курс...(отделно че така или иначе си ги взимам заедно, не мога да ходя до поща повече от веднъж седмично)  newsm78
Не казвайте "Няма угодия", защото между курсове през 3 седмици и курсове през 3 дни, можеше да се намери някакъв оптимален за всички страни вариант...

# 174
За N-ти път СД ми пращат само част от поръчката, при положение, че и двете части са пристигнали на френския адрес -  едната 5 дни другата 3 дена преди курса им.

Днес цял ден се разправям с една тяхна служителка... е нямам нерви вече...  #Cussing out тази жена повтаря по 15 пъти едно и също нещо, без да се събразява бързаш ли, на работа ли си, при лекар ли си...супер непрофесионално и досадно...  #Cussing out
Каква е причината?

# 175
Каквото и да си говорим, всички продължаваме да използваме услугите им...и типично по български нон-стоп изразяваме излишно недоловоство, вместо да изразходваме силите си за положителни емоции.... Grinning

# 176
  • Русе
Франсето ме изненадаха с това за новия си адрес, някой знае ли къде е, никъде не виждам инфо?

# 177
  • Русе, България
Франсето ме изненадаха с това за новия си адрес, някой знае ли къде е, никъде не виждам инфо?

Сигурно ще го дадат е email - а който ще изпратят. Някой има ли вече получен имейл? Че аз си чакам един фритюрник от Ларедута от 13 септеври.

# 178
Франсето с нов адрес ли?! Не съм разбрала! А сега може ли да се поръчва на досегашния?!  Crossing Arms

# 179
Франсето с нов адрес ли?! Не съм разбрала! А сега може ли да се поръчва на досегашния?!  Crossing Arms

Нов е адресът за получаване на пратките в Русе - Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични на новия ни адрес днес.....

Общи условия

Активация на акаунт