Къде в Пловдив??? - 36

• 67 309
  • 801
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,някоя от вас знае ли работното време на д-р Мерджанов за днес,че не мога да отворя страницата му да проверя?

# 421
  • Пловдив
Момичета,някоя от вас знае ли работното време на д-р Мерджанов за днес,че не мога да отворя страницата му да проверя?
до 16 часа /от страницата му/

# 422
Да,но това не е опашката за децата.За карти за деца се влиза веднага

Това е супер, защото и аз трябва да вадя карта за синчето , и чак се отчаях  Simple Smile
Каква е големината на снимките за картите? Колко на колко см?

2 на  3 см. Копие от акта за раждане също да носиш. Снимката може изрязана от обща снимка,да му се вижда все пак лицето  Peace

# 423

Това е супер, защото и аз трябва да вадя карта за синчето , и чак се отчаях  Simple Smile

2 на  3 см. Копие от акта за раждане също да носиш. Снимката може изрязана от обща снимка,да му се вижда все пак лицето  Peace
Благодаря  Hug
Снимките мъжо ще ги принтне на цветен принтер на фотохартия. И ще ги изрежа и готово Simple Smile
Само р-ра ми трябваше да мащабирам като хората Simple Smile
Ще се замъкна тия дни докато е хубаво времето...

# 424

Те си ги изрязват там, иначе стандартен формат, предполагам.

# 425
Елфита,благодаря ти!

# 426
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя цветни детски чаршафи/ например с животинчета или анимационни герои/

# 427
Знаете ли от къде мога да купя цветни детски чаршафи/ например с животинчета или анимационни герои/
Почти във всички магазини за спално бельо. Сега се сещам за Домко, Карфур, Метро, има още 5 пъти по толкова.

# 428
  • Пловдив

Благодаря  Hug
Снимките мъжо ще ги принтне на цветен принтер на фотохартия. И ще ги изрежа и готово Simple Smile
Само р-ра ми трябваше да мащабирам като хората Simple Smile
Ще се замъкна тия дни докато е хубаво времето...

2/3см стават изключително големи, аз първо ги принтнах в този размер. След това ги направих 1 на 2см и пак стои малко голяма на картата. Иначе и аз си подбрах от наши снимки, изрязах я с фотошопа и си я принтнах на фотохартия на принтера.

# 429
Благодаря ви момичета!!!  Hug
Мъдрецът беше изваден с операция от д-р Батинков (срещу 200 лв) във ВМИ. Сестра ми вече даже се смее Simple Smile, но е ужасно гладна. За сега кара на крем супа... Чувства се добре, каза че го е дръпнал за няколко минутки, само чакали упойката да хване. Утре е на контролен преглед.

Отново ви благодаря за отзивите!

# 430
Да питам дали случайно знаете раб-време на търговиите на Брезовско или всеки м-н е  със свое Confused-просто ми трябва спешно на един конкретен/склад за печки"Прити"/но на тел се включва факс Thinking

# 431
  • Пловдив
 след като проучих детските центрове, сега търся вариант за приятен ресторант с детски кът на закрито, роднините няма да стане да ги водя на детски център и все пак ще има 2-3 деца, добре е ресторанта да има кът. да не е чалга, кръчма с дървени маси и подобни, да сервират добре приготвена, прясна и вкусна храна, нещо тип ла рива, но там вече сме празнували.

# 432
  • Пловдив
От къде мога да си купя хубави тенджери, но не на безбожна цена? Трябват ми 2-3 броя малки до средни.

# 433
  • Пловдив
след като проучих детските центрове, сега търся вариант за приятен ресторант с детски кът на закрито, роднините няма да стане да ги водя на детски център и все пак ще има 2-3 деца, добре е ресторанта да има кът. да не е чалга, кръчма с дървени маси и подобни, да сервират добре приготвена, прясна и вкусна храна, нещо тип ла рива, но там вече сме празнували.

Ние точно в Ла Рива решихме да прануваме.Хареса ми като обстановка, аз поне не успях да открия друго подобно място.Ако някое е ходил да сподели

# 434
  • Пловдив
Момичета, искам да се занимавам с йога. Някой да е ходил на тези места или евентуално да ми препоръча друго???
http://grupo.bg/all-oferta-sport-trenirovka-doma-joga-stqgane-ot … a-3451?aff_id=119
http://promograd.bg/offers/view/id/2062

Общи условия

Активация на акаунт