От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, някой някой говорил ли е или писал с FrancetoBG тази седмица?
и аз като многото писах,ама отговор не получих  Thinking

# 571
в края на другата седмица очакват курс 43 Франсето

Франсето в края на другата седмица очакват курс 43

# 572
  • Sofia
пиши на сайта че не си получила поръчките,искай им документ с който да ти докажат че са получени на френски адрес(подпис и име на получател) ако трябва се обади по телефона заплаши ги че ще подадеш жалба в полицията и европейската комисия за защита на потребителите,пиши на страницата им във FACEBOOK и докато не си получиш документите не ги оставяй на мира,след като ти го дадат превозвача или трябва да ти върне парите или да ти даде поръчката но без този документ никой нищо няма да направи!
можеш да подадеш жалба и във банката като не получена пратка!
от кой сайт са поръчките?

Всичко описано горе + все пак пиши на Пейпал за съдействие, обясни им конкретно какво се е случило и че не си разбрала какво трябва да направиш, ако имаш нужда от помощ с писмото на английски пиши ми ЛС.
На мен Пейпал ми съдействаха за получаване на пратка от Германия, въпреки че бях изпуснала 45-дневния срок, проведоха си кореспонденция с търговеца, който ми изпрати нещата.

# 573
snow22, с Даниела ли се чу?

# 574
За курса на фр2бг да потегли или да пристигне др.седмица. знае ли се?

# 575
За курса на фр2бг да потегли или да пристигне др.седмица. знае ли се?

Доколкото разбирам - другата седмица ще е тук курс №43.......

# 576
Здравейте отново,
току що направих поръчка и пратих на адреса на франсето. Трябва ли да им пиша мейл да очакват поръчка на мое име, или не е необходимо?
Мога ли по някакъв начин да следя движението на пратката, или чак като пристигне в БГ тогава ще ме уведомят, че имам пратка?

# 577
Здравейте отново,
току що направих поръчка и пратих на адреса на франсето. Трябва ли да им пиша мейл да очакват поръчка на мое име, или не е необходимо?
Мога ли по някакъв начин да следя движението на пратката, или чак като пристигне в БГ тогава ще ме уведомят, че имам пратка?

Ако вече си се регистрирала при тях, няма нужда да се пише за всяка пратка.Оттам нататък обаче ще си в неведение кога ще пристигне, чак докато не получиш мейл от тях, че е пратена по Еконт.

# 578
Здравейте отново,

Ако вече си се регистрирала при тях, няма нужда да се пише за всяка пратка.Оттам нататък обаче ще си в неведение кога ще пристигне, чак докато не получиш мейл от тях, че е пратена по Еконт.

Уффф, това много го мразя. (((
А колко регулярно им вървят курсовете? Има ли всяка седмица, или и това не се знае?
То вече я направих, и утре или в понеделник ще правя още една...

# 579
  • Plovdiv
 И аз да попитам за Смарт Деливъри? Има ли при тях някакви проблеми

# 580
И аз да попитам за Смарт Деливъри? Има ли при тях някакви проблеми
В последно време са редовни, ама пък и затова закръглят цените на всеки започнат килограм.

# 581
Уфф, сега ме е яд че не ползвах тези Смарт....гледам курсовете им пристигат за 4ри дни.
Ама се чудя за втората поръчка, те условията са им същите като на Франсето...

# 582
snow22, с Даниела ли се чу?

не,отговориха ми на имейла

# 583
Уфф, сега ме е яд че не ползвах тези Смарт....гледам курсовете им пристигат за 4ри дни.

в грешка си, не са същите  Peace
прочети си и си реши  Hug

# 584

в грешка си, не са същите  Peace
прочети си и си реши  Hug

ами уж четох и двете, къде им е разликата?
И 2те фирми таксуват по 3лв. на кг. Друго има ли?

Общи условия

Активация на акаунт