Scrapbooking & Cardmaking - 17

• 65 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
shushi, картичките ти са чудесни, поздравления!

Ето и от мен няколко последни нещица:

# 646
dashick,прекрасна картичка. Цял ден й се радвам  bouquet

# 647
*shushi* - страшно много ми харесват картичките ти (особено втората с мадамата - невероятна е Simple Smile
addii - супер цветна и пролетна картичка Simple Smile
dashick - страхотни нещица, а тефтерчето- ех.... прелест
vili veselinova - всеки път успяваш да ме накараш да постоя поне 30 сек. загледана в невероятните ти неща Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 648
Благодаря ти butterfly, искрено ме зарадва Simple Smile старая се доста и се радвам, че се харесва.
Моя приятелка ме помоли да й направя една светкавична картичка за нейна приятелка, но да е семпла, и много ме затрудни. Но се пробвах и на такъв стил. Дано й хареса. Цветовете на хартията са по-наситени, но не успях да снимам добре.
Ето я:

# 649
Леле, леле, колко съм изпуснала!  Crazy Момичета, страхотни красоти!  Heart Eyes Не ми се ще да изброявам, защото ще пропусна някоя от талантливките от последните 2-3 страници.  Laughing Всички картички, тефтери и хартиени проекти, които сте показали, са въл-шеб-ни!!!   bouquet
Добре дошли и на новите момиченца-кокиченца!  Party
*shushi*, напомняш ми на мен и моя ентусиазъм, когато открих това хоби!  Mr. Green Още повече, когато открих талантливите момичета в този форум и техните блог-местенца.  Flutter Очакваме скоро и от теб блог, където да споделяш творенията си!  Hug Справяш се чудесно!

От мен нещо малко по-дебилно, но какво да се прави... такива сме си в компанията.  hahaha Познайте от чий стил и предизвикателство е вдъхновена!  Wink

Надявам се да предизвика по-скоро усмивка, отколкото цъкане с език и неодобрение!  Joy
Хубав следобед ви пожелавам!  Heart Eyes

# 650
От мен три мъжки картички Peace

# 651
Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала тук и днес с голямо удоволствие прегледах всичко! Толкова много красота и естетика! Стана ми малко мъчно и гадно, че в от 1-2 месеца не съм захващала нито една картичка, нещо не ми се получава, а и времето ми е много малко за това. Но пък пробвах нещо ново и много ми се иска да ви го покажа, не е свързано с картичките, но все пак ще ви го покажа http://marianascards.blogspot.com/2013/04/blog-post.html.  Вие сте момичетата, пред които съм си показвала всички работи и бих се радвала на някакъв отзив, като предварително се извинявам, че го поствам тук /не много на място/. Желая ви хубава и спорна седмица!!!

# 652
Здравейте!
Аз съм чисто нова в групичката ви! Съвсем наскоро  реших да си направя сама
Поканите за кръщенето на дъщеря ми. И реших да попрочета из нета. И открих нова
вселена! Толкова красоти! Посетила съм половината ви блогове! Наистина
съм много впечатлена! Засега отварям ред по ред линковете, които са на
първата страничка. Чета и отначало темите от 2006 г.
Страхотни сте!
П.п. поръчала съм си материали!

# 653
Какви красоти сте показали само...
Добре дошла Дидка-Питка, аз също съм нова тук, ще ми бъде интересно да видя
нещичко от теб Simple Smile
  bouquet

# 654
Сега правя кутията за кръщелните дрехи. Като съм готова, ще покажа Simple Smile

# 655
Здравейте на всички, публикували сте прекрасни творения   bouquet
Добре дошли и на новите момичета  Heart Eyes
Аз днес съм тук, за да покажа една "черно-бяла снимка"

# 656
И поредната фея, оцветена на крафт картон

# 657
Аууу, два поста на една страничка ли ще имам?! Явно имам предостатъчно свободно време...  Blush Скоро ще поправим това...  hahaha
Добре дошли на новичките ни попълнения в редиците!  Hug Нямам търпение да видя първите ви стъпки!  Heart Eyes
vili, с риск да се повторя - ШЕ-ДЬОВ-РИ!   bouquet
vintage, страхотни картички!  Flutter Имат невероятно мъжко и ретро звучене! Само ти си способна на такова уникално винтидж излъчване!  Crazy
mariqnka66, добре дошла отново!   bouquet

Ето и моето пеперудено-цветно-пролетно предложение днес:  Flutter

Наминете да ми кажете дали ви харесва!  Heart Eyes 
Хубав ден от мен!   bouquet

# 658
Здравейте момичета ,много красоти ...само ахкам ,прекрасни картички.
Реших и аз да ви покажа последната ми картичка

Hug

# 659
Днес искам да споделя малко "ноу-хау"

Общи условия

Активация на акаунт