От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 354
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
днес си получих поръчка от ЛР с Фр2Бг  Peace
жалкото беше, че е само 1 и е последната направена - от 17.10., тази от 27.9. още я няма, имах друга от същата дата - взела съм я на 24.10.  Tired

# 316
  • Пловдив
Някой получи ли вече мейл от Франсето.
Май наистина пак се замотаха нещо,но курс мисля има,два дена говоря с тях,че ми бяха омотоли от еконт пратките от предния курси вместо два чувала от по 10 кг,ми пратили само една пратка от няма и 2 кг с 50 и курс наложен,та едва в сряда взех ,но само единия чувал,и чак днес ми пратиха втория.Та като говорих с франсето,още вчера сутрин ми казаха че курса е пристигнал и ще има обработка,но ето и аз нямам мейл,а със сигурност имам две пратки,без подарък от 13.10 получени при тях на 22.10 ,но ....да видим утре какво ще се случи. Tired

# 317
Поне да си бяха мълчали както винаги,а не да обявяват че курса е пристигна,че мейли ще има в петък и т.н.Аз имам поръчка която е експедирана на 20.10,но мейл нямам  newsm78 все още

# 318
Поне да си бяха мълчали както винаги,а не да обявяват че курса е пристигна,че мейли ще има в петък и т.н.Аз имам поръчка която е експедирана на 20.10,но мейл нямам  newsm78 все още
Много бързаш,аз имам поръчка получена на адреса на 9.10,а още я няма и мейл нямам.Надявам се,че днес ще ги получим явно никой няма може да имат проблем със системата.и аз мисля,че курс има пристигнал. Peace

# 319
Много бързаш,аз имам поръчка получена на адреса на 9.10,а още я няма и мейл нямам.Надявам се,че днес ще ги получим явно никой няма може да имат проблем със системата.и аз мисля,че курс има пристигнал. Peace
Само някой от Русе може да потвърди  Peace

# 320
Имам SMS от Еконт,само не знам какво,колко и от кога е,значи все пак са разпратени пратките  Simple Smile

# 321
Току що и aз полуЧих смс от Еконт зa пощенскa прaткa,a мейл все още нямaм
Явно имaт проблем,или със системстa си или
c интернет връзкaтa си.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 09:21 от diala

# 322
Само някой от Русе може да потвърди  Peace

Е, нали потвърдих! Четеш избирателно  Peace

# 323
  • Стара Загора
момичета имам имейл от франсето за получена пратка за Стара Загора (вчера е изпратена с куриер)днес мога да я получа в офиса на куриера.

# 324
Току що и aз полуЧих смс от Еконт зa пощенскa прaткa,a мейл все още нямaм
Явно имaт проблем,или със системстa си или
c интернет връзкaтa си.

И аз получих смс от Еконт,  за пощенска пратка, която чаках с другия курс на Франсето , a мейл все още нямaм от тях  Rolling Eyes

# 325
Получих мейл и известие за 2 колета, цифрата, която дължа обаче е умопомрачителна. ooooh!

# 326
Аз получих мейл, и даже си взех огромния чувал от Бг пощи.Обаче най-първата ми поръчка , която е доставена на 10.10. все още липсва.

# 327
Аз получих мейл, и даже си взех огромния чувал от Бг пощи.Обаче най-първата ми поръчка , която е доставена на 10.10. все още липсва.

И при мен е така....Една от първите ми поръчки липсва - при мен е втората. Чаках я с предния курс - няма я, надежда имах за този - пак я няма.....

# 328
  • Плевен
Днес и утре пускам поръчка от YVES ROCHER

Беплатна доставка до БГ

само малограмажни артикули като гримове

паричките предварително

# 329
  • София
Днес и утре пускам поръчка от YVES ROCHER

Беплатна доставка до БГ

само малограмажни артикули като гримове

паричките предварително

Да не е неволна грешка? Сайта им не доставя до БГ?!

Общи условия

Активация на акаунт