От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 226
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Да, аз имах мейл от Франсето и си получих 2 пратки от Бранда Peace

# 421
Някой с мейл за пратки от ларедут има ли?
И ако да от кои дати са ви поръчките

# 422
  • София
Тия СД нещо през много голям период са почнали да правят поръчки! Crossing Arms И курсът плануван за 06ти не ми е ясно що не е тръгнал?! Crossing Arms

# 423
Някой да знае новия курс на Франсето кога ще е?

# 424
  • София
Тия СД нещо през много голям период са почнали да правят поръчки! Crossing Arms И курсът плануван за 06ти не ми е ясно що не е тръгнал?! Crossing Arms

Като нямат достатъчно поръчки,ще ги разреждат,щото иначе няма как да им излезе, кривата сметка с високите цени.

# 425

Като нямат достатъчно поръчки,ще ги разреждат,щото иначе няма как да им излезе, кривата сметка с високите цени.
То е ясно, при тези високи цени, които поддържаха в ЛР и липсата на много поръчки, няма как курс да пътува за 2-3 поръчки! Аз имах пратка тази седмица от 23.11, както писах онзи ден в другата тема, чак не повярвах, че е дошлa толкова бързо, та даже беше без мейл! Само от Еконт получих съобщение.
ПП Имам още една пратка, от 21.11, но е с подарък и нямам представа кога ще пристигне...

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 15:27 от VeliG

# 426

То е ясно, при тези високи цени, които поддържаха в ЛР и липсата на много поръчки, няма как курс да пътува за 2-3 поръчки! Аз имах пратка тази седмица от 23.11, както писах онзи ден в другата тема, чак не повярвах, че е дошло толкова бързо, та даже беше без мейл! Само от Еконт получих съобщение.
ПП Имам още една пратка, от 21.11, но е с подарък и нямам представа кога ще пристигне...
В новите им условия пише, че гарантират курс на максимум 15 дни. Peace

# 427
  • София
Smart Delivery:

Цитат
Курс 47 се забави заради забрана за движението в европа миналата седмица поради лошите метеорологични условия. Плануваме днес 2012-12-10 да тръгне. Плануваме още един курс края на тази седмица както и средата на следващата.

# 428
  • София

голям пророк съм...
това е мой цитат от 27,10,12
Моята прогноза за СД е следната...
1. Клиентите ще намалеят рязко
2. Ще се обезсмислят честите курсове-защото няма да има какво да се товари...
3. Малцината останали клиенти ще се преориентират към другия превозвач, защото няма да има друга разлика освен цената...

Извода -  без маркетингово проучване, на такъв малък пазар като нашия, такива смели промени не са обосновани. За да увеличат печалбата си - трябва да се стремят, не само да задържат клиентите си, но и да привличат нови.

ами това е     bouquet

# 429
  • София
Аз имам поръчка от 18.11 с Ларедут, но е с подарък. Нямаше я в последния курс на СД.
От вас разбирам, че когато има подарък доставката се забавя или?
И друг път ми се е случвало да имам подарък, но са ми идвали на два курса със СД.  Rolling Eyes
Дано да няма някакъв проблем и да ми е пристигнала  baby_neutral

# 430
  • Бургас
Момичета случвало ли ви се е :  правя проследяване с So colisimo  на поръчката и пише ,че получателя не е бил на адреса , затова не е доставена? Това са Франсето.

# 431
Момичета случвало ли ви се е :  правя проследяване с So colisimo  на поръчката и пише ,че получателя не е бил на адреса , затова не е доставена? Това са Франсето.
Да, ако е било събота, Франсето в събота не работят. Спокойно, ще я доставят в понеделник, сиреч днес!  Peace

# 432
  • София
Аз имам поръчка от 18.11 с Ларедут, но е с подарък. Нямаше я в последния курс на СД.
И друг път ми се е случвало да имам подарък, но са ми идвали на два курса със СД.  Rolling Eyes

В последният курс на СД получих поръчки от 2,3 и 4 ноември /с подаръци/, така че спокойно  Peace

# 433
  • София

В последният курс на СД получих поръчки от 2,3 и 4 ноември /с подаръци/, така че спокойно  Peace
Явно са започнали да ги обединяват.  newsm78
Благодаря   bouquet

# 434
Чакам две поръчки от Ла Редут - едната с подарък, изпратена на 28.11 и уж трябваше да е доставена до 1.12, но още чака номер на пакет в СД. Другата обаче в colissimo.fr пише, че е доставена на 8.12, а също няма по нея зачислен пакет в сайта на СД. Курсът вече потегли, дали има шанс да са натоварили и това пакетче, а просто да не е отразено по доставката  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт