Къде в Пловдив??? - 36

• 68 246
  • 801
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Има ли вече мами, които са си извадили от новите карти за градски транспорт за деца от 0 до 7г? Интересува ме къде се издават, какви документи да нося и каква снимка на бебето да дам-от фото или моя по избор. Не ми се коментира поредната безумица, но тъй като ще ми се налага да ползвам много често автобус, не мога да не извадя карта на бебето. Иначе ще трябва да плащам едно левче  за него. Лошото е, че чак вчера разбрах за това изискване, а от 1ви октомври влиза в сила. Моля, който е вадил такава карта, да помага Simple Smile

http://marica.bg/show.php?id=90711

Картите се издават в бюрото на фирмата на бул. “Кн. Мария Луиза”. Родителите трябва да представят акт за раждане на детето и снимка
Снимка според мен ще стане всякаква.Важното е да е снимка в лице

# 286
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Има ли вече мами, които са си извадили от новите карти за градски транспорт за деца от 0 до 7г? Интересува ме къде се издават, какви документи да нося и каква снимка на бебето да дам-от фото или моя по избор. Не ми се коментира поредната безумица, но тъй като ще ми се налага да ползвам много често автобус, не мога да не извадя карта на бебето. Иначе ще трябва да плащам едно левче  за него. Лошото е, че чак вчера разбрах за това изискване, а от 1ви октомври влиза в сила. Моля, който е вадил такава карта, да помага Simple Smile

http://marica.bg/show.php?id=90711

Картите се издават в бюрото на фирмата на бул. “Кн. Мария Луиза”. Родителите трябва да представят акт за раждане на детето и снимка
Снимка според мен ще стане всякаква.Важното е да е снимка в лице

Благодаря  Hug
Офффф, и сега отново на поредната опашка  smile3511 smile3514

# 287
Къде да занеса за ремонт цифров фотоапарат Сони/не е в гаранция/?

# 288
  • Пловдив
Къде да занеса за ремонт цифров фотоапарат Сони/не е в гаранция/?

Обади се на 032 664945  и попитай къде се е преместил сервиза за фотоапарати на Сони, който беше на Абаджийска. телефона, който ти давам е на централния сервиз на Сони на Източен.

# 289
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Ей-край нямат тези простотии!За какво е тази карта?Не се ли вижда,че детето видимо е малко?Нямам думи! newsm61 smile3511 newsm61

# 290
  • Пловдив
Сериозно ли ще се плаща за децата до 7 години, ако нямат карта.  #Crazy Е, това вече е пълно безобразие. Не ползвам градски транспорт от години, но това надминава и най-смелите ми очаквания по простотия. Ученици и пенсионери....да, има логика, но малко дете или пък бебе.  #Crazy

# 291
  • Пловдив

Ей-край нямат тези простотии!За какво е тази карта?Не се ли вижда,че детето видимо е малко?Нямам думи! newsm61 smile3511 newsm61

Проблема не е,че детето не е видимо малко,а че без билет не е застраховано.
Статията изобщо прочете ли?
Децата запазват безплатната услуга,при издадена карта

Билет/карта-това са полицата за застраховката

Хората,които ползват ГТ си вадят карти.Сега ще извадят и на децата си.Който се качи инцидентно,ще трябва да плати

# 292
  • Пловдив
Е до сега незастраховани ли се возиха децата че чак сега се сещат.  ooooh!

# 293
  • Пловдив
Е, няма проблеми де. Сега и майките с деца ще виснат по опашките пред двете единствени бюра за издаване на карти. Все пак както знаем, и те, наред с пенсионерите и учениците нямат работа и скучаят по цял ден.  Mr. Green
Надявам се поне, че въпросните карти няма да се вадят всеки месец  Rolling Eyes
Качвам се инцидентно за по 2-3 спирки веднъж месечно, не си заслужава да вадя карта всеки месец примерно. Обаче като се кача с двете деца ще ми излезе 3 лв ако не им извадя карти. Някак много драгоценна става услугата и въпросната застраховка.  Rolling Eyes

# 294
  • Пловдив
Е до сега незастраховани ли се возиха децата че чак сега се сещат.  ooooh!

незастраховани са били и късничко се сещат,да
според мен е поредното лизане на европейски гъзове,съчетано с получаването на някой друг допълнителен лев

# 295
Мале, не бях я видяла тази малоумщина  Shocked
Май с такси по-евтино ще стане  ooooh!

# 296
  • Пловдив
Абе, хора, що да не си изкарате карти? Та те са безплатни! Няма значение колко пъти ще ти се наложи да я ползваш, все е от полза...
Няма опашка - има отделно гише т.е. не са с ученическите карти на едно...

# 297
  • Пловдив
Принципно мога да чета и статията я прочетох.За мен си е простотия,загуба на време и нерви.Специално в бюрото на  бул. ”Кн. Мария Луиза” всички служителки са безкрайно "мили".

# 298
Направо падам! doh Добре че повдигнахте въпроса с детските карти тук, непросветена щях да остана...

# 299
Момичета,скоро обсъждахте фирми за доставка на води,ако може координати на фирмите,за ДГ е,предполагам,че ще е с най-обикновен автомат,без функции топло и студено!

Общи условия

Активация на акаунт