Къде в Пловдив??? - 36

• 68 250
  • 801
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Момичета, много спешно ми трябва денонощен ключар, който да може да смени брава на блиндирана врата, защото загубихме ключовете.

# 271
  • Пловдив
Знае ли някой ,колко е  цената  билет за входа на есенния  пловдивски панаир?

# 272
Момичета, много спешно ми трябва денонощен ключар, който да може да смени брава на блиндирана врата, защото загубихме ключовете.
Денонощен ключар има на бул."Христо Ботев",в частта след Военна болница,посока ВСИ.
Скоро видях табелата минавайки с колата,но нямам телефон-пробвай в нет-а,няма ли да излезе.

# 273
Денонощен ключар има на бул."Христо Ботев",в частта след Военна болница,посока ВСИ.
Скоро видях табелата минавайки с колата,но нямам телефон-пробвай в нет-а,няма ли да излезе.
Уф.. ако не ти е мега спешно изчакай до утре - щото цените по това време са им  ooooh!
За отключване на заключена кола (с работещ двигател)  Mr. Green ни взеха 80 лв преди 2-3 години
Да бях жертвала едното стъкло щеше да е май по-евтино  Tired

# 274
  • Пловдив

http://www.klyuchar.org/kluchar-plovdiv/

не сме го ползвали обаче

# 275
  • Пловдив
Ключарят на бул. "Христо Ботев" 103. Телефон: 0899 905 250, 0879 009 250. Пазя си визитката, защото откакто бравата се прецака и вратата ми се затвори зад гърба с ключа вътре и това в 20.30 часа.....С ръцете в джобовете, без телефон, без интернет, заобиколена само от баби съседки..... До скоро само да си подам носа навън, с телефон в ръката излизах.  Mr. Green Но цената за отключването беше 80 лева, човекът половин час се бори. На следващия ден демонтаж, ремонт и монтаж 130 лева, с половин година гаранция. Тези ключари поддържат бравите на СОЛИД, откъдето ми е вратата, та поне си спестих разправията с фирмата, защото вратата отдавна не е гаранционна.  Peace

# 276
  • о`майна лунна нощ е
Давам веднага един изпитан - 0897/960302
Съвсем скоро ни поправи секретната брава в кантората. Момиче от темата, също ползва услугите му по моя препоръка и остана доволно, доколкото помня.

# 277
Може ли да ми кажете от къде да взема инхалатор за детето???

Скоро и в техномаркет гледах,че имат.

# 278
от къде мога да взема такава чантичка  http://www.kristaltoys.com/detska-chanta-s-dylga-dryjka-i-kartin … gan-2-p-5760.html

# 279
  • Пловдив
Поради недоглеждане не само се снабдих, ами и го отворих  ooooh! чисто нов тонер 12А за HP. Който ползва да пише ЛС да му го дам, иначе ще си изсъхне така.

# 280
  • Пловдив
Да знаете от къде мога да купя папка с копче за отделяне на предметите в училище, но от тези с картинки отгоре, не само цветна прозрачна.

# 281
  • Пловдив
В Джъмбо видях такива папки в неделя,имаше с различни картинки и на нормални цени  Peace

# 282
Къде в Пловдив продават обувки на Капчица?

# 283
Къде в Пловдив продават обувки на Капчица?

На ул. "Иван Вазов",от страната на болницата,подминаваш болницата и някъде след 300-400 метра е магазина  Peace

# 284
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Има ли вече мами, които са си извадили от новите карти за градски транспорт за деца от 0 до 7г? Интересува ме къде се издават, какви документи да нося и каква снимка на бебето да дам-от фото или моя по избор. Не ми се коментира поредната безумица, но тъй като ще ми се налага да ползвам много често автобус, не мога да не извадя карта на бебето. Иначе ще трябва да плащам едно левче  за него. Лошото е, че чак вчера разбрах за това изискване, а от 1ви октомври влиза в сила. Моля, който е вадил такава карта, да помага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт