Къде в Пловдив??? - 36

• 68 159
  • 801
  •   1
Отговори
# 405
огромни ли са опашките за безплатните карти за деца, че от днес вече не пътуват безплатно

Преди малко минах оттам , опашката беше до средата на площадката  Sad

# 406
  • Пловдив
Момичета, изчетох темата, видях, че сте почнали коментар за спор за деца. Но нищо конкретно не открих, а обещах на приятелка да проуча. Иска да запише малкия на спортна гимнастика. Да знаете къде има такива клубове, които се занимават с деца? Малкият ще навърши 5 другия месец. Някакви отзиви за такива занимания да имате.
Благодаря предварително.  bouquet

# 407
  • Пловдив
Хубава,спокойна и успешна седмица на всички желая!
Препоръчвам клиниката,която споменах,защото имат много добри хирурзи.През март месец направиха операция на приятеля ми точно на такъв мъдрец.Общо излезе около 150 лв със снимката,доколкото си спомням.
Аз искам да питам откъде мога да купя широка текстилна панделка на метър?

# 408
Спортна гимнастика - в Гребната база. Племенницата ми тренира там, почти на 5 е. Много е щастлива Laughing

За детските карти - нали има гратисен период 1 месец, преди да започнат да изискват наистина картите?

# 409

За детските карти - нали има гратисен период 1 месец, преди да започнат да изискват наистина картите?

Мисля, че до 1 ноември няма да ги изискват, а само ще напомнят, че трябва да ги имаме

# 410
  • Пловдив
огромни ли са опашките за безплатните карти за деца, че от днес вече не пътуват безплатно

Преди малко минах оттам , опашката беше до средата на площадката  Sad
Сутринта извадих. На опашката чакаха предимно ученици (поне около 200), аз отидох при охраната, попитах за гишето за деца до 7г възраст и ме пуснаха веднага. Искат акт за раждане (оригинал и копие, което остава при тях), снимка и лична карта на родителя.

# 411
Къде е това оранжево небето?
Аз като че ли току що осъзнах и видях, че тонбонбон не е само в мола, а на ул висла има също. предполагам там сте празнували и защо не ви хареса? по-горе има няколко мнение, които са положителни, интересувам се от вашето също?и на колко годишно дете беше р.д?
Извини ме, чак сега, и то случайно, виждам мнението ти ooooh!
Оранжево небето е в Смирненски, в комплекс Райски кът. Имат и сайт, ако искаш погледни за малко повече инфо, евентуално и да се обадиш (или да идеш на място), както решиш Hug
Прекарахме чудесен рожден ден там - аниматорката беше една невероятна жена с душа на дете Grinning предразположи всички деца да се забавляват страхотно, играеше им куклен театър, децата зяпаха от удивление, беше невероятно...Имаше дух, имаше емоция, беше приятна и весела детска атмосфера.
Предишният ден празнувахме РД на моето дете (3 годинки) в Тон Бонбон. Организацията беше перфектна - личеше си, че не им е за първи път. Тортата беше страхотно вкусна, менюто беше ок, децата си хапнаха добре. Децата бяха на възраст от 3 до 6г. Но - нямаше дух...беше просто поредният рожден ден, който трябваше да бъде отметнат за деня...Аниматорката си свърши работата професионално, но не се докосна до децата - силна музика, репетирани и отработени игри, торта, свещи, айде чао...Очаквах да се вложи малко емоция.

За огромно мое съжаление (не знам дали Ерин чете все още, и дано не се обиди че го казвам така публично, мислех първо да й пиша ЛС, да й споделя впечатленията си, но тя точно тогава напусна форума...) последните 3 пъти, когато посещавам Тон Бонбон на Висла, не мога да разбера какво им става на момичетата - дори и на самия РД на детето ми го усетих - задавам им въпрос ("извинете, позволено ли е да се пускат в бейби залата дечица на годинка? Според сайта ви може, но съм длъжна да питам..."), в отговор получават вдигане на рамене, многозначителни погледи, и в един момент се озовавам в ситуация, в която се чувствам като натрапник - ок, ако има проблем, и деца не се допускат, кажете директно (момичето, след като с ченгел му извадихме думите от устата, обясни, че залата е за деца над годинка, ама които могат да се обслужват сами,каквото и да значи това). на РД на сина ми пак същото положение - пристигаме с още дечица, но не всички са пристигнали...и питам дали може родителите да поседнем на масите, а децата да влезнат в къта пред нас, да изчакаме да се съберат всички и тогава да ходим към голямата зала отзад - пак същото повдигане на рамене, гледане в пространството, сконфузна ситуация, чак ми стана неудобно...
Това са личните ми впечатления от мястото, за съжаление надали ще го посетя повече, просто защото вече не отговаря на нуждите ми (не го казвам с лошо, дечицата, които прекарват там следобедите си, и такива, които явно са на занималня, превръщат мястото малко в маймунарник, тичат по диваните, беснеят и нямат елементарно уважение и респект към аниматорките/момичетата там) Rolling Eyes

