От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 333
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Днес и утре пускам поръчка от YVES ROCHER

Беплатна доставка до БГ

само малограмажни артикули като гримове

паричките предварително

Да не е неволна грешка? Сайта им не доставя до БГ?!

Не е грешка. Ако не се лъжа mishkaromba има близък човек във Франция, който и прави услуга като и носи нещата тук, тя поръчва чрез него и прави услуга, ако някой много иска нещо. Peace

# 331
  • Плевен
здравейте!
не съм търговец, просто съм във ФР в момента и си трупам "зимнина"; имам възможност и пр
едлагам

камъче, мерси

# 332
  • София
СД-Уважаеми клиенти, Информираме Ви, че от днес 05/11/2012 г. прекратяваме партньорството си с "Български пощи". Взехме това решение, на базата зачестилите случаи със забавяне на поръчки на наши клиенти, препращане без ясно обоснован мотив на поръчки от един пощенски клон до друг и липса на комуникация...http://smartdelivery.org/bg/novini/smart-delivery-preustanovyava … ki-poshti.96.html

# 333
Уважаеми клиенти, Информираме Ви, че от днес 05/11/2012 г. прекратяваме партньорството си с "Български пощи". Взехме това решение, на базата зачестилите случаи със забавяне на поръчки на наши клиенти, препращане без ясно обоснован мотив на поръчки от един пощенски клон до друг и липса на комуникация...http://smartdelivery.org/bg/novini/smart-delivery-preustanovyava … ki-poshti.96.html

Тяхно си решение на СД, ползвала съм БП и със Смарта и с Франсето - никакви проблеми! Никакво забавяне и никакво препращане(то това и с Еконт се случва) не е имало.

Имам една пратка с Франсето, която ми се губи. Писах на ЛР, чакам отговор. Но - ако някой е получил по грешка - долнище Адидас и детски джинси - моля да ми пише.

# 334
Момичета имам поръчка на която пише,че е доставена на 9.10 на адреса на превозвача,но още я няма.Много от вас писаха за неполучени поръчки от тази дата.Какво ще правите 45 дневния срок изтича.

# 335
Писах на ЛР да направят проверка, чакам отговор.
Много си я чаках тази поръчка  Tired

# 336
  • София
Прехвърлям си и тук питането.
Моля за малко помощ. На 02 и 03 пуснах няколко поръчки. Почти 90% съм сигурна, че като ги пусках и съм избирала доставката съм цъкала на къщичката /А домисиле/ и адреса на СД. Но сега на поръчките от 02 имам втори ред и там пише "Colis nº 20123105193504 en cours de traitement le 05/11/2012 Livraison prévue PAPETERIE DU CENTRE à STRASBOURG à partir du 07/11/2012"
Как да го разбирам това ? В някакъв център ще ги доставят, така ли ? Сега какво трябва да направя - объркала ли съм нещо с поръчката ?
Предварително благодаря на отзовалите се?   

# 337
  • Варна
Az имам изгубена пратка от ларедут през Фр. Те естествено не предприеха нищо и не положила дори минимално усилие за съдействие по проверката и намирането. Поръчката не беше с подарък и според фр. пощи е била доставена. Фр твърдят, че не е и точка. Искат аз да им докажа, че им е доставена с документ в който има печат и подпис на служител на фирмата която приема пакетите ни там - компанията MTLS. Как да се сдобия с такъв? Имам над 10 мейла от Сабина, жената последно изпрати някакъв формуляр на адреса на получаване който поне да попълнят и върнат обратно... да ама не, не и го изпратиха и жената ме пита защо! Аз и писах, че срока ми в пейпал изтича и пускам диспут паралелно с това което тя прави. И в крайна сметка ми върнаха парите от пейпал, от магазина изобщо не направиха опит да кажат, че е получена пратката.Sad А беше с 12 артикула ... не е пакетченце което да се свре някъде.
Та успех и дано все пак ви се намерят пакетите.

# 338
Имам една пратка с Франсето, която ми се губи. Писах на ЛР, чакам отговор. Но - ако някой е получил по грешка - долнище Адидас и детски джинси - моля да ми пише.

Говорих с Франсето - имали пратка без фактура, отворили я - точно с тези артикули била. Направо не мога да повярвам, че се намери и че е тук! Щастлива! Ще ми я изпратят по пощата!

Успех, момичета Praynig! Точно започнах кореспонденция с ЛР, с удоволствие я прекратявам!

# 339

Говорих с Франсето - имали пратка без фактура, отворили я - точно с тези артикули била. Направо не мога да повярвам, че се намери и че е тук! Щастлива! Ще ми я изпратят по пощата!

Успех, момичета Praynig! Точно започнах кореспонденция с ЛР, с удоволствие я прекратявам!
Браво, Мама Цоцоланка! Радвам се много!  Hug Учудих се, защото аз поръчвам от тази година, но досега проблем не съм имала - поръчвала съм десетки пъти с по един артикул и нищо не се е изгубило. Надявам се и занапред да е така!  Simple Smile

# 340
От ФБ

Francetobg France

Пратки с неустановен получател:
 1. Кана BRITA с 3 филтъра
 2. Тостер Philips
3. Поръчка от La Redoute със следното съдържание:
3 блузи на Anne Weyburn

7 блузи Taillisime
 1 дънки Taillisime
 2 суитчъра Taillisime
 4. Таня Колева- Нова Загора- 2 пратки от Ла Редут
 5. Мария Недялкова Халкова- пратка Ла Редут
 6. Илиян Илиев- 2 пратки Ла Редут
 Молим клиентите, разпознали поръчките си, да се свържат с нас, за да уточним изпращането им!

# 341
от изброените не виждам нищо мое  Tired
продължавам с писмата до ЛР  ooooh!

Супер! Много се радвам  Hug

# 342
Привет, момичета Simple Smile
Пуснах за първи път поръчка от Ларедут с адрес на Франсето, но не откривам формата за регистрация, която трябва да им изпратя...моля някой ако има да я сподели  Peace

# 343
от изброените не виждам нищо мое  Tired
продължавам с писмата до ЛР  ooooh!

Супер! Много се радвам  Hug
На мен ми няма тостера и една пратка/която ми е страшно важна/.В сайта пише че е доставена на 9.10.Ако правят опити за доставка в събота понякога захвърлят пратките някъде по пощите  и забравят да ги занесат сещат се след месец.Аз се надявам тостера да е моя ,а изгубената пратка скоро да я получа

# 344
От ФБ
Francetobg France

Пратки с неустановен получател:
.........................
2. Тостер Philips
3. Поръчка от La Redoute със следното съдържание:
3 блузи на Anne Weyburn

7 блузи Taillisime
 1 дънки Taillisime
 2 суитчъра Taillisime
 4. Таня Колева- Нова Загора- 2 пратки от Ла Редут
 5. Мария Недялкова Халкова- пратка Ла Редут
 6. Илиян Илиев- 2 пратки Ла Редут
 Молим клиентите, разпознали поръчките си, да се свържат с нас, за да уточним изпращането им!

Зузи2, това видя ли го, може да е твоя, пиши им?!

Общи условия

Активация на акаунт