От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 190
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
а не е ли странно,че в сайта си Франсето не е обновило информацията за пристигналият курс.Все още си пише :Курс 42 е пристигнал на 21.12.2012!  Shocked

те пък щото много често си обновяват сайта...

# 691
а не е ли странно,че в сайта си Франсето не е обновило информацията за пристигналият курс.Все още си пише :Курс 42 е пристигнал на 21.12.2012!  Shocked

те пък щото много често си обновяват сайта...
Koгато дойде курса,те ще кажат.Другото е само нерви  Peace

# 692
Нервите идват от липсата на информацията. А времето си върви, ако имаме объркани поръчки 45 дневния срок, в който можем да се жалваме пред търговците отдавна си мина...

# 693
  • Плевен
От FR2BG
Курс 43- пристигнал
Пратките от курс 43 ще бъдат изпратени с Еконт на 29.01 вторник. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 29.01 вторник. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 28.01 понеделник и 29.01 вторник от 17-18.00, след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.
 Grinning

# 694
Най-накрая...
сега остава да разберем и дали имаме пратки, или не....
чакам 2 и силно се надявам да са в този курс.

# 695
Момичета, нали за Франсето не се пускаше заявка при всяка направена поръчка  Thinking дали съм разбрала правилно....

# 696
Момичета, нали за Франсето не се пускаше заявка при всяка направена поръчка  Thinking дали съм разбрала правилно....

Бейли,правилно си разбрала.Щом вече те имат в системата си (име,адрес и начин на получаване на пратките) не е нужно да пускаш заявка при следващи поръчки.  bouquet

# 697

Бейли,правилно си разбрала.Щом вече те имат в системата си (име,адрес и начин на получаване на пратките) не е нужно да пускаш заявка при следващи поръчки.  bouquet
Hug

# 698
Какво стана с Франсето,нали щяхме да чакаме раздаване от Екота в понеделник

# 699
Какво стана с Франсето,нали щяхме да чакаме раздаване от Екота в понеделник
От FR2BG
Курс 43- пристигнал
Пратките от курс 43 ще бъдат изпратени с Еконт на 29.01 вторник. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 29.01 вторник. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 28.01 понеделник и 29.01 вторник от 17-18.00, след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.

# 700
  • Русе, България
Някой от Русе получил ли е имейл? Че аз чакам много пратки, а за сега още нямам имейл... а получаването е от 17-18:00 страна работа. newsm78

# 701
Някой от Русе получил ли е имейл? Че аз чакам много пратки, а за сега още нямам имейл... а получаването е от 17-18:00 страна работа. newsm78

Явно и вие ще чакате като нас вторник за имейли.....

# 702

Явно и вие ще чакате като нас вторник за имейли.....
Ми,май така стана ooooh!

# 703
  • Русе
Аз получих мейл от Франсето , но разочарованието е голямо. Само една пратка от ЛР от 05,01,13.
А имам да получавам от декември 6 броя от дамарт.  newsm78
И сега какво остава - да чакаме следващ курс и да ходим по мъките да ги издирваме?  ooooh!

# 704
Аз получих мейл от Франсето , но разочарованието е голямо. Само една пратка от ЛР от 05,01,13.
А имам да получавам от декември 6 броя от дамарт.  newsm78
И сега какво остава - да чакаме следващ курс и да ходим по мъките да ги издирваме?  ooooh!

Sad

Общи условия

Активация на акаунт