Пазарджик - 48

• 67 885
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Нова съм тук, така че - привет на всички мами, радвам се, че вече ще мога да общувам с вас. Чела съм ви предишни години и ми е много интересна инициативата за Базара, но понеже съм от кръжока "Пречат ми ръцете", с радост бих се включила единствено като купувач. Обещавам си да го направя тази година!
Бих искала да ви помоля за помощ с информация за следното:
Има ли /наемали ли сте лично вие/ в Пазарджик аниматори за детско парти в къщи?
Знаети ли дали се предлага за града ни отдаване под наем на надуваем батут - почасово за детско парти на двора у дома?

# 496
здравейте и от мен, ако има място за едно дебело коремче цопвам и аз в темичката, много се радвам че попаднах на пазарджишките мами   bouquet аз също ще се присъединя само като куповач на базара

# 497
  • Nearby
Здравейте , Деляна и Скуби-Ду  bouquet

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 11:41 от my_december

# 498
добре дошли на Скуби-ду и Диляна   bouquet

преди няколко страници, мисля че обсъждаха момичетата за аниматор за детски партита...

Леко бременеене Диляна  Heart Eyes

и се надявам и с двете ви да се видим на базара   bouquet

# 499
Благодаря ви ........ще се видим на базара  bigdance2

# 500
На базара идвам да пазарувам, няма  шест-пет.
А по моя въпрос за детско парти в къщи - не открих нищо преравяйки предишните страници, но може и да съм пропуснала.
Моля, ако някой е ползвал нает анитматор за рожден ден в къщи, да сподели. Моето диване вчера окончателно потвърди, че иска да покани дечица в къщи, а не в детски център. Явно е преситен от партита в центровете. Трета група са /6 г./ и децата започнаха често-често да се канят на рождени дни в такива центрове. А той разбирате ли, индивидуалист, не ще да е като другите Simple Smile Ще трябва да измислим нещо, все пак да е по-интересно в къщи!

# 501
Ох, имаше една много готина мадама, от театъра, с къса косичка, тя извършва такива услуги. Носи им костюми, облича ги, забавлява ги. И на куклен театър сме я гледали.

# 502
НИнка ,да не става въпрос за тази дама  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000583101878&ref=ts&fref=ts Хари Терзиева се казва.
Много добри отзиви съм чувала за нея Hug
Уж са недолюбвани детските центрове ,а миналата седмица като тръгнах да запазвам зала за РД на синчето ,се оказа ,че навсякъде всичко е заето Shocked Със ссто зора се вмъкнахме в "Дисни" - то ooooh!

# 503
  • Пазарджик
Хари е много добра, на племенницата ми съм я гледала една година и децата бяха много доволни. На моето дете беше Люси, пак от театъра - https://www.facebook.com/ludmila.miteva.96?fref=pb Децата бягаха след колата й да се връща, толкова я харесаха.

# 504
Ах,Людмила Митева ,да  Hug И тя е много симпатична ,аз я познавам само като майка на Боян и покрай кърменето  Blush Гледала съм я в "Женитба" мисля преди да роди още ...но там беше сериозна,не знам с деца как ще е  Grinning Сигурно ще се справи чудесно  Grinning

# 505
  • Пазарджик
Уникална е! Ние много я харесахме. Боянчо ми е любимец Grinning

# 506
Да, Хари, точно така. Моите деца са били на рожден ден, на който е присъствала тя в качеството си на аниматор и бяха доста възхитени Grinning

# 507
Ей, златни сте. Благодаря. Гмурвам се да търся информация за тези момичета от театъра. Ако ударя на камък, пак ще ви пита. Да зи знаете. Още веднъж - благодаря на всички!

# 508
Мисля, че ще успея да ти намеря gsm номер тия дни. За кога ти трябва?

# 509
  • Пазарджик
Скуби-ду, изпратих на лични телефон на Людмила. Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт