Scrapbooking & Cardmaking - 17

• 65 343
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Аууу колко много красиви АТС - honey-bunny страшно много ми харесват твоите, а това, на което си нарисувала картинката - ехаааа супер е Simple SmileSimple SmileSimple Smile
addii - страхотно албумче, зарекла съм се някой ден и аз да направя албумче Simple SmileSimple SmileSimple Smile
За въпросчетата няма как да помогна, че аз никоя от тези джаджи Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз наминавам да ви покажа първата ми пролетна картичка.

АТС направих до тук 4 и вече са подарени. Продължавам, че ми се иска като дойде до мен албумчето да оставя в него няколко в повече, ако някой има желание да си вземе Simple SmileSimple SmileSimple Smile
borianayordanova - добре дошла Simple SmileSimple Smile
Еее Вили уникални са и тези, докато написа поста и гледам ти си сложила още от невероятните си творения (пожелавам си за в бъдеще поне един път да се падна след теб Simple SmileSimple SmileSimple Smile ех, мечти Simple SmileSimple Smile
Пожелавам ви страхотна и приятна вечер Simple Smile

# 631
Едно въпросче: някой поръчвал ли си е нещо от ето този сайт http://craftysteals.com/
Нещо не откривам колко е доставката до БГ и дали въобще има такава Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 632
# 633
Отдавна се каня да оцветя тъмнокожо момиченце,
ето, това се получи:

# 634
Здравейте. Ето още една зарибена душица.
три дни ви разглеждам красотите, и не мога да се нагледам.
Все още нищо не разбирам от картичкоправене, но ще се постарая да изчета доста неща.
vili veselinova, картичката ти е повече от прекрасна. С какво се изрязват тези елементи, и от къде си купувате картинките за картичките. /Само не ми казвайте, че си ги рисувате, че ще ме откажете. Днес направих първата си картичка...всъщност е втора, но първата я копирах от един сайт, за това казвам първата, защото си е моя Grinning
Нямах картинки, и сложих оризова хартия която учудващо добре прилепна. Нямах и дизайнерска хартия, за това използвах една която имах от опаковка на подарък.
Нямам тампонче ли се казва, което създава старинен ефект, затова действам със запалката да обгоря крайчетата Embarassed
Май много писах. То като гледам красотите тук малко ме е срам да покажа моята, но все пак е първа.
Ще се радвам, да ми подскажете грешките ако има такива...критики приемам всякакви. Hug

# 635
*shushi*, здравей и тук!
Днес съм тук с една пролетна момичешка картичка.

И вече смятам да се заема с АТС-тата за срещата.

# 636
Здравейте, записвам се при вас да ви следя.
Поразгледах част от линковете на първа страница, благодаря за събраната информация. Peace

Искам да попитам - някой има ли идея как да облицовам малка картонена кутийка с плат? Къде мога да видя инструкции? Благодаря предварително! Praynig  bouquet

# 637
Те4ето, картичката ти е страхотна, май ще трябва освен всичко друго и шевна машина да си купувам Grinning Ефекта е много добър.

Лурдес аз съм си взела декупажно лепило, върши чудесна работа
http://ideahobby.bg/product/106/lepilo-za-dekupazh-i-lak-za-tekstil-50ml.html

# 638
Привет и от мен!
Добре дошли на новите момичета Hug

От мен поредната ретро картичка Heart Eyes

# 639
   Здравейте, момичета! Аз отскоро правя картички, но отдавна ви следя. Досега изпозвах само Биг шота - папки, шаблони за рязане и ембос, но сега ми се иска да включа и печати. Затова се обръщам към вас с молба да ми препоръчате марка хубави мастила и детайлни ембосинг пудри за топъл ембосинг. Предстои ми изготвянето на 70-80 сватбени покани, а нямам време да експериментирам. Ще се радвам да споделите вашия опит и натрупани впечатления Simple Smile
   Благодаря!

# 640
Какво прекрасно време Simple Smile
Толкова много красиви неща сте натворили Simple Smile
Вили страхотна картичка - тази феичка много ми хареса и се е получила страхотно Simple Smile
vintage - като видях картичката ти толкова ми се прииска да попътувам, а и това слънце ...дано събота и неделя също да е хубаво Simple Smile
Te4eto - прелестна е Simple SmileSimple SmileSimple Smile Шевовете са невероятни - правят я още по-уникална Simple Smile
*shushi* -добре дошла - много ми харесаха птиченцата - много сладичка картичка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ето и нещо ново за мен - пиша вече 2-3 пост на една страничка... напоследък доста потворявам (аууу много сме овнетата Simple Smile))

Започвам с първата картичка - една леко винтидж и с мечтата за едно посещение на Париж Simple Smile заедно и с една визитка в същия стил Simple Smile

Втората трябваше да е нежна и все пак за купонджийка, та... какво се получи и за нея визитка Simple Smile

И стигам и до третата - една сватбена картичка- за тази специално съм леко горда със себе си (доста време я въртях и пренареждах, докато стигна до крайният вариант Simple Smile Направих и една кутийка и тя взе, че ми се получи (нещо с тези кутийки не се справям особено добре Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Май нещо не се справих с големината на снимките, ама по-късно пак ще си поиграя Simple Smile
Пожелавам ви страхотен и спорен ден и начало на месеца Simple Smile

# 641
Привет мили момичета  Simple Smile Hug
След вашите красоти, една картичка и от мен

До скоро  Hug

# 642
Здравейте, ето ме пак с още една картичка. Много ми харесва ефекта на зашита хартия и реших , че и аз ще шия. Ших но...на ръка Crazy беше адски трудно но стана добър шев.
Не знам как ви идват идеите на дизайна на картичките ви, но мен хич ме няма. Надявам се с времето да ми дойде музата.
butterfly Картичките са ти страхотни, особено първата, обожавам този стил. Но не мога да сътворя нищо подобно. /все още/
Ади, твоята също е много сладка и свежа.

# 643
Нещо шаренко от мен, в началото на новия месец:

# 644
Пак аз с шеф и кройка на ръка:D Но този път по-малко

Общи условия

Активация на акаунт