Къде в Пловдив??? - 36

• 68 182
  • 801
  •   1
Отговори
# 390
Аз препоръчвам д-р Кехайова
http://www.plovdivmap.com/map/firma.php?idfirms=3334&s_m=2&map=sm

За жалост тя няма рентген, /поне преди 5-6 години нямаше/. Трябва да се отиде с готова снимка. Такава съм си правила в Дома на модата и красотата - ставаше за 15 мин.
Но д-р Кехайова я препоръчвам с две ръце. Нищо не усетих, при все че бях пред припадане на стола от страх. А също работи и светкавично бързо.

# 391
Става въпрос не за обикновено вадене на зъб, а на мъдрец който още не се вижда, тоест в момента расте и така е последните 5-6 години, постоянно й прави проблеми, почва да расте за 2-3 седмици и пак спира. Вече се реши да го вади и за целта трябва да е при хирург лицево-челюстна хирургия. Д-р Кехайова правили такива манипулации?

# 392
Става въпрос не за обикновено вадене на зъб, а на мъдрец който още не се вижда, тоест в момента расте и така е последните 5-6 години, постоянно й прави проблеми, почва да расте за 2-3 седмици и пак спира. Вече се реши да го вади и за целта трябва да е при хирург лицево-челюстна хирургия. Д-р Кехайова правили такива манипулации?

Точно такъв специалист е! Peace

# 393
Мерси момичета, ще предам. До сега четох за нея, добри отзиви.
А да знаете ориентировъчно цени? И в този случай къде може да се направи снимка в близост до нейния кабинет?

БЛАГОДАРЯ отново Antares, ginbay

Може ли актуални телефони за връзка?

# 394
  • Пловдив
http://buldental.eu/dr-iliev.php ,не е в Кючука,но имат и рентген и хирург.Много са мили и цените са нормални.

# 395
Vadeneto na mydrec e mejdu 200 i 300lv grubo smetnato.
Amaya e dobyr izbor,hirurgyt tam e dobar. Poseshtavam klinikata,vpechatleniata mi sa lichni.
Drug chudesen izbor na hirurg e dr. Martin Dryngov, raboti v klinika Avangard,tochno zad hotel Marica.
Utre moga da pisha podrobno i za dvete mesta,che sega me e sram s tazi maimunica (pozvolih si da pisha zashtoto e speshno iavno )

# 396
  • Майничка
Още един глас за Кехайова, а снимка може да се направи в Гранда, над ДСК има зъболекарски кабинет с рентген.

# 397
  • Пловдив
ginbay, Това до търговиите да не е МЦ Кючук Париж, с лаборатория Писанец? Точно до ясла "Слънчо" и ДГ ЗОРНИЦА? Поне на картата така ми изглежда. Имат рентген така ли?
Точно там е, рентгена е на втория етаж, точно над Писанец.
Другото място с предполагам добри хирурзи е Клиниката по лицево-челюстна хирургия на ВМИ (Хирургиите на Пещерско), но не знам там как става достъпа - трябва да попитате.

# 398
  • Пловдив
Преди десетина години ми извадиха мъдреца,който растеше хоризонтално към съседния зъб в Стоматологичния факултет Д-р Вартанян.Сега обаче са в нова сграда http://fdm-plovdiv.com/index.php и не знам как точно стоят нещата.Може да се попита там за снимка и евентуално хирург.Ако не и безплатно ,може да се свърши работа на ниски цени.

# 399

Препоръчвам д-р Батинков - и четирите мъдреца ми извади той!

# 400
  • Пловдив
Сега се сещам и за Д-р Иван Бебечев ул.Чорлу 36 тел.032/67-03-11 0889 778027

# 401
  • Пловдив
Момичета, тук не става въпрос за вадене, а за операция. Моят ретинирал, не съм сигурна в термина, мъдрец е опериран във стоматологичния факултет на ВМИ, но това беше преди мнооого години, когато частните практики не бяха толкова много и нямаше избор. Иначе мъдрец израснал накриво, който ме притесняваше ми го извадиха с желязото, с което проверяват зъбния статус. За 10 секунди, нищо не усетих. Преди това го снимах, докторът погледна снимката, каза отвори си устата, отворих и като го видях с това желязо и огледалцето си помислих, че нещо ще преглежда. Каза затвори, готова си, ето ти зъба и това беше. Е, преди това ми сложиха упойка.  Peace

# 402
Абсолютно права си. Много хора не правят разлика между вадене на мъдрец, и вадене на ретинирал мъдрец - едното е просто вадене на зъб, другото е операция...
Сега като мога да пиша нормално, ще споделя повече:
Д-р Мартин Дрънгов работи и във ВМИ, асистент е, доколкото помня. Аз съм се ориентирала към него, когато ми дойде време за операцията (имам 2 легнали мъдреца, единият ми е вече проблемен, другия все още спи...). Препоръча ми го мой братовчед, който завърши стоматология тук в Пловдив, беше му асистент, така че с чиста съвест ме е пратил при него.
Относно клиника Амая - рентгенът им е супер (ново поколение, наистина няма нищо общо с досегашните апарати, правих си панорамна снимка последно и останах шашната...). Може и само за снимка да се отиде там. Хирургът (не му помня името) е добър избор за подобен вид операция, а цената не е много по-висока отколкото в други клиники.

# 403
от личен опит: Първият мъдрец ми го вади д-р Батинков - намира се в една от пресечките около бул. Руски, ако се интересуваш, ще му намеря координатите. Беше същото положение - не се беше показал, а на снимката се виждаше, че е разположен перпендикулярно на другите зъби. Правеше ми проблеми 4 години, включително и гнойно торбички и подуване. Извади ми го за общо 20 минути, от които 15 чакахме упойката да ме хване. Вторият мъдрец, израснал, показал се, но с гной заради недостатъчното място и по препоръка на личния стоматолог и много мои познати - при д-р Кехайова, намира се в едно мазе на Леонардо Да Винчи - вади го 2 часа и 30 минути. Естествено упойката ме пусна, би ми втора, която явно от напрежението не ме хвана, извади го на парчета, две останаха вътре, ходих още няколко пъти, защото адски ме болеше, накрая ми ги извади, но се оказа, че беше забравила един дрен вътре, който ми направи голяма беля и да не разправям нататъка, какво се случи  Sick. С тези обяснения не искам да плюя д-р Кехайова, защото е известна със способностите си за вадене на зъби, но мъдрецът е трудна работа и към онзи момент явно много я затрудни.

# 404
огромни ли са опашките за безплатните карти за деца, че от днес вече не пътуват безплатно

Общи условия

Активация на акаунт