# 412
  • Пловдив
.:.Stef.:. много точно си описала и моите впечатления. Точно порази това смятам, че намирането на достатъчно добър аниматор, който да може да "грабне" децата е най-трудната задача. За мен аниматорите на Тон Бонбон са за големи деца. За възрастта на моето и малко по-малки не стават. Иначе съгласна съм, престарават се  с украси, балони, салфетки, рисуване по децата.....но при мен това не е най-важното. Едно дете не се впечатлява чак толкова от това, а и аз това сама мога да си го направя в ресторант. 101 балона също се справят добре се украсите. Ще отида до "Оранжево небето". Май само там не сме ходили. А ти имаш ли представа тази аниматорка там ли работи, или твоите познати са я наели от някъде другаде.

# 413
Въпросната аниматорка си работи към центъра, има и още една, но масово предпочитата първата Simple Smile Име не мога да кажа, не знам как се казва жената, но ако се обадите в центъра, ще ви кажат коя е и как са и смените. Тя е жена на около 35, може би 40, усмихната, народна душа е Simple Smile Може на някой да му се стори прекалено "намахана",ако ме разбирате, но точно високото й говорене, простичкият начин на изказ и любовта им към децата я правят това, което е. Моето дете се влюби в нея веднага, а по онова време не беше много контактно. Така се забавляваше, само като си спомня, и си се усмихвам сама Grinning

# 414
ginbay  а на гишето за карти за деца, имаше ли много хора
защото пловдив не е малък град, а гишето е само едно

# 415
Това е проблемът в повечето детски центрове- всичко се върти като грамофонна плоча и имаш чувството, че цяла година ходиш на един и същи рожден ден.
А Тон Бонбон изобщо вече не са това, което бяха до преди 1-2 години.
Там сме правили страхотни рождени дни, но последните ни посещения нямат нищо общо с предишните.
Миналата година на рождения си ден дъщеря ми се изхлузи в процепа на пейките на двора, падна на тила си и след това бяхме в болница с комоцио. Тогава изобщо не съм повдигала въпроса пред управителката, защото стана пред очите ми и дори аз не успях да я хвана преди да падне. Тази година очаквахме няколко малки деца като гости и обърнах внимание на управителката, че тези процепи са много големи дори за 3 годишни деца. Вярно, че пейките са за родителите, но се предполага, че в зоната на детски център всичко трябва да е обезопасено.
Отговори ми, че нищо не могат да направят. След много мислене предложи да поставят възглавници на пейките.
На самия рожден ден, естествено, нищо не беше поставено.
Не съм се задълбавала повече, защото и аз приключих с празнуванията там.
Но умът ми не го побира, как след като кажеш, че дете се е наранило сериозно при конкретна ситуация, ще ти отговорят, че нищо не могат да направят.

# 416
  • Пловдив
ginbay  а на гишето за карти за деца, имаше ли много хора
защото пловдив не е малък град, а гишето е само едно
Само една жена се наложи да изчакам, но все пак беше сутринта в 8,30. Като излизах, дойде още една жена с момченце, която се беше ошашавила от опашката, но и нея я насочих към охраната. А и не всички в Пловдив пътуват с децата си в градския транспорт - от моите познати с малки деца, аз съм единствената, всичко друго е с коли или си стои само в квартала.

# 417
  • Пловдив

Преди малко минах оттам , опашката беше до средата на площадката  Sad

Да,но това не е опашката за децата.За карти за деца се влиза веднага

За вадене на мъдреци аз също бих се доверила на Батинков

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 14:24 от ♥Elfita♥

# 418

Това е супер, защото и аз трябва да вадя карта за синчето , и чак се отчаях  Simple Smile

# 419

Това е супер, защото и аз трябва да вадя карта за синчето , и чак се отчаях  Simple Smile
Каква е големината на снимките за картите? Колко на колко см?

Общи условия

Активация на акаунт