Къде в Пловдив??? - 36

• 67 235
  • 801
  •   1
Отговори
# 495
Трапезица, на зеленчуковите борси, в тази на Първенец сигурно ще има.

# 496
Здравейте.  Peace
От доста време търся салон или СПА със сауна капсула - плътно затворена  около вратлето.
http://www.noviz.com/sybaritic-alfa-led.aspx  /в салон Кадифе не е същата - отворена е около рамената /
Ако някой знае ккъде  в Пловдив се провеждат такива процедури ,моля да сподели!
Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 11:45 от Неосведомена

# 497
  • Точно където трябва
То беше преди време, но някой питаше къде разширяват ботуши. Вчера минах през подлеза на Централна гара и там са отворили точно за такива услуги -доста неща предлагаха, включително оправяне на сцепена подметка и т.н
Аз питах, но не за разширяване, а по-скоро за удължаване. Че си харесах едни обувки/ а рядко ми се случва/, но моя номер ми хлопка, а по-малкият леко ми опира на палеца. Пък са скъпичики и ако се набутам с малък номер...

# 498
  • Тайна, майна
Дами, търся ателие, където да ми гравират надпис на задния капак на ръчен часовник. Идеи?
Благодаря!

# 499
Дами, търся ателие, където да ми гравират надпис на задния капак на ръчен часовник. Идеи?
Р!
Здравей. Миналата година използвах услугите на гравьор, но незнам дали още е там. Намира се на ул."Отец Паисий" посоката е от Пощата -> Джумаята. Ателието се намира на ъгъла на площадчето с Художествената галерия.  Преди беше цветарски магазин, донего продават банички, а срещу  него еАРЛЕТ Simple Smile Нрадявам се, че ще ме разбереш  Peace Гравьорът работи много добре - избираш си шрифт и т.н.  

# 500
  • Тайна, майна
Мерси!
Ще го потърся!

# 501
Дами,искам да ви попитам къде на търговиите продават спално бельо?Винаги,когато сме ходили (а това се е случвало 2-3 пъти само),съм виждала все домашни потреби,сувенири,електроуреди и никога не ми е попадал магазин за спално бельо.Ще се радвам да ме насочите Hug

# 502
Мерси!
Ще го потърся!

Надявам се да е още там и да останеш доволна  Hug

Стелс - за съжаление не мога да ти помогна  Sad

# 503
Не се притеснявай,не ми е на живот и смърт Wink

# 504
Дами,искам да ви попитам къде на търговиите продават спално бельо?Винаги,когато сме ходили (а това се е случвало 2-3 пъти само),съм виждала все домашни потреби,сувенири,електроуреди и никога не ми е попадал магазин за спално бельо.Ще се радвам да ме насочите Hug
Ако не държиш да е по складовете - в Илиенци има 3 магазина все на производители. Цените са бюджетни - например комплект за Приста сме взимали за 23 лв Simple Smile

# 505
Drozi, благодаря!Точно за това питам,не искам съвсем евтини чаршафи,просто не ми се струва логично да дам 100 лв. за комплект в магазините в центъра.
Ще отидем до Илиенци тези дни Hug

# 506
  • Пловдив
И на Руския пазар има спално бельо.

# 507
Veniz ,благодаря!

А китайския ресторант на Герджика работи ли още? Или някой друг (чист) да ми препоръчате? Благодаря предварително!

# 508
  • Пловдив
Китайският на Герджика работи ! Чистичко е  Peace

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 16:02 от Only

# 509
Veniz ,благодаря!

А китайския ресторант на Герджика работи ли още? Или някой друг (чист) да ми препоръчате? Благодаря предварително!
Да се обадите като идвате  Mr. Green
Работи даааа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт