Къде в Пловдив??? - 36

• 68 259
  • 801
  •   1
Отговори
# 240
Къде в Пловдив има избор на качествени детски столчета за автомобил? Трябва ми сигурно и надеждно столче, но искам и да го изпробвам на място, а не да ми го поръчват по каталог.
Във Вис Виталис продават основно Бертони. Има избор, но на детски кошници, за по-големи деца почти нищо не намирам.
С баткото ползвах на Cangaroo, сега с малката пак такова й взех. Много е удобно, защото има степени на легнало и може да си поляга детето като спи за по-удобно.
Ето такова:
200 лв струва и за мен е съвсем прилично откъм цена/качество.

В Хипото ги има  Peace

# 241
  • Пловдив
Момичета и тук да попитам, някои виждал ли из града да се продават закачалки от този тип:
?

Купувала съм такава закачакалка, но метална от Юск. Има вариант и за ризи.

# 242
  • Пловдив
В Практикер има подобни закачалки.

# 243
Благодаря ви много за информацията! Много сте отзивчиви отново!  bouquet
И да докладвам: магазинът за детски обувки в Карфур, който коментирахме се казва "Алегро". Днес бяхме там, има много хубави моделчета и намерих точно каквото търсих за дъщеря ни в момента. Има няколко марки, не е фирмен магазин на определена марка обувки.Цените са повече от приемливи, дори аз си харесах чифт ботуши на Пепе Джийнс на цена 80 лв!
Така че бягайте да разглеждате красиви обувки възможно най-скоро!

# 244
  • Пловдив
Мамчета с какво завивате вечер бебетата.Аз от вчера ползвам спално чувалче.Не съм сигурна дали му е достатъчно топло с него.На фирма Ласка е,купих го от магазин Штъркел.Вие купихте ли си вече?Иска ми се да купя още едно,но не знам от кой магазин.

# 245
  • Пловдив
Мамчета с какво завивате вечер бебетата.Аз от вчера ползвам спално чувалче.Не съм сигурна дали му е достатъчно топло с него.На фирма Ласка е,купих го от магазин Штъркел.Вие купихте ли си вече?Иска ми се да купя още едно,но не знам от кой магазин.

С чувал шит от поларено одеяло.
Чувалите на Вис виталис не са лоши.Имат в момента дебел вариант,но според мен не са за сега.Много са дебели

Разбираш дали му е добре като му пипаш нослето и ръчичките.Ако са му студени,му е студено.Ако е потен,му е топло.

# 246
Много ви благодаря  bouquet!
Ще видя за Рекаро. А Чико къде продават?
Преди имаше магазин на Конкорд , но явно е затворил.

# 247
  • Пловдив
. А Чико къде продават?

В магазина на Чико 9+ на колелото на панаира,Вис виталис и другите големи магазини
ние също сме със стол Чико с положение за спане /купен от вис виталис/ до 18 кг и сме доволни.Скоро обаче ще трябва да го сменим

# 248
  • Пловдив
Благодаря ви много за информацията! Много сте отзивчиви отново!  bouquet
И да докладвам: магазинът за детски обувки в Карфур, който коментирахме се казва "Алегро". Днес бяхме там, има много хубави моделчета и намерих точно каквото търсих за дъщеря ни в момента. Има няколко марки, не е фирмен магазин на определена марка обувки.Цените са повече от приемливи, дори аз си харесах чифт ботуши на Пепе Джийнс на цена 80 лв!
Така че бягайте да разглеждате красиви обувки възможно най-скоро!
ей ако си ми купила обувките, само!!!  Laughing
ще ме хване яд, че ви го споделих магазина  Whistling
22 номер.
кажи ми, че не сте 22 номер!

утре ще зареждат още.

