От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
и аз с мейл за гащураните с минавката  Joy

# 631
  • София
и аз с мейл за гащураните с минавката  Joy
Аз съвсем прозорливо сложих и набелязаните тишърти за децата от вентето - 1.680кг. Само гащите ми досвидя Laughing

# 632
  • София
Курсът на СД явно е пристигнал в БГ. Имам вече 2 поръчки "в изпълнение"

аз също, а ги очаквах най-рано със следващия курс Simple Smile

при това мигновено обслужване и 5лв/кг да е цената на СД, повече на фр2бг никога не бих поръчала!

Като си съгласна на толкова високи цени на доставка, какъв е смисъла от превозвач,като с DHL ще ти излиза същото и още по бързо?!  Риторичен въпрос- не ми отговаряй.

# 633
Курсът на СД явно е пристигнал в БГ. Имам вече 2 поръчки "в изпълнение"

аз също, а ги очаквах най-рано със следващия курс Simple Smile

при това мигновено обслужване и 5лв/кг да е цената на СД, повече на фр2бг никога не бих поръчала!

Като си съгласна на толкова високи цени на доставка, какъв е смисъла от превозвач,като с DHL ще ти излиза същото и още по бързо?!  Риторичен въпрос- не ми отговаряй.

изказването ми беше по-скоро образно във връзка с "експресното и коректно" обслужване на фр2бг. не виждам какъв е смисъла да се заяждаш. явно просто нямаш пратки при тях които висят повече от месец и не си се сблъскала с наглото им отношение по тоя повод.

# 634
  • София
Имам пратки при тях,както и съм сърбала попарата на "перфектното" обслужване на СД. За мен и 2-те фирми не стават,просто за момента съм избрала едната,но като гледам и Ларедутците какви ги вършат,май ще си спестя ядовете и с 2-те фирми.

# 635
# 636
  • София
много бързо забравихте, че и СД имаха доста проблеми с превоза по едно време, както и загубиха едно пале от Англия и го доставиха с огромно закъснение. Единственото, заради което обаче все още си заслужава човек да ги ползва е информираността на клиента - доста поработиха в това отношение /помните ли безумните им лозунги в началота  Joy/

# 637
  • София
..... /помните ли безумните им лозунги в началота  Joy/

Как да ги забравиш Mr. Green ....

# 638
За мен информираността на клиента е напълно безпредметна, когато информацията е неточна. Какво като съм получила имейл вчера, че пратката ми е предадена в офиса на еконт? Реално еконт са я приели в изпращащия офис днес в 10 ч. т.е. днес се разходих за нищо, и утре ще ходя пак. Да си съставят система - пратките за София се изпращат в деня, в който твърдят, че са ги изпратили, а пратките за провинцията се обработват и изпращат на следващия ден, така да се и имейлите.... Примерно, казвам, София-провинция. Може и по номера на товарителница и т.н. Възможността за проследяване не помага, защото пратките не излизат в сайта. Та такива ми ти работи. СД са история за мен.

# 639
  • София
Ползвам СД за превоз от Франция, но сега след последното подновяване на транспорт от Англия изпращам на техен английски адрес ... по неволя  Mr. Green.
Трябва да кажа обаче, че съм приятно изненадана  Flutter, получавам мейл, че пратката ми е доставена адрес, виждам колко тежи, обработват си хората още там, днес получих мейл кои от пратките ми са натоварени с калкулирани тегло, суми ...
Информираността ми харесва, надявам се обаче да няма загубени палета ...

# 640
  • София
За мен информираността на клиента е напълно безпредметна, когато информацията е неточна. Какво като съм получила имейл вчера, че пратката ми е предадена в офиса на еконт? Реално еконт са я приели в изпращащия офис днес в 10 ч. т.е. днес се разходих за нищо, и утре ще ходя пак. Да си съставят система - пратките за София се изпращат в деня, в който твърдят, че са ги изпратили, а пратките за провинцията се обработват и изпращат на следващия ден, така да се и имейлите.... Примерно, казвам, София-провинция. Може и по номера на товарителница и т.н. Възможността за проследяване не помага, защото пратките не излизат в сайта. Та такива ми ти работи. СД са история за мен.
СД си бяха писали, че пратките по Еконт ще се изпратят днес и ще се получават на 18-ти -
2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени на 17/01/13 г. до края на деня. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".
 изпратили са ти номера на товарителницата, защото ги обработват в офиса, а после само ги носят в Еконт

# 641
  • В полето, под тепето.
От ФБ страницата на СД
"От днес прибавяме нова функционалност за клиентите избрали да получат доставките си с партньорите ни от Еконт - номерът на товарителницата, който предоставяме на всеки наш клиент, избрал този метод на доставка, вече е линк към сайта на Еконт за проследяване на конкретната пратка в тяхната система".

За да няма излишно разкарване,не че успях да проследя! Wink

# 642
Пратките по номер на товарителница могат да се проследяват в e-econt - регистрацията, за който няма такава е много лесна и бърза. Това, че не излиза резултат при проследяването в основния сайт си е грешка в системата на Еконт, не е по вина на СД.

# 643
Пратките по номер на товарителница могат да се проследяват в e-econt - регистрацията, за който няма такава е много лесна и бърза. Това, че не излиза резултат при проследяването в основния сайт си е грешка в системата на Еконт, не е по вина на СД.

Получила ли съм мейл, че пратката ми е предадена в еконт вчера? Получила съм. Проследява ли се в основния сайт /за който от еконт са ми изпратили и КОНКРЕТЕН ЛИНК ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ/ - не се проследява /да бяха проверили с една пратка, щяха да видят, че не работи изпратения от тях линк/. Пристигнала ли е пратката днес в офиса ми на еконт, както би следвало след като е изпратена вчера - не е пристигнала.
Оттам нататък за какви похвали за информираност може да става въпрос, не знам. Чак пък похвали  Crazy Трябва ли да съм длъжна да им проверявам фейсбук и други страници, за да сверявам информацията и накрая доволно да се чувствам информирана? Искам да кажа, че е безсмислено да се хвалят за нещо, което са свършили с дефекти и наполовина, само щото са имали доброто намерение. И това за 3 лева на ЗАПОЧНАТ кг, 3 лева за РЕГИСТРАЦИЯ на поръчка и какво ли още не беше... Щото нали се сещате, с цените ни растат и претенциите...пък!

# 644
  • В полето, под тепето.
Всеки сам си избира кой посредник да ползва. Всеки има право на различно собствено мнение.
Не виждам защо е нужно на всеки пост, който е поне малко положителен, веднага да има няколко отрицателни.
И друг път се е случвало Еконт да не обработят веднага пратките. Аз лично не ходя ако нямам СМС или не попитам по телефона.
 smile3505

Общи условия

Активация на акаунт