От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета, имате ли инфо кога пристига курса на Франсето? Доста пратки чакам, направо ще забравя от къде са и какво съм поръчала.... newsm78

Инфо кога пристига нямам, но преди 2дни ми писаха, че имат регулярни курсове всеки петък, като пътуват за около седмица до БГ.
И аз също чакам 1пратка от тях от миналата седмица, и 1 от вчера направена и пратена на техен адрес.
Надявма се до края на месеца поне да пристигне първата.

Да курсовете са им всеки петък, но вече 4 петъка не е пристигал курс, последния беше на 21.12.

# 616
  • София
това звучи притеснително  Shocked

# 617
  • ВАРНА
Аз в началото на намалението от Ларедут писах на Франсето дали имат промени по дейността или адреса,за да ги използвам като превозвач - отговориха,че нямат промени  Peace

# 618
  • около Варна
На мен Франсето нищо ми отговориха, изтриха ми запитването и ме изгубиха като клиент.

# 619
  • София
Курсът на СД явно е пристигнал в БГ. Имам вече 2 поръчки "в изпълнение"

# 620
цитирам от FB 12:00, 16.01
"Francetobg
Според информация от транспортната компания, с която работим, курсът ни от Франция ще отпътува в края на тази седмица и ще пристигне в края на следващата. Графикът на следващите курсове ще е каккто обикновено- ще отпътуват в края на всяка седмица. "

за всички чакащи курс от Франция, както за пореден път ни излъгаха миналата седмица все още не е тръгнал....

# 621

аз също, а ги очаквах най-рано със следващия курс Simple Smile

при това мигновено обслужване и 5лв/кг да е цената на СД, повече на фр2бг никога не бих поръчала!

# 622
Пфууу, а аз 2поръчки ще чакам през франсето. Остава да пристигнат след 1месец, направо супер....

# 623

аз също, а ги очаквах най-рано със следващия курс Simple Smile

при това мигновено обслужване и 5лв/кг да е цената на СД, повече на фр2бг никога не бих поръчала!

И аз имам в изпълнение поръчка, която очаквах да е в следващия курс и статусът й е "на склад в чужбина". А такава, която чакам с този още е "чака номер на пакет". Да не би вече да имат проследяване и във френския склад и тези, които се водят в "изпълнение" да са там, а тези, които пътуват с чакания курс още да нямат това проследяване и да си стоят като чакащи номер на пакет?

# 624
  • София
и моята с прашките е в изпълнение - и Ларедутци и Смарта изведнъж са станали страшно бързи...

Марципан, предполагам, че са в България пратките - няма логика точно днес да въвеждат всички, пристигнали на Френски адрес  Peace

# 625
  • София
И аз с гащи в изпълнение  Mr. Green, но са на склад в чужбина ...
И от Англия обработени 4 поръчки, също на склад в чужбина, също в изпълнение ...
И сега стоя и се чудя тук ли са гащите или не  Grinning

Marzi Pan, да "куфар" с гащи ...

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 14:02 от ninnann

# 626
Дзверчо, дано да си права, аз се усъмних най-вече, защото не очаквах да са хванали този курс точно тия неща.
Нин, да не са ларедутски гащи с минавката, дето трябваше да е куфар? Mr. Green И аз чакам... Whistling

Едит: Вярно е, тук са, имам крайна цена за доставка. "Куфарът" с гащи е дошъл, но чакам един закъснял подарък от Бялата порта, който явно няма да получа Tired

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 14:26 от Marzi Pan

# 627
Smart Delivery
Здравейте,
Днес, 16/01/13 г. пристигна курс № 51 от Франция.
В момента пратките се обработват и ще могат да бъдат получени от нашите клиенти, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1. От офиса на Smart Delivery, ще могат да се
получат при следния график:
Сряда 2013-01-16 14:30 ч. - 18:00 ч.
Четвъртък 2013-01-17 11:00 ч. - 19:00 ч.
Събота 2013-01-19 10:00 ч. - 18:00 ч.
2. Пратките за Еконт, ще бъдат изпратени на 17/01/13 г. до края на деня. Всички клиенти с този избран метод за доставка, ще получат в уведомителните имейли и номерата за проследяване чрез Еконт. Товарителницата на Еконт може да се види и в "История на доставките" , преглед на дадената доставка в полето "Код на куриер".

За повече информация посетете нашата страница :
http://smartdelivery.org/bg/route66.html

Хубав и спокоен ден,
Екипът на Smart Delivery

"Francetobg
Според информация от транспортната компания, с която работим, курсът ни от Франция ще отпътува в края на тази седмица и ще пристигне в края на следващата. Графикът на следващите курсове ще е каккто обикновено- ще отпътуват в края на всяка седмица. "

за всички чакащи курс от Франция, както за пореден път ни излъгаха миналата седмица все още не е тръгнал....

smile3505

# 628
"Francetobg

По добре да ни излъжат пак, но да дадат някаква информация, да се надяваме... а не да си мълчат...
Но като се има предвид че много хора  пуснаха с тях и цял месец  не са пътували дали ще успеят да натоварят всичко...

Егати търпението трябва да имаме да не изперкаме с тях... Аз чакам една загубена поръчка и вече ще ми изтече и срока за диспута и клейма скоро. а те ми казват да си чакам да видя дали не е в този курс...

# 629
  • София
Маме, благодаря!
 И моята поръчка от 04.01 е тук  Party

Общи условия

Активация на акаунт