Къде в Пловдив??? - 36

• 68 069
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, къде в Пловдив мога да видя дрешки на Bebetto? Харесах си 1 комплект за изписване в интернет, но искам око да види, ръка да пипне.
Виждала съм във Вис Виталис и в Хиполенд.
Благодаря Hug.

# 556
Леле, как се излагат тези (които и да са те) от страницата на общината във фейсбук Shocked
Браво, Йоли  bouquet.

# 557
Вени, ужасно се подразних. Хвърлят бомбата и се изпокриха...информация никаква? Е бива безхаберие и простотия...И народа се юрна да вади карти, ама защо, ама кога, ....В СФ са решили от 1 януари за цяла година, тук се пусна слух, защото за мен е слух, щом няма нищо официално, че ще са задължителни от 01.11 и после от 01.01.2013 нови да се вадят, кому е нужно? Не може ли от сега да ги направят да важат до 01.11.2013?! Пълна идиотщина.

Същата работа и с електронното подаване на докс и класиране за ясла и ДГ....

За това, питайте и вие, белким, като сме повече, вземат да отговорят...

# 558
Вени, ужасно се подразних. Хвърлят бомбата и се изпокриха...информация никаква? Е бива безхаберие и простотия...И народа се юрна да вади карти, ама защо, ама кога, ....В СФ са решили от 1 януари за цяла година, тук се пусна слух, защото за мен е слух, щом няма нищо официално, че ще са задължителни от 01.11 и после от 01.01.2013 нови да се вадят, кому е нужно? Не може ли от сега да ги направят да важат до 01.11.2013?! Пълна идиотщина.

Същата работа и с електронното подаване на докс и класиране за ясла и ДГ....

За това, питайте и вие, белким, като сме повече, вземат да отговорят...
Аз ли нещо бъркам, но страницата на Община Пловдив във ФБ вече се казва, забележете "Plovdivski novini" ???? Нямам думи просто.....

# 559
  • Пловдив
Аз ли нещо бъркам, но страницата на Община Пловдив във ФБ вече се казва, забележете "Plovdivski novini" ???? Нямам думи просто.....
Леле  ioli що ги уплаши така хората бе! Името си смениха заради тебе значи!  Joy
https://www.facebook.com/pages/Plovdiv-Municipality-%D0%9E%D0%B1 … 2/298150390280406
ето го на Общината сайта във ФБ

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 19:28 от t_tabakova

# 560
Йоли, ти ли си това Laughing И моя въпрос за яслите и градините е изтрит.
Сега влизах в сайта на общината -има място за въпроси относно приема в ДЗ. И какви въпроси да задам, като нищо не е ясно? Все си мисля, че трябва да има база, на която да си оформиш въпросите...
И ако някой ми помогне и намери това :Решение 294/ 02.08.2012 г. на Общински съвет-там пишело какви са критериите за прием, но аз като вляза ми излизат до 143 решение...

# 561
Не, не са се преименували, аз коментира под споделена снимка взета от пловдивски новини.

Иначе, явно съм ги стреснала, приятно ми е Петко Страшника! Laughing Joy

# 562
Здравейте момичета!
Знам, че някъде назад в темите беше коментирано, но бихте ли ми казали от къде мога да купя хубав халат, памучен или от плюш дамски или мъжки? Благодаря предварително

# 563
Наистина можеш да пишеш на кмета. По мои наблюдения, човекът много отговаря на въпроси. Като цяло след пътищата в града ни, трябва да се обърне и сериозно внимание на градския транспорт.

# 564
  • Пловдив
Наистина можеш да пишеш на кмета. По мои наблюдения, човекът много отговаря на въпроси. Като цяло след пътищата в града ни, трябва да се обърне и сериозно внимание на градския транспорт.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680921.75
Eто тук може да видиш какво отговори кмета на мен и на ioli

# 565
  • Пловдив
Ох, то и пътищата като гледам Цар Борис ІІІ ти как го правят, след първия дъжд ще трябва пак да го кърпят.  Rolling Eyes Пак въртим едни пари ... След първия сняг пак ще зейнат дупките, но нищо, ще им бучнем по една палма, че нали вече сме по екзотиките  Mr. Green

Момичета, къде в Пловдив мога да видя дрешки на Bebetto? Харесах си 1 комплект за изписване в интернет, но искам око да види, ръка да пипне.
Шушулче, няма да сбъркаш с Bebetto дори и да не ги видиш на живо, много са качествени. Бях купила комплект за изписване за големия, той го носи до към 6тия месец, дадох го на приятелка и тя ми го върна сега за малкия и той го носи сума ти време (срам ме е да кажа колко, понеже върви дребничък  Mr. Green) и само леко е избелял. Ако в нета цената е по-добра, купувай смело.

# 566
Момичета, знаете ли от къде мога да купя кафеварка, тип "кубинка", но българско производство? Попадам или само на супер боклуци от китай или на едни доста скъпи италиански. Търся нещо по средата. Благодаря предварително!

# 567
  • Тайна, майна
Надявам се да е още там и да останеш доволна  Hug
Още веднъж благодаря!   bouquet Там е и останах доволна: свърши добра работа.

# 568
  • Тайна, майна
Момичета, знаете ли от къде мога да купя кафеварка, тип "кубинка", но българско производство? Попадам или само на супер боклуци от китай или на едни доста скъпи италиански. Търся нещо по средата. Благодаря предварително!
Не знам каква марка е "Sapir", но тази, която си купих от "Лекси", ми върши добра работа.

# 569
Shonny , радвам се че успях да ти помогна  newsm03

И да повторя въпроса си за сауна- капсула  Rolling Eyes В Пловдив наистина ли няма такава!? Преди 15-20 години използвах такъв модел в Дома на модата и красотата /до аптека Марица /. Бях много доволна, а резултатът отличен .... и много по- приятно отколкото да се потиш и обдишваш в обща сауна Sunglasses

Здравейте.  Peace
От доста време търся салон или СПА със сауна капсула - плътно затворена  около вратлето.
http://www.noviz.com/sybaritic-alfa-led.aspx  /в салон Кадифе не е същата - отворена е около рамената /
Ако някой знае ккъде  в Пловдив се провеждат такива процедури ,моля да сподели!
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт