Пазарджик - 48

• 67 138
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Аз писах за продавалника просто защото там ще видят обявата повече хора.
Иначе тук най-хубавото е, че всеки пише за каквото иска Peace

# 571
 newsm10

Благодаря

# 572
момичета,кажета някои надежден ехограф в пз...в седмия месец съм,хода на консултация в здравето но там имат един ехограф на моите години...Искам да знам на 100 процента пола на бебето,а за сега имам 2 на 2 предположения.Ходих на 4д в пловдив и ми казаха момче,тука на тоя ехограф всеки път ми казват момиче,вече нз какво да казвам като ме питат,какво чакам...

# 573
Пожелавам ти здраво бебе!

# 574
В Здравето Корсимов гледа на 4Д. Тук мисля, че имаше добри отзиви за него. Информацията ми е отпреди няколко седмици. Моя приятелка е гледал.

Другият ехограф в Здравето е много зле, не вярвай на приказките за момиче.  Grinning

# 575
Включвам се да кажа, че д-р Корсемов е чудесен лекар /била съм при него няколко пъти, но в Пловдив/ и е добра идея да се отиде конкретно при него в "Здравето", особено ако са го снабдили с добър ехограф.

# 576
  • Пазарджик
Здравейте, момичета!
Препоръчайте ми някой детски център,че малкият има рожден другата седмица и държи да е в детски център.Той става на 8 години и ми е малко трудно да реша в кой център ще му хареса.

# 577
Като му гледам годинките е твърде вероятно да му е добре в Бон-бон, в двора на Синагогата. Правят им парти и с танци освен другите работи. На моите деца поне там им е любимо, защото има батут, танци и всяко рождениче оставя следа - намазват им ръчичката с боичка и оставят отпечатък на стената, при отпечатъка пишат името и годините.
Весел празник.  bouquet

# 578
И аз съм виждала в Бон-бон по-големички деца -- 1-3 клас . Иначе сега "модно" е да се правят партита в "Джунглата" - до Ресторант "Авангард",отстрани на гаридинката срещу хотел "Тракия". От по-маките е харесван и "Патиланци" в ГУМ-а / извинете, ама не може да ми се обърне езика да го нарека МОЛ-а, нито да го напиша дори/, но незнам за 8-годишни дали ще е  добре там. Хващай рожденика и обиколеге центровете, заедно ще решите най-добре.

# 579
В Джунглата, да ме прощава, върви един копой (поне последно като бяха поканени моите там на рожден ден) и раздава акъл как децата да играят с играчките и какво да не хвърлят или бутат, че можело да го счупят (тези от вас, които ми познават децата, знаят че са кротки и разбрани)...И храната е кофти (поне за мен)

# 580
Ха, с моя син ще си допаднете, съдейки по преценките ви за "Джунглата". Той таман получи покана за рожден ден там и направо заяви: "О-у-у, на мен там не ми харесва!"
Преди не беше споделял, но като го попитах защо, разказа някаква случка с една от "леличките", която не се отнасяла много "любезно" /той обича да употребява тази дума/ с децата. Незнам дали ще е същия твоя "копой", но ето още едно критично мнение от "извора", така да се каже.
За храната признавам, че нямам впечатления, защото моето дете е ходило там като гост, а той на партита не се интересува много-много от храна. Но за родителите на рожденика, разбира, се това  има голяма значение.

# 581
Нямам идея. Аз съм всеядно и не подбирам. Но децата "оплюха" принцесите, били като "бумеранги" Crazy (наистина това няма значение)

# 582
И ние бяхме скоро на рожден ден във Патиланци /Скуби ду-права си направо на смях ме напушва като някой каже "в МОЛ-а" и аз  Shocked все едно живея в др.град.Докато се сетя за кое говорят.... Mr. Green/ Както и да е,та в Патиланци на мен лично много ми хареса-много е голямо имат сцена,батут.... не е задушно и е просторно  Peace
Но пък аз бях със 4год годишно   

# 583
Момичета, имам нужда от помощ. През август моето момче става на 4 години и понеже тогава е невероятна жега всяка година, съм се насочила към Острова. Но не знам къде. Нито дали ще ни позволят да си занесем торта. Нито дали на децата ще им е интересно. Много ми се искаше да е в детски център, но мисля, че ще умрем от топлина. Ако пък знаете някой прохладен, който да си заслужава, ще съм ви благодарна да споделите.

# 584
  • Пазарджик
На Острова следобед е много горещо. Аз не бих празнувала там ако не е сутринта. Сутрин е приятно и проветриво. Следобед е много хубаво на Стадиона. Там в заведението точно до пързалките и пясъчника съм ходила на детски рожден ден. Беше хубаво. Торта навсякъде може да си занесеш.

Общи условия

Активация на акаунт