Кафене на езиколюбителите - 6

• 19 385
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
Искам само да споделя, че от горещото време мразя повече само тия, дето му се радват Twisted Evil Joy
Който не му изнася на тия температури да стяга багажа и при белите мечки.  Twisted Evil

Честит празник на всички празнувщи!   bouquet То много поводите, ама и още толкова да станат пак ще се справим.  Grinning

# 646
Искам само да споделя, че от горещото време мразя повече само тия, дето му се радват Twisted Evil Joy

Сестро моя!!!  Hug  Twisted Evil

Честито, Атти!   bouquet

Който не му изнася на тия температури да стяга багажа и при белите мечки.  Twisted Evil

Отново крайности - мразенето на жегата не значи автоматично любов към минусовите температури.  Naughty

# 647
  • гр. София
Златето като рече за белите мечки, та се сетих за тая водка:

Нещо дали ви прави впечатление?  Mr. Green

# 648
  • София
Byala Mechka - за всички, които не знаят български  Mr. Green

# 649
# 650
  • гр. София
Ами White Bear-а?  Mr. Green
Аз все мислех, че е Polar bear, ма щом са рекли...  Laughing

# 651
  • Казанлък of all places
Не-раз-би-раш!
Byala mechka e white bear . Туй то.

# 652
  • София
Нищо не разбирате, езикове(ъ)дки такива!
Това е, за да може англоговорящият да си поиска правилния продукт от продавача.
Малко като във вица за китаеца в магазина:
- %#*(@#)$^#&(@ %#(  ^$( Coca Cola?
- Искате една бутилка от 2 л леденостудена какво?

# 653
  • гр. София
Не-раз-би-раш!

Ми нъл си ме знаете, че съм прос юрис.  Blush Затова се вра тук при вас, та дано поприхвана малко мъдрус.

# 654
  • Mars Hotel
Малко като във вица за китаеца в магазина:
- %#*(@#)$^#&(@ %#(  ^$( Coca Cola?
- Искате една бутилка от 2 л леденостудена какво?

smile3532

# 655

Отново крайности - мразенето на жегата не значи автоматично любов към минусовите температури.  Naughty
Абе моля ти се, като кажа, че мразя жегата и веднага ми тикват под носа -30 градуса Laughing Какво не му харесват на чудесно време с 22 градуса, не мога да разбера Laughing

# 656
Знаех си аз, че днес е специален ден. Честито на всички празнуващи професионален и/или хобиен празник!  Възрастовият - като минем дружно 85, но тогава ще си направим Езиковедски клуб на Бабиейросите.

Пуци, във Флорида отивам само ако има шанс Оцеола да ме чака с букет цветя на летището. Иначе латино островите бих ги уважила за кратко, да.

Злате, Розе, намерихме се, значи! Много ми хареса това за запролетяването.  Mr. Green

Мячик, мерси много за уточнението. Промяната дойде от тренда за всеобщо съкращение, което лично за мен, пак има възрастова конотация, но в противоположна посока на тази, която ти си интерпретирала. Тогава мислех, обаче, че Мячик е име на анимационна героиня.  Mr. Green Топчица е по-готино от топка, определено.

# 657
  • в морето до колене
Не-раз-би-раш!

Ми нъл си ме знаете, че съм прос юрис.  Blush Затова се вра тук при вас, та дано поприхвана малко мъдрус.

Ми точно щот си прос юрист, трябва по- да ги разбираш нещата...
Да се регистрира търговска марка "бяла мечка" е значително по-трудно (да не кажа невъзможно), защото това си е реално животно. По-лесно е да се регистрира "словна марка" с изчанчен превод или транслитерация на това, което имаш предвид. Защото така му се придава уникалност.
Питайте патило  Mr. Green Фирмата има регистрирана марка вино ЛУДОС ... щото ЛУДОСТ не може!
Не че защитавам колегите от Търговище. Може при тях наистина да е от незнание или неграмотност. Но заради справедливостта смятам, че е правилно да сте запознати с вероятността да има и друга причина.

Честито на празнуващите!
Аз не празнувам нищо друго, освен началото на поредния от върволица отвратителни месеци в работата  #Cussing out

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 14:17 от mia4ik

# 658

Абе моля ти се, като кажа, че мразя жегата и веднага ми тикват под носа -30 градуса Laughing Какво не му харесват на чудесно време с 22 градуса, не мога да разбера Laughing

Идеалната температура, ми да! Мани ги, екстремисти! Mr. Green

# 659
На 22 зъзнаа, имайте милост. За да не зъзна, трябва да съм с дрехи. Пък не обичам, пречкат ми се.

Оф, видяло се е, че от есен-зима няма да избягаме, ами дайте по една Byala Mechka да яхваме и да се сгреем.

Общи условия

Активация на акаунт