От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 293
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Според мен, написаното означава, че пратките, които са с някой от трите описани статуса към 05.11.2012г., т.е. всички, освен вече изпратените, ще се таксуват по новите цени. Не чакам доставки от тях, но това не би било коректно към хората, които са си сметнали доставката при поръчката...
И аз винаги съм ги защитавала, ама сега като ми дойде пакет 1.020 кг кво, ще ми визмат 6 лв ли  newsm78
Айде сиктрер  #2gunfire
В правото са си да слагат каквито си искат условия, НО само за поръчки след 05.11. А такива дето ще дойдат на 5 и ще раздават на 6, как ги мислят тия работи. не мисля, че е редно. Май наистина им пречат клиентите  ooooh!

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 16:56 от ronisum

# 211
Всъщност смятам да им пиша мейл, че аз моите поръчки съм ги направила при старите условия и ще ги платя при старите цени и условия, за да не си вземат да мислят, че ще ме чарджнат повече. не ми е за 50-то стотинки, за мен въпроса е принципен. Така, че призовавам Ви и Вие да не плащате повече за поръчките си направени досега  Peace

# 212
Според мен, написаното означава, че пратките, които са с някой от трите описани статуса към 05.11.2012г., т.е. всички, освен вече изпратените, ще се таксуват по новите цени. Не чакам доставки от тях, но това не би било коректно към хората, които са си сметнали доставката при поръчката...
И аз винаги съм ги защитавала, ама сега като ми дойде пакет 1.020 кг кво, ще ми визмат 6 лв ли  newsm78
Айде сиктрер  #2gunfire
В правото са си да слагат каквито си искат условия, НО само за поръчки след 05.11. А такива дето ще дойдат на 5 и ще раздават на 6, как ги мислят тия работи. не мисля, че е редно. Оная русата в офиса съм сигурна е взела нещо много на сериозно да се взима. Май наистина им пречат клиентите  ooooh!
Нека запазим добрият тон, не е почтено да се изразяваме с епитети от типа "тая" и "оная", ако някой от нас има претенции може, получавайки поръчките си да изрази своето мнение очи в очи със служителите в офиса. И на мен не ми харесват новостите...  #Cussing out, но насила никой не ме е принудил да бъда техен клиент во веки веков. Фирми като тях, дал Господ...

# 213
  • София
Досега бях мн доволна от СД, винаги съм комуникирала с един младеж.... но тази служителка, при положение, че няколко пъти  й се извиних и й казах, че не мога да говоря павече -розговоро прждължи нод 10 минути...( първия път, че съм при лекар, а втория, че съм на работа).. тя продължи да повтаря ЕДНО И СЪЩО.. това ме вбеси...
Минавам към Франсето...

А и за 200гр 5,55лв не ми дават... при положение, че останалата част на поръчката също е дошла на френския адрес преди курса им ...

Обяснението беше следното... имат ограничения в товаренето и е възможно да са оставили част от поръчките във Франция.
 Айде да не е за наша сметка?!?!
  bouquet

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 14:31 от vanina_nina

# 214
 Money Money Money
шокирана съм от новите условия
естествено, че спирам да ги ползвам.
зачестените курсове ще си пътуват празни  Laughing

# 215
Money Money Money
шокирана съм от новите условия
естествено, че спирам да ги ползвам.
зачестените курсове ще си пътуват празни  Laughing
Те пък толкова и пътуват - само ни баламосват!

# 216
И аз винаги съм ги защитавала, ама сега като ми дойде пакет 1.020 кг кво, ще ми визмат 6 лв ли  newsm78
Айде сиктрер  #2gunfire
В правото са си да слагат каквито си искат условия, НО само за поръчки след 05.11. А такива дето ще дойдат на 5 и ще раздават на 6, как ги мислят тия работи. не мисля, че е редно. Оная русата в офиса съм сигурна е взела нещо много на сериозно да се взима. Май наистина им пречат клиентите  ooooh!
Нека запазим добрият тон, не е почтено да се изразяваме с епитети от типа "тая" и "оная", ако някой от нас има претенции може, получавайки поръчките си да изрази своето мнение очи в очи със служителите в офиса. И на мен не ми харесват новостите...  #Cussing out, но насила никой не ме е принудил да бъда техен клиент во веки веков. Фирми като тях, дал Господ...
Госпожо Tarra Tarra в този форум няма правила за обръщение към трети лица.
Макар да съм съгласна, че обръщението ми с "тая" и "оная" не е много хубаво, а според Вас непочтено, то приемете, че във форумите няма етикет на обръщение, тук властва предимно разговорния стил с всичките му "красоти". Ако не Ви харесва не следете темата, а се запишете в някой литературен подфорум.
И тъй kaто вече имам неоспорими данни, че вие сте служителката на СД, затова се чувствате лично засегната, ако е така, се извинявам искренно за причиненото неудобство и обидата. В действителност тонът ми беше остър и невъздържан
Аз каквито претенции имам съм ги изразила както и където трябва на този етап. Ако не видя съотвтната реакция от Ваша страна, не се съмнявайте, че ще предприема и други мерки  smile3503 (които няма да Ви харесат) Но именно, защото гледам да спазвам добрия тон, и защото СД са били коректни с мен досега, се надявам на разбирателство от двете страни.
Иначе конкретно към Tarra Tarra , Вие затова ли се регистрирахте в този форум, с цел проучване  на реакциите, а след това защитник на СД?
Всъщност бих Ви посъветвала веднага да преосмислите решението си за новата "ценова политика", че като гледам още от днес започнаха да се топят клиентите Ви. И последно искам да Ви кажа, че за разлика от шоубизнеса, то тук не всяка реклама е добра. Понякога, човек е по-добре да замълчи. Peace