# 249
  • Пловдив
на колко е детето? до 1 година може да се ползва спокойно според мен, макар, че моето дете от бебе е супер буйно и чувал сме ползвали малко. сега пак й купих, но надали ще я сложа, затова съм взела някакъв на вис виталис за проба.
преди и бяхме взели от вис виталис, но на ЗИП ЗАП и беше супер мекичък, дават им на етикета за колко градуса са подходящи, нашия си беше зимен, макар и без ръкави, не помня цената, но поне двойно на вис виталисовите чували. днес го подредих към нещата, които няма да ползваме никога, много е хубав  Flutter

# 250
 Josefin , спокойно, 31 номер купуваме вече. Grinning
Вече зареждаха и нови моделчета, имаше на Чико кутии, но нямаше модели от тази и миналата година. Дъщеря ни беше модел в една сесия за тях и имаше страхотни кецове, които уви не можем да намерим като номер вече, а миналата година й бяха доста големи на самите снимки. Надявах се да извадят от тези модели в това магазинче, но засега са само еспадрили и летни маратончици.
Малки номера обувки има доста, много красиви! Hug

# 251
  • Пловдив
А Чико къде продават?

Чико има във Вис виталис, в Хиполенд, в новия магазин на Чико на мария луиза, малко след папараци във високия блок отдолу (до мебели зарра) и къде ли не. навсякъде са. нашият е Чико, доволна съм, но не очаквайте кой знае какво. От където идва част от Чиполиното, реално от същата фабрика!, оттам и тези на Чико и на още много други марки, но не ми се говори нашироко. И да, със сигурност го казвам, 2 години отделих от живота си за тази фирма.

Хубави столчета за мен са Bebe comfort и Maxi cosi, които почти се препокриват.  Peace

# 252
  • Пловдив
Josefin , спокойно, 31 номер купуваме вече. Grinning
Вече зареждаха и нови моделчета, имаше на Чико кутии, но нямаше модели от тази и миналата година. Дъщеря ни беше модел в една сесия за тях и имаше страхотни кецове, които уви не можем да намерим като номер вече, а миналата година й бяха доста големи на самите снимки. Надявах се да извадят от тези модели в това магазинче, но засега са само еспадрили и летни маратончици.
Малки номера обувки има доста, много красиви! Hug
Виж в новия магазин на чико, няколко пъти упътвах до там из предишните и тази страница на темата. Дано има.
Казаха, че и на тимбърленд ще имат обувки, но аз лично специално за агата прада ги харесах. просто никъде другаде ги няма тези обувки и много се изкефих, не са евтини, но определено цените им са нормални за марката, аз ги следя и бих казала, че даже евтино са ги пуснали и ако някои ден имат официален дистрибутор за България, няма да са толкова "евтини"!

# 253
А Чико къде продават?

Чико има във Вис виталис, в Хиполенд, в новия магазин на Чико на мария луиза, малко след папараци във високия блок отдолу (до мебели зарра) и къде ли не. навсякъде са. нашият е Чико, доволна съм, но не очаквайте кой знае какво. От където идва част от Чиполиното, реално от същата фабрика!, оттам и тези на Чико и на още много други марки, но не ми се говори нашироко. И да, със сигурност го казвам, 2 години отделих от живота си за тази фирма.

Хубави столчета за мен са Bebe comfort и Maxi cosi, които почти се препокриват.  Peace

Знам, че Чико са нисък клас, но много държа детето да пробва столчето. А се оказа, че за 9-36кг или 15-36 почти няма модели, така че ще гледам всичко възможно.

# 254
  • Пловдив
Ето това е настоящото ни столче. Показателите му за сигурност бяха сравнително добри. За съжаление при столчетата 15-36 кг точно тези показатели за сигурност не са много високи, пък и няма кой знае какъв избор. Затова дилемата е някакъв приемлив компромис между сигурност и удобство, а и цена разбира се. Детето вече е достатъчно голямо за да мога да го насадя в някакъв стол, който аз съм решила и след това да ми изпили нервичките с мрънкане при пътуване. Аз въпреки всеобщото предубеждение съм обзаведена изцяло с Чико. Количката след почти 4 години безмилостна експлоатация от мен и от сестра ми, може да изгледа още 1-2 бебета, кошарата и тя не е мръднала, столчето за хранене е като ново, а играчките им са железни. Освен това аз дължа столът да има и собствени колани поне за сега, а не да се ползва само коланът на автомобила, което прави избора май 9-36 кг.....А в тази категория оценките за сигурност май са най-ниски.  Thinking Абе, накрая ще отида и ще купя това, в което детето се чувства най-удобно и ще се моля да няма сериозни инциденти по пътя.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт