От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 239
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Момичета , искам да поръчам детски подаръци с Франсето , ако днес ги пусна имам ли шанс до Коледа да дойдат.
    Моля ви отговорете ми ,защото ще ми е първа поръчка и искам да знам какво да правя

# 391
Имам мейл от СД за получена поръчка от Англия. newsm44 newsm44 newsm44
Все пак всичко е точно и макар със закъснение ще си получим поръчките много преди коледа  Mr. Green
Супер, ще видя кога да отида да си я взема  Grinning

# 392
  • Русе
Има ли някой с мейл от днешния курс на Франсето?  Очаквам стара пратка и ако я няма ..... #2gunfire

# 393
Има ли някой с мейл от днешния курс на Франсето?  Очаквам стара пратка и ако я няма ..... #2gunfire
И аз имам стара пратка, от 11,10. Твоята от кога е?

# 394
  • Русе
Моята е от 31,10, но получих друга от 01,11 и от малкия ми опит вече може да я смятам за загубена и да тръгна да я дира . Няма я два поредни курса.

# 395
и аз чакам от октомври, а ноемврийската ми беше в предния курс. Последни надежди имам и ако не пускам клейм в Пей Пал.

# 396
Момичета при Франсето трябваше ли да се пускат заявки за всяка поръчка...че нещо се обърках с тия превозвачи /при СД съм сигурна, че трябва newsm78 от Бранда поръчах  bouquet

# 397
благодаря за чудесната тема! Запис да я следя, защото вече няколко пъти поръчвам от амазон.фр

# 398
и аз чакам от октомври, а ноемврийската ми беше в предния курс. Последни надежди имам и ако не пускам клейм в Пей Пал.
Някой днес получи ли си забавените пратки от октомври, аз пак нямам имейл за поръчката ми от 17 октомври и мисля вече да си пускам клейм.

# 399
  • София
SmartDelivery

Уважаеми клиенти,

Предоставяме новите Общи условия на фирма Смарт Деливъри ООД, който ще влязат в сила от 01.12.2012 и можете да прочетете на тази страница:
http://smartdelivery.org/bg/novini/novi-obshti-usloviya.97.html

Основните промени, които са включени в новите Общи условия, бяха изпратени в уведомителен имейл на дата 26.10.2012 и можете да прочетете на тази страница: http://smartdelivery.org/bg/novini/promeni-v-rabotata-na-smart-delivery.95.html

Всички заявки направени през нашия сайт преди тази дата ще се обслужват по старите ни Общи условия, които можете на намерите тук: http://smartdelivery.org/info/view/uslovia_za_polzvane.html

Новата ценова политика от 3лв за всеки започнат килограм влиза в сила от 10.12.2012. Ако след тази дата имаме пристигнали поръчки на френския ни адрес със заявки в нашата система преди дата 01.12.2012, ще важат старите цени от 2,93лв/кг и молим всички клиенти, които забележат, че имат такава заявка, да се свържат с нас, за да коригираме цената ръчно.

За подробна информация относно новите Общи условия можете да посетите следната страница:
http://smartdelivery.org/bg/novini/novi-obshti-usloviya.97.html

С пожелания за спокоен и ползотворен ден,

# 400
Някой днес получи ли си забавените пратки от октомври, аз пак нямам имейл за поръчката ми от 17 октомври и мисля вече да си пускам клейм.
За съжаление не получих нито мейл нито пратка Sick
А не мога да пусна клейм защото не съм платила с пейпал,а директно с картата.

# 401
За съжаление не получих нито мейл нито пратка Sick
А не мога да пусна клейм защото не съм платила с пейпал,а директно с картата.
Пиши до ЛР да направят справка какво се случва с поръчката, че не си я получила  Rolling Eyes

# 402
Нещо не е наред с пратките по Франсето, видно е... Crossing Arms
Кога е /тръгнал/ курс 40? Нямам фейсбук, там има ли въобще някаква инфо за настоящи и предстоящи курсове?

# 403
Имам мейл от Ф2Б , явно е пристигнал курс.

# 404
Имам мейл от Ф2Б , явно е пристигнал курс.
И аз имам мейл от Франсето за пристигнала пратка.  Поръчката ми е от 11. ноември. За първи път от много време ползвам услугите им за доставка от Франция и се надявам всичко да е наред. Насочих се към тях заради новите условия на Смарта. 

Общи условия

Активация на акаунт