Британците, британците! - Не на дамите, ваш'та мама! - тема 65

• 15 846
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • Ænima/Albuquerque
И мен ше усмъртят. С косми.  hahaha

# 346
  • КиТ
На първата снимка много гел си е сложил на косата  Thinking

# 347
Мушмулче сладко малко той.  Grinning

Ай стига космарлаци, де.

# 348
  • София
казах ли днес кооооолко ме мързи?
а бях на работа и работих даже!

# 349
  • Ænima/Albuquerque
Муре, четиHug

# 350
Хоооопалянка! Защо никой не ми каза, че Емитата не са днес?  Embarassed

# 351
  • Mars Hotel
Щот на никой не му пука достатъчно за Емитата, за да провери.  Mr. Green Пък и това е само поредното доказателство как никой не поставя думите ти под съмнение. Ха добро утро!

# 352
А, как, Мячик требе да знае. Просто сега видях, че тук не съм мяцала, че са утре.  hahaha

Пък и това е само поредното доказателство как никой не поставя думите ти под съмнение. Ха добро утро!

Де да беше така, щях да живея в диктаторския рай, ебаси.  hahaha

ПП Не утре, а днес. За бога!  ooooh!

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 08:35 от ИрПуц

# 353
Добрютър на сите Фрайфилки с един от портретите на нашия човек в http://www.npg.org.uk/collections/search/person/mp06527/stephen-john-fry

# 354
Великолепен.  Heart Eyes

# 355
  • в морето до колене
Добрютро!

На мен ми пука за Емитата  Mr. Green, но вече си казах, каквото имах да казвам, още на номинациите... Затова не смятах да повдигам въпроса до понеделник.
Иначе - Пуц, що си мислиш, че правят такива събития в средата на седмицата? Не помня някога да се е случвало  Thinking

Бумър, къде се изгуби? Щяхме да си говорим за "политическите жУвотни"  Mr. Green Ама не тук де, че тук ще е спам.  Grinning
И за новинарския ми се иска да си поговорим. Май само ти има вероятност да си го гледала...

Колкото до Стивън - първият епизод от 10-ти сезон на QI още няма субтитри  ooooh!
А имаше толкова много неща, които не разбрах докрай... Подозирам, че като ги разбера, ще ми е още по-смешно. Участниците се забавляваха неимоверно много  Party

# 356
Мячик  Hug
На разположение съм за животните когато кажеш и от Нюзрума ми остана малко Grinning

Бях на море, пък и да проверя как е видимостта на бг сайтовете по южните ни съседи  Mr. Green
Не е добра  Crazy

Какво за Емитата?
Церемонията не е ли на 23-ти?

# 357

Иначе - Пуц, що си мислиш, че правят такива събития в средата на седмицата? Не помня някога да се е случвало  Thinking

Защото мислех, че вчера е събота.  Blush

БОЖЕ!!! Започнал е новият сезон на QI, а аз не съм се сетила!  smile3511 Стреляйте ме, то се е видяло.

# 358
  • срещу двата комина :)))
мооооорнинг, аз пък днес ще тръпна в очакване на новия трейлър на Хобит  newsm18 по тоя случай една красота

# 359
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много ти е начумерена красотата, Муре Party

Общи условия

Активация на акаунт