Изхвърляте ли манджа в тоалетната?

• 21 191
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
И съседката оставя лепкави разтичащи се до нашата врата петна. Толкова ме е яд. Винаги аз ѝ ги мия и не се усеща, значи. Close

# 91
Във входа на сестра ми (панелно строителство) имаше случай на изхвърлено кисело зеле от горните етажи направо в пакета с водопроводните тръби. Идея си нямам къде се е приземило това, но дълго време смърдеше невероятно.

# 92
Не е нормално подобни теми за тоалетни,манджи и т.хартии да се пускат и коментират в ,,семейни отношения'' .

# 93
Какво разхищение на храна, на фона на беднотията ни в БГ и на милионите гладуващи по света.

Боги, това с изхвърлянето на храна в кенефа според кой стандарт би трябвало да се прави?

Не стана ли ясно, че говорим само за случаи на развалена храна?

# 94
 hahaha Ама, че тема!
Естествено, че изхвърлям в тоалетната – какви пликчета за течни мазни манджи – ми то протича рано или късно...да не споменавам сега, че не искам да ми свърди в коша и кухнята и т.н.

# 95
Мъжът ми едно време ме отучи да хвърлям ядене в тоалетната. От тогава--в кофата направо--преди това в торбичка (нищо не ми тече)--ама съм в къща, и направо си излизам и си го изхвърлям, не ми престоява в кухнята. Но ако става за ядене от кучето и котарака--нищо не изхвърлям.

# 96
Манджи - да, фасове - не !
Гледката беше потресаваща - плуваха купища фасове.
/а дамата е лекар!/

# 97
Eй, Бога ми, най-мразя мръсна тоалетна, и то в дом на иначе изискана дама.

# 98
  • София - Бургас
Никога не изхвърлям храна в тоалетната. Правя асоциация с повръщане /в изключително редките случай/ когато ми се наложи, адски ми е неприятно като усещане. Освен това зацапма тоалетната и се налага търкане и чистене непосредствено след това. Виждала съм съпруга ми да го прави и винаги му правя забележка~откакто започнах да го карам след подобно действие да накисва тоалетната и да я мие и той се спря Laughing
Изхвърлям храната в отделен плик, разбира се внимавам да не е скъсан, /обикновено използвам от онези черните торбчки за боклук/, завръзвам го и го хвърлям в другия боклук. Мъжът ми изхвърля боклука всяка сутрин, независимо дали  и пълен, празен с манжда или без~просто навик, а аз признавам си педантична съм по отношение на чистота и искам всичко винаги да е перфектно, чисто и с приятни ухания вкъщи~
Така е в нашето семейство~

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 17:52 от kaleia

# 99
  • Kопенхаген
hahaha Ама, че тема!
Естествено, че изхвърлям в тоалетната – какви пликчета за течни мазни манджи – ми то протича рано или късно...да не споменавам сега, че не искам да ми свърди в коша и кухнята и т.н.

vili, ти тоз' кош в таз' кухня от дъжд на вятър ли го хвърляш?
И защо трябва да се изхвърли с все сос развалената манджа? Твърдото в коша, а течното в мивката...
А случайно буркани нямаш ли?  Laughing

# 100
  • София
hahaha Ама, че тема!

И защо трябва да се изхвърли с все сос развалената манджа? Твърдото в коша, а течното в мивката...

Защо мислите, че е много Еко да се изхвърли в боклука плик или буркан с храна? Да не говорим, че ако изхвърляш боклука разделно такова нещо е невъзможно.

# 101
  • Kопенхаген
Бoяна , предполага се, че за да е ЕКО 100% трябва да има и контейнери за хранителни отпадъци освен познатите 3.

# 102
Какви познати 3? Всичко се изхвърля на едно, виждала съм ги преди, виждам ги сега. Дори стъклото се мята при другите боклуци в камиона.
пп: сестра ми ходеше на разменни начала в Германия и като дойде ред да приютим германчето, първият стрес, който изживя, беше като една улична котка му изскочи почти в лицето от кофата за боклук, която седи до портата. В къщите контейнерите са по-различни - кръгли и по-ниски. Като изскача котка - може да ти се метне директно на шията.
На въпроса "но какво прави там тази котка", сестра ми отвръща, че търси храна. А то на свой ред се изненада как е възможно в кофите да има храна.

# 103
  • където ми харесва
hahaha Ама, че тема!

А соса прецеждаш ли го, преди да го изхвърлиш в мивката? Защото, тази мазнотия, която изливаш там, освен че запушва канала рано или късно, самите остатъци от разни ситно нарязани зеленчуци, също причиняват проблеми....ма, щом е важно да си ЕКО, явно трябва така да се изхвърля храната newsm78

# 104
  • София
Бoяна , предполага се, че за да е ЕКО 100% трябва да има и контейнери за хранителни отпадъци освен познатите 3.

Мелачката за боклук се брои за 4-ти контейнер поне в повечето известни ми страни. Явно на север можете да изхвърляте и храна в отделен контейнер, но в България и страни с лято с температури от по 40 градуса и нагоре това ми се струва абсолютно неадекватно.

Общи условия

Активация на акаунт