От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 218
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ! Искам да попитам надеждни ли са тези посредници ? Влязох в сайта на francetobg ,но не работи както трябва.Не ми е много ясно как трябва да стане ,след като напиша адреса им.Моля за помощ ,защото си харесах много симпатични неща  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 661
Има ли някой яснота дали е тръгнал курс на Франсето в петък ?
Опитах да се свържа по моб тел но не вдигат.

# 662
Като гледах новините и положението във Франция, Германия в момента... сигурно пак ще се забави курса, ако изобщо е тръгвал...

# 663
Здравейте, дали някой от вас знае за някой превозвач, който доставя от http://www.3suisses.com/ - френският сайт, сега там намаленията са 80% има код за намаление и безплатна доставка до адрес във Франция... Българският еквивалент на сайта е под всякаква критика, цените са 3-4 пъти по-високи, а обслужването... по добре да не го коментираме! Много ще съм благодарна ако някой знае дали някой български превозвач прави доставки Simple Smile

# 664
Има ли нови промени за подаването на заявки към СД  newsm78
Направих поръчка от профила на мъжа си, но за получател посочих себе си. Сега в заявката на СД пише да посоча името на титуляра в магазина, обаче не трябва ли да посоча всъщност моето име, на което ще пристигне поръчката във Франция  newsm78

# 665
А аз чакам курса на Франсето вече с нетърпение, някакво инфо?! Якето ми е поръчано преди 40дни, то зимата ще мине, докато го получа. Crossing Arms

# 666
  • София
Има ли нови промени за подаването на заявки към СД  newsm78
Направих поръчка от профила на мъжа си, но за получател посочих себе си. Сега в заявката на СД пише да посоча името на титуляра в магазина, обаче не трябва ли да посоча всъщност моето име, на което ще пристигне поръчката във Франция  newsm78
аз посочвам моето име и неговия клиентски номер  Peace

# 667
Мерси Дзвер и аз така направих  Hug
До сега си пишех неговото име и номер, но като се замислих не виждам логика, след като аз съм получател на пратката и във Франция и тук в Еконт  Simple Smile

# 668
Мисля да поръчам до адреса на francetobg, пуснах си заявка за регистриране на нов клиент, но още нямам отговор. Проблем ли е ако си пусна поръчката и след това ми върнат, че вече съм регистрирана?  newsm78

# 669
А някои изобщо да се е свързвал с франсето и да има представа дали е тръгнал курс миналия петък, или не?

# 670
Аз - да. По телефона ми казаха че очакват в края на седмицата курса.

# 671
Аз - да. По телефона ми казаха че очакват в края на седмицата курса.

Е то е утре края на седмицата....или неделя. )))
Ако ми пристигне първата пратка (по мои изчисления трябва да е в този курс) ще е просто супер. )
Стискайте палци, че за сефте ги ползвам. )

# 672
Края на седмицата... а дали уточниха коя седмица???
Утре е края на седмицата, и понеже са много поръчките сигурно няма да им стигнат после няколко дни за да ги обработят, така че ние да си ги чакаме края на другата седмица най вероятно...

# 673
преди да влезнат в "черната дупка" курсовте на фр2бг пристигаха четвъртък, което беше вчера... все си мечтая да не са ни излъгали за 6-та поредна седмица Sad имам пратки които трябваше да тръгнат от там преди 15.12 Sad

# 674
ще използвам фр2бг- за кого да адресирам на позиция prenom;
на nom моите 3 имена,а на prenom?

Общи условия

Активация на акаунт