От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 232
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
От днес ли са ви мейлите? В техния сайт пишеше че курс е пристигнал на 26.11  и тогава ще се получават мейли и раздаване.
Да не би това да е друг курс или е същия? Аз чакам от следващия поръчка, но кога ли ще е?

# 406
  • ВАРНА
От днес ли са ви мейлите? В техния сайт пишеше че курс е пристигнал на 26.11  и тогава ще се получават мейли и раздаване.
Да не би това да е друг курс или е същия? Аз чакам от следващия поръчка, но кога ли ще е?

И аз днес получих мейла,че са пратени по Еконт,може би пратките са много и по-бавно става,знам ли  newsm78

# 407
Курса на Смарт Деливъри който тръгна на 27.11. е пристигнал, имам поръчка която е преминала в изпълнение.

# 408
  • София
И аз така  Peace

Имам няколко поръчки които са преминали в изпълнение.
Имам поръчка която по моя грешка съм пратила в пункт, писах на СД и те уж щели да направят всичко зада я вземат, но въпросната поръчка стои "чака номер на пакет". Писах няколко пъти на СД с молба да проверят дали е взета от пункт и отговора е, че не могат да ми кажат, да съм изчакала. НО наближава 45 дневният срок за диспут в пейпал - поне ако мога да си върна парите за поръчката.
Друг имал ли е подобен случай и как е процедирал? Какво основание в пейпал пишете за диспута за парите /имам няколко мейла от ларедут да отида да си взема поръчката от пощенският клон/ ? Моля помогнете  Tired

# 409
Здравейте,

Ако някой не знае (то си го пише в условията де, но малко неясно) - smartdelivery не комбинират доставки, дори и от LaRedoute една поръчка, разделена на 2. Остава да се надявам да се случат в един и същ курс.

В сайта им пише, че последният курс от 27.11 е пристигнал, но няма планирани дати за следващ курс. Има ли друг начин да разбера следващата дата или да чакам да я публикуват евентуално?

# 410
  • на 90 км от морето
От стената на СД във ФБ:
Здравейте,
Днес, 04/12/12 г. /ВТОРНИК/ ще има раздаване на пратки. Времето, в което можете да получите поръчките си е
от 11.00 до 17.00 часа.
Хубав и спокоен ден,
Екипът на Смарт Деливъри

# 411
Момичета, някои от вас нали имаха липсващи пратки от франсето.Получихте ли ги в следващите курсове?
Мама Цо си спомням,че имаше закъсняваща пратка Peace

# 412
Азвсе още си чакам поръчка от 17.10. при дошли други след нея. А и от Франсето ни вопъл , ни стон за курс 40 от миналата седмица. Нещо пристигало ли е???

# 413
Мама Цо си спомням,че имаше закъсняваща пратка Peace

За щастие моята пратка е била тук, без фактура......Успех на всички! Praynig

# 414
Азвсе още си чакам поръчка от 17.10. при дошли други след нея. А и от Франсето ни вопъл , ни стон за курс 40 от миналата седмица. Нещо пристигало ли е???
Аз чакам от 11,10, но вече не вярвам да я дочакам Sad

# 415
Дано поне някаква компенсация да получите.Някои поема ли отговорност?

# 416
Аз чакам от 11,10, но вече не вярвам да я дочакам Sad
Аз чакам пратка от  27.09 още я няма,а и от пуснатия диспут в ПП нямам никакво развитие.

# 417
И аз чаках поръчка направена на 27.9., изпратена според ЛР на 3.10. - без колисимо - писах на ЛР от контактната форма с молба да направят справка какво се случва с нея, че не е пристигнала. Изпратиха ми формата за изгубена поръчка и ми възстановиха сумата. Лично аз предпочитам да пиша първо на ЛР, а след това, ако се налага да пускам диспут  Peace Дано всичко се нареди  Hug

# 418
Здравейте.
Някоя от вас да се е обаждала на телефона във френско на франсето
Една пратка от един френския сайт Bernard.fr ми се губи,пък е от 12.09 и е пратена на 17.09
Писах им, отговориха ми че имало проблем на адреса.Отговорих им че съм оторизирала г-жа Кремена Живкова да получи моята пратка и пак им посочих пълния адрес и време за доставка.
На 05.11 получих мейл че са я експидирали отново но в последните два курса отново я няма.
Днес пак ще им пиша,и ако пак кажат че има проблем  искам да се свържа с г-жа Живкова. Ако има някой който се е свързал с нея, моля да сподели дали е възможно това.

# 419
Някой с мейл от фрaнсето,полуЧен днес  имa ли?

Общи условия

Активация на акаунт