Пазарджик - 48

• 67 897
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Пазарджик
За мен рязането на сърцата  Hug

# 481
  • Пазарджик
mother-of-pearlS грамоти мога да разпечатам аз Simple Smile

# 482
Петя - ще ти пиша, коагто сме готови със напечатани сърца, от къде да ги вземеш  Hug

Nanyna - и на тебе ще ти пиша, как да стане предаването на цветните листа, като се преброим колко грамоти ще са ни нужни  и да ги разпределим м/у тези с принтерите  Grinning Hug

благодаря ви   bouquet

# 483
Момичета върнах се да изчета ЦЯЛАТА тема, но стигнах до 15-та страница ..

Не помня, кой бе писал, че има дрехи за по-големи деца..

На 19-ти МАРТ, предвиждаме ходене до Дома в Брацигово (от 7г. до 18г.) , за да им раздадем стипендиите за ВТОРОТО тримесечие от учебната година..та ако някой има дрешки излишни за посочената възраст - нека ми пише на лични, или тука  Hug  bouquet

# 484
  • Buffyworld
Гери, аз също мога да изрязвам сърца, мога да доставя цветни принтерни листове за грамотите и сърцата и дрехи - / яке и блуза конкретно / за по- големи деца за Дома в Брацигово. Кажи ми кога  и къде да ги оставя.  Hug Ако искаш пиши ми и на скайпа  Hug Страницата ми във ФБ тотално съм я зарязала  Embarassed

# 485
Момичета, къде по центъра има магазин, от който мога да си взема С 200 лепило, но в кофичка. Един имаше до старото кино, затворен. До пазара при Захарната къща, още един, също временно нямало да работи.
Иначе знам за доста места извън центъра.

# 486
  • Пазарджик
Момичета, къде по центъра има магазин, от който мога да си взема С 200 лепило, но в кофичка. Един имаше до старото кино, затворен. До пазара при Захарната къща, още един, също временно нямало да работи.
Нинка,на старата автогара железарията под високия блок до Пощенска банка-4.80 лв. кофичка от 1 кг.
 Hug

# 487
Ааай, благодаря Grinning

# 488
Гери,аз имам дрешки за момичета Simple Smile след 8 март мога да ги предам само пиши.

# 489
Благодаря на всички отзовали се  Hug страхотни сте  Hug

Ася, Весе - дрешките можете да ги оставите на магазина за кафе на Борянка (Ася и принтерсната хартия остави там   bouquet )

страхотни сте - като има напечатани сърца, ще ви пиша на Петя и Ася , да минете пак през този магазин да ги вземете за изрезване..

та адреса..или упътване към магазина:

Градската градина, бул. Стамболийки, Аптеката на ъгъла (вече е на Марешки), след нея е СИНЯТА ЛАГУНА (с детската плошадка) , на отсрещния тротоар има ФУРНЕТИ, след тях МАГАЗИН ЗА КАФЕ "КИМБО" - та в КИМБО-кафето...е Боряна - тя е от ДБМ Пз - и ще е вече яташката ни свръзка 

# 490
Нинка,на старата автогара железарията под високия блок до Пощенска банка-4.80 лв. кофичка от 1 кг.
 Hug
По път за там отсреща срещу старата държавна детска кухня има магазинче за бои. Там намерих също, за 4,00 лв ако на някой му се наложи. Е, то 80 стотинки голямата работа, ама да кажа Simple Smile

# 491
  • Buffyworld
А в кабинката на театъра вече не можем ли да оставяме ?  newsm78

Гери, когато събера всичко на куп - и листовете и ролките и дрехите , ще ти пиша точно кога ще ги занеса в магазина за кафе. Листовете и дрехите не са проблем, но искам още малко ролки да съебра  и да ми кажеш горе - долу колко бройки листове ще трябват ? Смятам да купя от всички цветове. Равен брой от всички цветове ли , или има предпочитания към конкретен цвят, от който да се повече ?    newsm78

# 492
Ася, има цена за пакет , която е по ниска, ако вземеш на бройки да ги купуваш- вътре в пакета са мисля 6 цвята ...

виждала съм два различни пакета:има с по-пастелни нюанси и с по-ярки цветове - за предпочитане е да са по-ярките цветове - последно си спомням купувах от книжарницата под Бизнес център ПЕТРАКОВ - момичетата са отзивчиви и ще ти покажат какво имат нагледно...

Hug Благодаря ти ,

а за ролките: колкото си събрала толкова  Hug..аз събрах и от други места..тъй че давай  Hug

# 493
Здравейте! Тази година смятам да не се правя на художник , нещо не ми се отдава. Ще се включа с друго  Wink

# 494
Момичета,
Подготовката за ежегодният Благотворителен Базар на  "Движение на българските майки" - звено Пазарджик тече трескаво  Heart Eyes

всеки, който има желание и възможност, може да се включи с ръчно ирзаботени сувенири!

..или пък да си закупи такива на 26 и 27 април, Площад К.Величков (Тортата) гр.Пазарджик

ето го албума във ФБ - СПОДЕЛЯЙТЕ го..пък може и да вдъхнови някой   bouquet

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151486081183610.1073 … 063609&type=1

всеки ден, албума ще се допълва с новите готови сувенири  Peace

Общи условия

Активация на акаунт