Хотел „Банско Спа & Холидейз

• 2 356
  • 6
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Здравейте!
Видях,че има тема за Банско,но за този хотел не видях мнения.С мъжа ми се насочихме към този хотел,офертите са добри,но дали е добър избора ни.Ще Ви бъда много благодарна,ако се включите и ми кажете мнения.Храната как е?Басейна?Спа процедурите. Simple Smile
Хубав и усмихнат ден.

# 1
  • Sofia
Миналата година бяхме за няколко дни и бяхме много доволни. Бяхме във фамилна стая, която беше огромна, не знам двойните колко са широки. Добре обзаведена и много чиста. С голяма тераса. Чудесно обслужване - всеки ден се чисти основно, сменят се кърпи и халати, даже лебедчета от кърпи ни правеха всеки ден.  Laughing Басейнът е топъл, което по принцип рядко се среща. Храната беше достатъчно добре приготвена, не много разнообразна, но добра. Изобщо - хареса ни.

# 2
Водата минерална ли е щом е СПА хотел?

# 3
  • Стара Загора
Ами водата не знам каква е,но си направихме резервация.
Ще видим дали ще си изкараме добре.Ще споделя мнение за храната,басейна и спа процедурите и едно от най важните неща,ще видим обслужването. Simple Smile

# 4
Бяхме миналата година и това лято през август. Миналата година бяхме доволни. Тази година обаче, за съжаление и 6 мата, които бяхме получихме хранителни разстройства. Не ползвахме басейна, защото имаше няколко богати ромски семейства с огромни златни ланци, които бяха окупирали шезлонгите и басейна...
След едното почистване, намерих мръсна кърпа, с препарат, метната върху сгънатите ми дрехи....
Асансьорите са два много малки и изобщо не са достатъчни.
Фризьорският салон в хотела тази година е закрит. Масажите ги претупват.
Като цяло останахме изключително разочаровани тази година.
През май бяхме посетили хотел Лъки (много сме доволни), съжелявам, за компромиса през август с Банско Спа и Холидейз.

# 5
  • Стара Загора
Здравейте отново!
Днес се прибрахме от почивката.Като цяло сме горе-доло доволни.Храната беше хубава,но еднообразна.Асансьора  е един и е много,много малък.Повече от двама души не могат да се качат.Басейна е много плитък,1,10м е.Водата беше приятна  27 градуса.Беше  чисто,всеки ден почистваха стаите.Персонала беше много любезен.Не ми хареса,че всичко е по час.Спа процедурите не мога да кажа,че са перфектни.Общо взето това е. Thinking

# 6
  • Стара Загора
Цитат
След едното почистване, намерих мръсна кърпа, с препарат, метната върху сгънатите ми дрехи....
#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт