Страшилищата "Чугунени радиатори"

• 9 681
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. Има ли някой, който се е отървавал от тези тежки и излишни чудовища? Понеже няколко фирми които уж изкупуват такива отказаха да вземат моите като причината не е ясна. Готови сме да ги подарим на някого, стига само да ги изнесе като се има предвид, че се касае за два с по 18 ребра и още два съответно по 15 и 8 ребра, пълни с неизвестна течност, с една дума, мисля че големите са по над сто кила със сигурност. Много ще съм благодарна на всеки с опит по случая.

# 1
Ако имате парно е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА да ги сменяте с новите "модерни". Чугунените "чудовище" топлят най-много.
Но вие си знаете..после да се хапете .. Laughing

# 2
Няма парно, няма и да има. Щяло е да има, но в последствие са приспособени на ток и чрез нагревател се затопля течността вътре. Много е неикономично- гълта страшно много ток- загряват бавно и пр. Да не говорим за мястото, което заемат.

# 3
  • София
Ние сме предавали на вторични суровини такъв радиоатор, но преди 5 г. някъде.

# 4
  • София
Ние преди 4 г. се оттървахме от 4 такива страшилища Simple Smile Сблъскахме със същия проблем, като вас. Много тежки, никой не ги иска, а уж струват пари  newsm78 Мъжа ми отиде да се информира за цената на килограм в едно депо за изкупуване, и евентуално да го посъветват. Било затворено, но намерил 2 циганки наоколо, обяснил им и те казали, че ще ги вземат и ще му дадат 20 лв  hahaha Той да ги свали само до входа, да не извикал някой полиция, че крадят Simple Smile Та свалихме ги ние от стените и едва ги домъкнахме долу до входа, още има изпочупени ръбчета по стъпалата. Ония го чакали, как жени са ги мъкнали, кво са правили, не знам  Shocked Дали му 20 лв и едната му намигнала, че има дъщеря за него  Joy Купихме си една подкова и бутилка вино, и отпразнувахме празните стени без грозотиите Hug

# 5
Готови сме да ги подарим на някого, стига само да ги изнесе

Сподели това евентуално тук: http://napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=10&sid=aa446b4d23 … fca48d30874606b09
" Начало форум » Въпроси и Отговори » Отопление"

# 6
  • София
Ако е за София ми се обади на тел 0887737270.Ще дойда да ги махна.А откачени ли са от инсталацията на парното. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт