От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На мен миналия път като ми се загуби поръчката, изчезна след като пристигна на френски адрес и Франсето тогава ми възстановиха сумата. Сега пак ми изчезна една и ще видим какво ще стане.

Не обвинявам никого но знам за една мама от провинцията, която има чували с дрехи от ларедут  и други места без да пазарува по интернет, просто мъжа и е тираджия и я снабдява и тя после ги продава на приемливи цени. ( и аз си купих от нея едно пуловерче от новата колекция пролетта и така разбрах). Но повече инфо не знам.

Иначе съм съгласна че навсякъде има кражби по пощите и в чужбина и при нас. Както и че стават грешки при пакетирането.
Моля ви, мадам, и моят мъж е международен шофьор..... Stop Не така под един  знаменател всички. Както казах и преди, крастави магарета има навсякъде.
На всекиго пожелавам от сърце безпроблемни и изгодни поръчки!  Hug

# 601
  • София
Мамите от провинцията продават, защото много неща се шият в БГ.
От малкото дрехи, които имам от ЛР - 3 от тях са шити в България. Ишлеметата процъфтяват в нашата мила родина, за съжаление или радост - не знам. Peace

Абсолютно съм съгласна, с който писа, че превозвачите нямат абсолютно никаква изгода да "губят" поръчки. За европейски територии не твърдя, ама как тук стигат до получателите- направо не знам ooooh!

# 602
  • около Варна
В крайна сметка поръчвате ли с Франсето. Имам приготвена поръчка и се чудя, техен клиент съм била и на Смарт, но основно с Франсето поръчвах. Сега няма никаква информация на Фейсбук страницата за курсове, малко ми е странно.

# 603
Дали не съм объркала френския адрес?

Какъв е френския адрес на франсето:
8 RUE ROBERT MOINON
MTLS ZAE
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE METROPOLITAINE
tel. fixe         0130189211
tel. mobile    0643839130

Този ли е?

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 15:22 от bellaa

# 604
Дали не съм объркала френския адрес: писах Стразбург

Какъв е френския адрес на франсето:
8 RUE ROBERT MOINON
MTLS ZAE
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE METROPOLITAINE
tel. fixe         0130189211
tel. mobile    0643839130

Този ли е?

да  Peace

# 605
На мен миналия път като ми се загуби поръчката, изчезна след като пристигна на френски адрес и Франсето тогава ми възстановиха сумата. Сега пак ми изчезна една и ще видим какво ще стане.

Не обвинявам никого но знам за една мама от провинцията, която има чували с дрехи от ларедут  и други места без да пазарува по интернет, просто мъжа и е тираджия и я снабдява и тя после ги продава на приемливи цени. ( и аз си купих от нея едно пуловерче от новата колекция пролетта и така разбрах). Но повече инфо не знам.

Иначе съм съгласна че навсякъде има кражби по пощите и в чужбина и при нас. Както и че стават грешки при пакетирането.
Моля ви, мадам, и моят мъж е международен шофьор..... Stop Не така под един  знаменател всички. Както казах и преди, крастави магарета има навсякъде.
На всекиго пожелавам от сърце безпроблемни и изгодни поръчки!  Hug

Ева далеч съм от мисълта да слагам всички под един знаменател. Извинявам се ако съм те обидила или засегнала по някакъв начин. Аз също имам няколко приятели международни шофьори, които са си много готини и точни хора.
Навсякъде има достойни хора и по някой плевел  за цвят.
Като случая  с пощаджийката от Благоевград дето я хванаха преди известно време, която крадяла  и препродавала пакети пристигнали от чужбина.

Никой няма изгода да му изчезват пратките, особено превозвачите, нали държат на реномето си.

# 606
Възможно ли е курса на СД от 11.01 да е пристигнал - гледам, че в секция курсове пише товарене срещу него  Thinking

# 607
Някой обърнал ли е внимание след доставяне поръчката на адреса на СД, след колко време в сайта им се отразява това?

# 608
  • София
Някой обърнал ли е внимание след доставяне поръчката на адреса на СД, след колко време в сайта им се отразява това?
да, отразява се след като пристигне в България - това за поръчки от Франция, аглийските ги обработват в Англия  Peace

# 609
Здравейте момичета, имате ли инфо кога пристига курса на Франсето? Доста пратки чакам, направо ще забравя от къде са и какво съм поръчала.... newsm78

# 610
да, отразява се след като пристигне в България - това за поръчки от Франция, аглийските ги обработват в Англия  Peace

newsm10

# 611
Здравейте момичета, имате ли инфо кога пристига курса на Франсето? Доста пратки чакам, направо ще забравя от къде са и какво съм поръчала.... newsm78

Инфо кога пристига нямам, но преди 2дни ми писаха, че имат регулярни курсове всеки петък, като пътуват за около седмица до БГ.
И аз също чакам 1пратка от тях от миналата седмица, и 1 от вчера направена и пратена на техен адрес.
Надявма се до края на месеца поне да пристигне първата.

# 612
  • София
имам поръчка през франсето, трябва ли да изпращам пак бланка и къде да я открия /не съм поръчвала скоро  Embarassed/

# 613
имам поръчка през франсето, трябва ли да изпращам пак бланка и къде да я открия /не съм поръчвала скоро  Embarassed/

ако имаш регистрация при тях,не е нужно да изпращаш нищо.
вече не изпращат със български пощи,ако си получавала пратките си чрез тях ,трябва да им изпратиш емейл със желаният от теб офис на еконт

# 614
  • София
мерси мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт