От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
По мои наблюдение СД отразяват пакетите чак в България.

# 436
Мерси  bouquet
Дано да е така, че иначе ще трябва да подарявам следколедни подаръци Laughing

# 437
Знаете до коя дата са получени във Фр., пътуващите пратки в дългоочаквания курс 47 нс СД? Тая малка надежда, че и моят пакет, получен на 8.12.12 пътува  Rolling Eyes.

И моите пакети са отразявани след като пристигнат в Бг, а последния дори след като си го получих.

vanina_nina, има клиенти (от София) на СД, които не искат да чакат допълнително няколко дни, докато пратките пристигнат от Русе, така че не е хубаво да си толкова добър пророк Joy ! Дано скоро обявят кога ще пъува "планувания" курс, потеглящ в края на семицата, че нямам търпение да си видя нещата от 8.12.12  Party .

# 438
  • София
FRANCETOBG:
Курс 41- пристигнал
Пратките от курс 41 ще бъдат изпратени с Еконт и Български пощи на 14.12 петък. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 14.12 петък. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 13.12 четвъртък и на 14.12 петък от 17-18.00ч след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.

# 439
FRANCETOBG:
Курс 41- пристигнал
Пратките от курс 41 ще бъдат изпратени с Еконт и Български пощи на 14.12 петък. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 14.12 петък. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 13.12 четвъртък и на 14.12 петък от 17-18.00ч след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.

Благодаря за информацията! Събота е работен ден, така че с БП ще можем да си получим пратките, ако са пристигнали.....

# 440
FRANCETOBG:
Курс 41- пристигнал
Мерси  bouquetnewsm44 Чакам и аз едно блузе и това е последното от поръчките засега.

# 441
Smart Delivery:

Курс 47 се забави заради забрана за движението в европа миналата седмица поради лошите метеорологични условия. Плануваме днес 2012-12-10 да тръгне. Плануваме още един курс края на тази седмица както и средата на следващата.

Освен курса, който е тръгнал на 10.12, се появи още един, планиран за 17.12. В края на седмицата друг път  Crossing Arms

# 442
  • София
Здравейте, преди няколко дни направих глупостта да поръчам от Ларедут с доставка Relais Colis. Превозвачът е Смарт Деливъри. Пратката вече е в пункта в Страсбург. Тъй като получател на пратката съм аз, има ли вариант Смарт да я освободят от пункта или се налага да бъдат упълномощени от мен? Случвало ли се е и на друг?

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 20:39 от lucyakar

# 443
  • Варна
Момичета, има ли някакъв шанс курса на СД, обявен за 17.12, да тръгне по-рано? В такъв филм се вкарах сама, ама нали уж щяло да има курс преди края на седмицата. Да, ама не. И сега съм шах, както и да го смятам, няма никакъв начин преди 22-ри да си получа пратката по Еконт. Ама сама съм си виновна.

# 444
  • В полето, под тепето.
 k a t r i n - мисля, че има някакъв минимален шанс да си получиш пратката! Peace
Имам в предвид, че курсовете им пристигат по бързо от обявеното.
Днес забелязах, че имам пратка в изпълнение и дори номер на куриер! Mr. Green

# 445
  • на брега
Курсът на Смарт-а е пристигнал!
С него и поръчката ми от Бялата порта (с тигана).
Приятно съм изненадана, че пакетите са два: единият с тегло 0.755 червеното портмоне и едно бижу, а другия - с тегло 2.015 (дали е тигана!?).
Тръпна в очакване!  Simple Smile

# 446
  • Варна
k a t r i n - мисля, че има някакъв минимален шанс да си получиш пратката! Peace
Ох, дано! Че иначе ще трябва да сменям адреса за доставка и става сложно. Ще чакам до последно, пък да видим. А след като днес е пристигнал курса, утре ли ще бъдат изпратени с Еконт, или още днес?

# 447
  • София
урааааааа, пристигнала ми е пратката, дето още не е изпратена по суиви от Ларедут - мъжлето ще има ризки за Коледа, дали ги заслужава  Mr. Green
Ох, дано! Че иначе ще трябва да сменям адреса за доставка и става сложно. Ще чакам до последно, пък да видим. А след като днес е пристигнал курса, утре ли ще бъдат изпратени с Еконт, или още днес?
най-вероятно ще ги изпратят утре с Еконт и ще ги получим в понеделник - поне миналия курс беше така  Peace

# 448
  • Варна
урааааааа, пристигнала ми е пратката, дето още не е изпратена по суиви от Ларедут - мъжлето ще има ризки за Коледа, дали ги заслужава  Mr. Green

най-вероятно ще ги изпратят утре с Еконт и ще ги получим в понеделник - поне миналия курс беше така  Peace
Благодаря ви момичета, работата е ясна!

# 449
  • В полето, под тепето.
Както писах по горе имам номер на пратката и силно се надявам да си я получа утре! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт