Избор на прахосмукачка Зелмер! Помагайте.....

• 86 367
  • 209
  •   1
Отговори
# 135
  • Монтана
Днес си поръчах тази прахосмукачка. https://www.emag.bg/prahosmukachka-s-izpirane-zelmer-1900w-funkc … 4ct/pd/DB1V47BBM/
Надявам се да остана доволна. Цената мисля, че е доста добра.

# 136
  • София
Днес си поръчах тази прахосмукачка. https://www.emag.bg/prahosmukachka-s-izpirane-zelmer-1900w-funkc … 4ct/pd/DB1V47BBM/
Super са и цената и прахосмукачката! Simple Smile

# 137
Със червения зелмер съм от повече от 9месеца- много доволна.Както казаха и по- горе объркали са препаратите в упътването.Схванах кое и как е. Препарати има във всеки 1 магазин на технополис та има от къде да се купят.Иначе и с препарат на други марки си работи нормално( само да са за перящи прахосмукачки)

# 138
Точно тази гледам и се чудя да рискувам ли с поръчка от емаг. Разликата в цената с другите вериги е 90 лева, обаче само отрицателни отзиви чувам за техника от емаг.

# 139
  • София
Точно тази гледам и се чудя да рискувам ли с поръчка от емаг. Разликата в цената с другите вериги е 90 лева, обаче само отрицателни отзиви чувам за техника от емаг.

Прахосмукачката е супер! И от Емаг съм доволна, те са просто магазин, качеството на технката се гарантира от производителя.

# 140
Съгласна съм, вкъщи сме доволни от Емаг + това, че имате право да върнете продукта след 30 дни ако не сте доволни, от физически магазин нямате това право Simple Smile

# 141
Благодаря ви. Поръчах и вече я изпробвах Simple Smile
Имаме дългокосместо куче и за космите бях подготвена, но наистина не очаквах да събере толкова прах! Излиза, че до сега ние изобщо не сме чистили Simple Smile
След малко ще перем килима Simple Smile

# 142
Здравейте! Имам въпрос до хората с ZVC764 (червения). Имаме го от около месец. До сега сме чистили 5-6 пъти с него и ползваме само водния филтър. До този момент, още щом включа щепсела се чува лек шум и очевидно нещо започва да работи. После при натискане на копчето си тръгва както трябва. А от вчера при включване в контакта, нищо не се случва. Иначе, щом натисна бутона, се включва и работи. Някой има ли такъв проблем и въобще проблем ли е това? Благодаря!

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 13:40 от Roland_Star

# 143
  • София
Здравейте! Имам въпрос до хората с ZVC764 (червения). Имаме го от около месец. До сега сме чистили 5-6 пъти с него и ползваме само водния филтър. До този момент, още щом включа щепсела се чува лек шум и очевидно нещо започва да работи. После при натискане на копчето си тръгва както трябва. А от вчера при включване в контакта, нищо не се случва. Иначе, щом натисна бутона, се включва и работи. Някой има ли такъв проблем и въобще проблем ли е това? Благодаря!

Не би трябвaлo нещо да работи преди да се натисне копчето. Няма проблем , според мен , а преди сте си внушавали че нещо започва да работи като го включите в мрежата.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 20:59 от Lagertha

# 144
Със сигурност не говорим за внушение. Даже се изплаших първия път като я включих. Пък и двама души я ползваме и става при всеки. При включването ясно тръгваше шум и светваше. Натискаме бутона, почва същинската работа, приключваме, изключваме от бутона и отново същият шум - все едно работи на много ниски обороти в режим на готовност. И така докато не изключим от щепсела. Вчера за пръв път нямаше шум при включване в контакта.

# 145
Да не би да е помпата?
При нас първия път се оказа, че е пусната помпата и трябваше да я изключа.

# 146
Дааа!!! Благодаря! Очевидно е било това. Свети червена лампичка и очевидно помни дали е включено или изключено... Не знаех за това...

# 147

Страхотен избор сте направили. Ние взехме малко по-скъпата, ние се подведохме у дома по приставките - е, за петдесетина лева повече ще мием прозорци и ала-бала. Аз се подведох де, аз съм маниака по чистотата у дома. Беше грешка, приставките седят в една торбичка, само в началото ги изпробвахме и това беше. Да ви служи вярно, браво за разумния избор.

# 148
Всичко прочетох, ама пак да питам... У дома сме с ламинат навсякъде и с много космато куче Sad Може ли перящата прахосмукачка и да почиства пода с вода и добре ли се справя? В момента трябва първо да изсмуча космите, а после и да мина с моп, при което всичката мръсотия се размазва. Иска ми се с този уред да свърша двете неща едновременно

# 149
  • София
 Здравейте, и аз искам да питам за тези прахосмукачки Зелмер. На мен ми е дошъл момента да си сменям прахосмукачката и се чудя тази дали може да се ползва основно като нормална такава и от време на време да си пера. Сега като чистим първо минаваме с прахосмукачка после с парцал кухнята и коридора. Тези Зелмер дали стават и за двете неща. И по скоро въпроса ми е стават ли като за ежедневно почистване или е по добре да има и нормална прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт