Къде в Пловдив??? - 36

• 68 272
  • 801
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,къде на баш центъра мога да намеря Малиция Бонбонс?Проверих в двете козметики в подлеза на тримонциум,но нямаше.В Халите (а те ще работят ли в 19.00 часа?) или Билковата аптека дали ще има?

# 211
  • Пловдив
Давам отчет за РД в Only Fun: Голяма база,но нищо впечатляващо!Нямат аниматори!Има едно момиче,което води децата да разгледат от едната зала в другата какво има и това е!Не разрешават на родителите да влизат вътре да видят какво става и снимките са забранени /единствено може само единия родител на рожденника да влезе/  Laughing  Laughing
След разходката из залите,седнаха да хапнат,след което имаше 10 минути дискотека,тортата и така РД приключи  Peace

Добре,че сподели.Пълна излагация са били

# 212
Давам отчет за РД в Only Fun: Голяма база,но нищо впечатляващо!Нямат аниматори!Има едно момиче,което води децата да разгледат от едната зала в другата какво има и това е!Не разрешават на родителите да влизат вътре да видят какво става и снимките са забранени /единствено може само единия родител на рожденника да влезе/  Laughing  Laughing
След разходката из залите,седнаха да хапнат,след което имаше 10 минути дискотека,тортата и така РД приключи  Peace

Добре,че сподели.Пълна излагация са били

Да ♥Elfita♥ и за мен си беше пълна излагация,децата само бягаха едно след друго около масите,даже самата рожденничка се разплака по едно време,че не и харесвал такъв рожден ден  Sad
Цената за едно дете е 20 лева-за което на масата имаше един хамбургер и един сок /друго не видях/,както казах и нямаше кой да ги забавлява /като изключа 10 минутната дискотека/ и много странно ми стана за какво по-точно се дават тези 20 лева  newsm78

# 213
  • Пловдив
miss_74 ,там е неоправдана скъпотия.И други майки са ми го казвали

# 214
  • о`майна лунна нощ е
Момичета,наскоро кементирахте за някакво ателие за химическо чистене,където боядисвали кожени якета???Бихте ли казали къде се намираше и дали някой е боядисвал там кожени якета /искам да си боядисам едно червено яке/  Wink

Присъединявам се към питането, но моето яке е в пясъчно бял цвят. От някаква чанта ми се е получила червена лента и няма махане  Sad За това ще се наложи да го пребоядисам изцяло и аз моля за координати за ателие с качествено боядисване.

# 215
  • Пловдив
Да се изкажа и аз за Only Fun. Празнувахме м. април РД там. Като цяло съм доволна. Доволна до толкова, че децата бяха доволни, даже доста от присъстващите деца пожелаха и техните РД да са там, нямаше някакви фалове относно организацията, имаше аниматор /мъж/. За цените не ни излезна в пъти повече от друга година, да е било 20-30 лв. повече /бяхме на "промоция" - 15 лв. на дете/, може би от тук идва разликата.
Възможно е нещата да са се променили до сега.

# 216
  • Майничка
За боядисване - едно ателие, което е по стълбичките отдясно, точно преди северния вход на Тунела, не се сещам за името, боядисваха светло сиво кожено яке на приятелка в каки, добре стоеше.

# 217
  • о`майна лунна нощ е
Сетих се - виждала съм го. Благодаря!

# 218
Мидичка, детски Малиции има в дрогерии ДМ.

# 219
Благодаря,Vеniz.Щеше ми се някъде дето се вика по път да ми е,защото докато отида до ДМ,едва ли ще хвана работното им време.Но в краен случай и там ще отида Simple Smile

# 220
  • Пловдив
Благодаря,Vеniz.Щеше ми се някъде дето се вика по път да ми е,защото докато отида до ДМ,едва ли ще хвана работното им време.Но в краен случай и там ще отида Simple Smile

ДМ на Капитан Райчо работи до 21 часа.Ще успееш да го хванеш

# 221
Благодаря,Елфита Simple Smile

# 222
Някой да и препоръча изгодна фирма за почистване или жена

# 223
Момичета и тук да попитам, някои виждал ли из града да се продават закачалки от този тип:
?

# 224
  • Пловдив
Спешно ми трябва преводач от италиански, само за една страничка документ е и трябва да стане бързо, по възможност на място. Може ли да ми препоръчате някой?

Общи условия

Активация на акаунт