От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Има ли получили имейли от Франсето????Нещо започват да ме нервят. #Cussing out

П.П. Получих имейл и вътре ми е поръчката от 11,10,2012 newsm68, вече мога да си лягам спокойна.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 21:55 от preci

# 376
Меил нямам.но видях в системата на Еконт .4е имам изпратена днес пратка от Русе  Simple Smile

# 377
  • Русе
Има ли получили имейли от Франсето????Нещо започват да ме нервят. #Cussing out #Cussing out

Имам и дори вече си я взех, но сега пък започвам издирване на пратка, която е преди тази която получих. За инфо получената е от Дамарт с дата 01,11

# 378
Има ли получили имейли от Франсето????Нещо започват да ме нервят. #Cussing out #Cussing out

Имам и дори вече си я взех, но сега пък започвам издирване на пратка, която е преди тази която получих. За инфо получената е от Дамарт с дата 01,11
Поръчките от 27.09 получихте ли си ги?Аз  така и не получих моята пуснах диспут уж ще проучат нищо засега.Чакам да видя да не би да получа случайно мейл и ще ескалирам.

# 379
Някой има ли предства кога ще е следващия курс на СД.Че ги питах ама най-любезно ми казаха да им следя страницата.А след 12.11 никакъв курс..?  bouquet

# 380

Поръчките от 27.09 получихте ли си ги?Аз  така и не получих моята пуснах диспут уж ще проучат нищо засега.Чакам да видя да не би да получа случайно мейл и ще ескалирам.
И аз имам поръчка от 11,10 и все още не съм я получила.

# 381
Къде следите настоящи и предстоящи курсове от Франсето? В сайта не виждам. Интересува ме поръчка пристигнала на 19.11 на техния адрес кога да я очаквам, че вътре е с подарък за рожден ден за 2 декември и ми е леееко притеснено... Tired

# 382
  • В полето, под тепето.
От ФБ.
Smart Delivery Здравейте,
Курс № 46 от Франция е планиран за следващата седмица, но все още не е уточнена дата на тръгване. За този курс има много на брой обемни поръчки и колегите от Франция, в момента групират поръчките, което изисква повече време. В момента, в който пратките бъдат палетизирани и курса тръгне от Франция всички наши клиенти ще бъдат своевременно информирани на страницата на нашият сайт, както винаги досега.

# 383
  • StZ
Момичета, от ЛаРедут са ми изпратили вместо дънкова риза и кърпа две поло блузи.
Моля ако някой е получил моята ризка да ми сигнализира - дамска р-р 40.

# 384
Някой да знае кога е следващата поръчка на Франсето от спортдирект,нещо не се ориентирам къде да видя?

zyzi2,благодаря! Значи днес я изпуснах! Би ли ме ориентирала къде пише в сайта им за тези поръчки?

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 23:37 от sasi6

# 385
Някой да знае кога е следващата поръчка на Франсето от спортдирект,нещо не се ориентирам къде да видя?
ДНЕС 21.11 сряда- поръчка от http://www.sportsdirect.com/!

# 386
  • Пловдив
Здравейте, имам следния проблем - не съм пускала от известно време поръчка в Ларедут, но преди малко като тръгнах да поръчвам на втора стъпка има само опция Relais Colis - що за чудо е това? Нали не трябва да се избира такава опция - може ли помощ  Praynig

# 387
  • София
Здравейте, имам следния проблем - не съм пускала от известно време поръчка в Ларедут, но преди малко като тръгнах да поръчвам на втора стъпка има само опция Relais Colis - що за чудо е това? Нали не трябва да се избира такава опция - може ли помощ  Praynig
Пробвай да смениш браузъра, акаунта... Излез и влез отново, Миленче.
Ако не стане, пусни си поръчката от мобилната версия - http://m.laredoute.fr/
Няма разлика, само преди това си промени адреса на превозвача от обикновената версия и след това влез в мобилната.  Hug

# 388
  • Пловдив
Мерси, Евче, пробвах няколко пъти - накрая махнах подаръка и стана  Rolling Eyes Тоя Редут всеки път ново двайсе... Днес не ми е ден...   bouquet

# 389
  • София
Дами, да попитам дали този номер е колисимо или не - Colis nº 20123264951517
Дано някой знае  newsm78
Пише, че до днес трябва да е пристигнал, но в базата на смартделивъри не го намирам колета.

Общи условия

Активация на акаунт