Къде в Пловдив??? - 36

• 68 254
  • 801
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Ние сме с Britax Evolva 1-2-3 (9-36) и когато преди година обърнах Пловдив, за да може все пак малчо да го пробва се разочаровах - в повечето магазини дори не бяха чували Crossing Arms
В крайна сметка се обадих на познати с това столче, пробвахме го и след като пасна идеално и на колата, и на дребния, го поръчахме от вън Laughing
И показателите му за сигурност са доста добри Peace

# 256
аз пак да попитам за плавниците-дали в метро или някой друг магазин мога да намеря, защото в джъмбото са прибрали летните стоки, ако някой продава стари 27-28 номер да свирка- не видях тема купувам/продавам, затова си позволих да питам тук

# 257
  • Пловдив
Някой знае ли кога точно отварят магазина на H&M в Мол Пловдив?

# 258
  • Пловдив
аз пак да попитам за плавниците-дали в метро или някой друг магазин мога да намеря, защото в джъмбото са прибрали летните стоки, ако някой продава стари 27-28 номер да свирка- не видях тема купувам/продавам, затова си позволих да питам тук

надникни в продавалника

има и раздел обяви продавам http://www.bg-mamma.com/index.php?board=5.0

# 259
Elfita, благодаря
Пуснах тема-видях и в продавалника, но няма нищо подходящо

# 260
Говореше се за декември...

# 261
  • гр.Пловдив
аз пък да попитам, докато сте на вълна столчета - ние сме още с кошницата, но вече ни умалява и да попитам някоя от вас ако има излишно за продаване 9-36кг да пише на ЛС

# 262
Може ли да ми кажете от къде да взема инхалатор за детето???

# 263
Знам,че не е за тук,но предполагам много от вас са ползвали услугите на Писанец,затова ще питам.В сряда си правих гинекологични изследвания,но едно от тях (директната микроскопия) още не е готово.Нормално ли е такова забавяне?Лаборантката каза "след понеделник",но аз вече се притесних.Утре става цяла седмица.Всичко е платено,няма вероятност да не ги виждам,защото не са платени.

# 264
  • Пловдив
В Писанец всичко е възможно.  ooooh! Обади се и питай, при условие, че са ти дали код за онлайн проверка. Какво пише като проверяваш: "неготов" или "имате сметка за плащане". За една седмица да няма готов резултат за рутини изследвания е прекалено, дори и за Писанец. Хващай телефона....и не им се давай да те баламосват.  Mr. Green

# 265
Пише "не е готов".Веднъж в годината ползвам услугите им,как веднъж няма да се случи всичко да им е наред!Май ще звъня.Ако не,утре отивам на място.

# 266
  • Пловдив
Може ли да ми кажете от къде да взема инхалатор за детето???

от аптека

ако нямат налични,ти поръчват като избираш по каталог
в някои аптеки има изложени модели

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 15:08 от ♥Elfita♥

# 267
  • Пловдив

Детски плавници преди години съм купувала от спортния магазин на ул. Гладстон.

# 268
  • Пловдив
Говореше се за декември...

Благодаря! Аз бях чела нещо за октомври и си мислех, че ще е тези дни, но явно е отложено.

# 269
Когато отида в Пловдив напоследък винаги прекарвам известно време в Уиски бар Емона.

Общи условия

Активация на акаунт