От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 178
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък никакъв имейл нямам от тях, а и 2те пратки ми показва, че трябва да са доставени още около 18ти януари на техния адрес. И би трябвало да са били натоварени на камиона...

# 706
Аз получих мейл от Франсето , но разочарованието е голямо. Само една пратка от ЛР от 05,01,13.
А имам да получавам от декември 6 броя от дамарт.  newsm78
И сега какво остава - да чакаме следващ курс и да ходим по мъките да ги издирваме?  ooooh!

Sad

Sad Sad Sad Аз също чакам от Дамарт......Ужас!!!!

# 707
Вчера получих от Фр2Бг поръчка направена на 03.01. от ЛР - без колисимо, изпратена на 08.01.
Други поръчки не очаквах.

# 708
Моля тези, които не са от Русе някой да сподели дали е получил мейл или когато получи от ФР2бг

# 709
Аз получих мейл от Франсето , но разочарованието е голямо. Само една пратка от ЛР от 05,01,13.
А имам да получавам от декември 6 броя от дамарт.  newsm78
И сега какво остава - да чакаме следващ курс и да ходим по мъките да ги издирваме?  ooooh!

Sad

Sad Sad Sad Аз също чакам от Дамарт......Ужас!!!!
Споко, може би проблема е от това, че като избираме нормална доставка нещата от Дамарт се бавят....Опитвам се да си намеря успокоение, че и аз чакам 9 малки поръчки от Дамарт. Днес като и ако ми дойде имейл ще пиша имам ли от Дамарт.

# 710
Моля тези, които не са от Русе някой да сподели дали е получил мейл или когато получи от ФР2бг
Аз нямам нищо , а би трябвало .
Чакам за този петък

# 711
нормална доставка нещата от Дамарт се бавят....

Да, нормална доставка избираме.....Но поръчките ми са от от средата на декември.....Курс има след 1 месец....Колкото и да е нормална, бавна и пр. доставката - за 1 месец би трябвало да е стигнала на адреса на Франсето......Не е нормално да ги нямаме тези поръчки с Франсето. Смарта си получиха поръчките от тези дати.....Някъде нещо не е както трябва....Но....чакам си и аз днес имейла, пък да видим дали ще има радост в него......

# 712
Диливъри,доставят ли от Дамарт.
Не е посочен,като магазин,но знам ли?

# 713
Диливъри,доставят ли от Дамарт.
Не е посочен,като магазин,но знам ли?
Доставят  Peace

# 714
Жалко, че не погледнах по-рано в темата, може би нямаше да поръчам, но....сега на въпроса. Поръчах с Франсето. На първа страница пише, че трябва да се уведомят с формуляр за поръчка, а на техния сайт е махнат формуляра или поне аз не мога да го намеря и пише, че не е нужно, стига да си написал трите си имена, а не двете. И това не съм прочела предварително и съм писала две имена, които са малко по-добре от "Иван Иванов". Сега да ги уведомявам ли по някакъв начин или не?

# 715
Жалко, че не погледнах по-рано в темата, може би нямаше да поръчам, но....сега на въпроса. Поръчах с Франсето. На първа страница пише, че трябва да се уведомят с формуляр за поръчка, а на техния сайт е махнат формуляра или поне аз не мога да го намеря и пише, че не е нужно, стига да си написал трите си имена, а не двете. И това не съм прочела предварително и съм писала две имена, които са малко по-добре от "Иван Иванов". Сега да ги уведомявам ли по някакъв начин или не?

След като си регистрирана там, не е нужно да им праащаш уведомление за всяка пратка. Зареди се с търпение близките 2 месеца да си получиш стоките Simple Smile Успех

# 716
Е ,недейте така де  нали сега си започват регулярно да си вървят курсовете.

# 717
  • на брега
С последния курс на Смарт-а получих пакетите от Дамарт, поръчани в средата на м.декември. С курса на Франсето чакам поръчки от Дамарт, правени в началото на м.декември. Следва да са пристигнали, чакам с нетърпение мейл. Дано всичко бъде наред  Praynig

# 718
Е ,недейте така де  нали сега си започват регулярно да си вървят курсовете.

На това се надявам и аз. Дано само името, което съм посочила не се повтори с някой.

Машенце, Или, благодаря!   bouquet

# 719
Здравеяте, признавам, че не  слудя редовно темата и затова ще питам. От Смарт диливъри изпращат ли имейл , когато пристигне поръчката на адреса им във Франция. От калисимо номера разбрах , че е доставена , но от тах нищо. Crossing Arms В сайта им поръчката ми е със статус :"чака номер на пакет". Какво значава това? Дали да не се свържа с тях , дали ще ми дадат информация?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт