Пазарджик - 48

• 67 143
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Прекрасно. Мъжът ще си я оправи.
Пиши ми на лични, моля, как да я взема.

# 556
  • Пазарджик
Нинка,писах ти на ЛС във ФБ.  Wink

# 557
Привет и от мен,момичета!
От малкия са ми останали маратонки №25-1бр.,№26-2бр.,сандалки №25 и 26 по 1 бр.(№26 леко са очукани,че малкия е доста спънат),платненки №26-1бр.,пантофки №27-1бр.,обувки до глезена №26-1бр.
Ако някъде има нужда споделете да ги подготвя и да ги дам.

Петя страхотно  Hug
ще ни свършат страхотна работа  Hug
Или ги остави на Борянка, или ако ти се идва до нас ми звънни да слезна - след 13.30ч. мога...

а понеже утре ще ходим да чистим НОВИЯТ си ОФИЦИАЛЕН СКЛАД на ДБМ (който ни е предоставен от спонсор) - ще бъде още по добре, ако мога да ги занеса направо там  в склада , от където приемните родители ще могат да минат да  си вземат нужното Peace  Hug  bouquet

# 558
  • Buffyworld
Гери, по кое време ще чистите склада ? Тъкмо мислех утре да мина до Старата къща да оставя дрехите и обувките . Но ще е след 17 и 30 ч. защото по-рано не мога.  За всеки случай, ще оставя бележка, че са за теб.   bouquet

# 559
Бъфи писах ти на скайпа  Peace
Склада е изчистен, в СТАРАТА КЪЩА имаше три чанти с дрешки - но само едната беше с бележка от кой е..(СИЛВАНА...), а на другите две нямаше обозначение и не сме сигурни дали и те са от нея или от друг - моля ви, като оставяте там какъвто и да е багаж, слагайте вътре в чантата листе с името си - за да знаем от кого са  Hug  bouquet

# 560
момичета, имаме спешна нужда от дрешки за деца на 10 и 11 год. - МОМИЧЕТА, които са нсатанени вчера при приемна майка-пенсионерка, само с дрешките на гърба си..

https://www.facebook.com/dbmpz/posts/10151630598738610

# 561
Мами от Пазарджик,
в разрез с последната коментирана тема - имам следната оферта към вас:
Поръчах на дъщерята обувки от koketna.com - държеше на зелен цвят, че има същите панталонки.
Сега не иска да ги носи, нещо не и били удобни.
Номер 41 са, като сантиметри 26,5.
На мене са ми големи.
Ако има желаещи?

# 562
Ако искаш, пиши в продавалника.

# 563
момичета не мога да не благодаря на тези от вас, които ни помагат с дарения (дрешки, обувки, играчки и пр.) във връзка с Кампанията на ДБМ-Пз "ПРИЕМИ МЕ - всяко дете у дома, не в дом!" - подпомагане на приемната грижа в областта.

Изключителни благодарности на Бъфи (Ася), Ванчо (Петя), СкубиДУ (Илияна) - блрагодарим ви момичета   bouquet Hug  на вас и вашите семейства   bouquet

п.с. Смехулка , тази тема е на всички и за всичко, което ни вълнува..тъй че няма ред - всеки пише за това което го вълнува към момента...и аз се възпозлвам  Blush от тази трибуна, защото не всички пишете и четете във ФБ

и ще продължавам да пиша - ако на някой му досадя Blush , просто да прескача постовете ми   bouquet

# 564
  • Buffyworld
  Гери, bouquet Hug Hug Hug

Постът ти ме подсети за питам - как мина посещението в Брацигово ?  Grinning

# 565
Ася, на 17-ти , т.е. в понеделник ще ходим до Брацигово  Peace  и ще пиша след това  Peace

# 566
  • Buffyworld
Да, вярно, че казахте към 17, 18 юни.  Hug

# 567
Гери, Смехулка имаше предвид, че ще смени рязко темата. Даже нещо като извинение й е изказването. Аз поне така я разбирам. Hug

# 568
 Grinning а аз и казах на Смехулка, че не е нужно да се извинява   Grinning Peace

# 569
 Joy Пак се изказах.

Общи условия

Активация на акаунт