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:48 от ronisum

# 217
Айде сиктрер  #2gunfire
В правото са си да слагат каквито си искат условия, НО само за поръчки след 05.11. А такива дето ще дойдат на 5 и ще раздават на 6, как ги мислят тия работи. не мисля, че е редно. Оная русата в офиса съм сигурна е взела нещо много на сериозно да се взима. Май наистина им пречат клиентите  ooooh!
Нека запазим добрият тон, не е почтено да се изразяваме с епитети от типа "тая" и "оная", ако някой от нас има претенции може, получавайки поръчките си да изрази своето мнение очи в очи със служителите в офиса. И на мен не ми харесват новостите...  #Cussing out, но насила никой не ме е принудил да бъда техен клиент во веки веков. Фирми като тях, дал Господ...
Госпожо Tarra Tarra в този форум няма правила за обръщение към трети лица.
Макар да съм съгласна, че обръщението ми с "тая" и "оная" не е много хубаво, а според Вас непочтено, то приемете, че във форумите няма етикет на обръщение, тук властва предимно разговорния стил с всичките му "красоти". Ако не Ви харесва не следете темата, а се запишете в някой литературен подфорум.
И тъй като подозирам, че вие сте служителката на СД, затова се чувствате лично засегната, ако е така, се извинявам за причиненото неудобство и обидата.
Аз каквито претенции имам съм ги изразила както и където трябва на този етап. Ако не видя съотвтната реакция от Ваша страна, не се съмнявайте, че ще предприема и други мерки  smile3503 (които няма да Ви харесат) Но именно, защото гледам да спазвам добрия тон, и защото СД са били коректни с мен досега, се надявам на разбирателство от двете страни.
Иначе конкретно към Tarra Tarra , Вие затова ли се регистрирахте в този форум, с цел проучване  на реакциите, а след това защитник на СД?
Всъщност бих Ви посъветвала веднага да преосмислите решението си за новата "ценова политика", че като гледам още от днес започнаха да се топят клиентите Ви.
Не е нужно, да има правила, за да покажем доброто си възпитание или напротив...всеки има право да изрази своето мнение и аз това и направих, а защо съм предизвикала подобни подозрения идея си нямам? Това означава ли, че всеки, който се регистрира и подкрепи по един или друг начин СД е техен служител? Аз също споделих, че не ми изнася новата им ценова политика и без много приказки, ще се преориентирам към друг доставчик. Нужно ли е да обиждам екип от хора, от които до вчера съм била доволна?

# 218
Tarra Tarra, аз не видях някой да обижда, който и да е от SD, камо ли целия екип. "Оная " може и да не е най-учтивото местоимение (щото епитет е друго), но чак пък обида newsm78

# 219
Редактирах предния си пост, ако искате го прочетете. Извинявам, се че съм Ви обидила индиректно. Вникнете в смисъла на думите ми. Надявам се не желаете да истипосам тук доказателствени матареиали, (нали не знаете от кое следствено или данъчно съм)  newsm78
 Обръщам се към Вас, заради правото си на реплика, тъй като Вие ме подхванахте. Не си говоря празни приказаки  newsm47

Аз самата многократно съм хвалила Вашата фирма.
И тъй като се мисля за възпитана ще спра до тук.
Приятен ден!

# 220
Тара тарааа, моля научете се да пишете извън ограждението на цитата  Praynig Praynig Praynig Praynig

Между другото, Тара, Вие от кои сайтове поръчвате със СД?
Споделете впечатления за продуктите в последните си пратки, ей така, лаф да става, във форум сте, попишете. Надявам се момичетата в темата няма да имат против офтопика?

# 221
Добре, че си взех хлебопекарната с този курс на СД. Mr. Green

Останалите три пратки си ги пуснах с Франсето и ще продължа. Mr. Green

А май то отива работата, за мен лично, да преустановя поръчки от Франция, както много колежки по шопинг.

Да живее пазарът от Английско. Laughing

# 222
  • София
че няма да спрем да пазаруваме от Франция е ясно, поне аз спирам за 20-ти път, ама като ще фиксират плащането на кило, да го направят 2,20 лв., както е при превозвачите от Англия  Thinking

# 223
  • София
че няма да спрем да пазаруваме от Франция е ясно, поне аз спирам за 20-ти път, ама като ще фиксират плащането на кило, да го направят 2,20 лв., както е при превозвачите от Англия  Thinking
То да е фиксирано и 3лв, а не на започнат килограм.
Много жалко, много.

# 224
  • София

М да ! Там има конкуренция ,защото са над 15 превозвача. Има и цена от 1.70 лв/кг. Само може да си мечтаем и за френският пазар да се появи трети, четвърти или пети превозвач.

моля без обяснения ,че има директна доставка до БГ,защото не всички фр.сайтове предлагат тази екстра

Общи условия

Активация на акаунт