Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 046
  • 606
  •   1
Отговори
# 165
  • Другата България
Какво ли ухание се разнася от използван тампон, превръзка тикнати в чанта, или джоб....
newsm12  Sick Sick

# 166
sorsha, о това нищо не е, все още не сме задълбали  Grinning
Да не задълбаваме,че съвсем ще се размирише вече Joy Joy JoyМного се забавлявам с темичката. Направо ми оправихте вечерта Hug

# 167
  • Fort Worth, TX
Какво ли ухание се разнася от използван тампон, превръзка тикнати в чанта, или джоб....
newsm12  Sick Sick
Особено, ако е качествено напоена и е топло.

# 168
Четох малко по диагонал, но останах с впечатлението, че има хора, които ги е гнус да си "събират" тоалетната хартия в кош за боклук в банята, но не е проблем за тях да си приберат напоения тампон в чанта/джоб?  Rolling Eyes

# 169
  • София
  На мен наистина ми замириса.Бутам си количката в Джъмбо, след една бременна жена и раглеждам купи и чаши за кафе, само тя и аз бяхме там и изведнъж такава смрад ме блъсна в носа, та направих кръгом и побягнах.Жената сигурно се беше усамотила там да се освободи от газовете, но аз попаднах на нея. Sick Извинявам се за описанието.

# 170
Е как пък веднъж до сега не ми се е наложило да си сменям тампоните и превръзките, докато съм на гости  Crazy С преспиване ли ходите, по цял ден ли висите на хората по къщите  Thinking Чак пък такъв проблем да е подмяната, че домакините да ми предвидят кошче...

А и ако до съзнателната възраст, на която се предполага, че списващите са, не са се научили на необходимата дискретност, определено няма какво да говорим  Stop Има си начини на сгъване и опаковка на всеки хигиенен материал така, че да може и в джоба да се сложи, и в чантата, и да се изхвърли когато и където е удобно... Как пък не съм си изпляскала използваната превръзка в кошчето на хората... Или пък у дома да ми хвърлят... Ха мерси  Crossing Arms

Ама какво ли говоря, като аз и завеса в банята нямам...
Абсолютно се присъединявам към това мнение. Peace
То човек остава с впечатлението, че отивате на гости да си сменяте тампони, превръзки и да се изсерете. ooooh!

# 171
мишелин,правилно си прочела.не казвам -разбрала.има такива хора...ако не те мързи-прочети темата....
ужас.простотии.не в чанти си ги слагали тампончетата,не в джобове,не....не може да е истина това тук!

# 172
  • В Космоса
Е как пък веднъж до сега не ми се е наложило да си сменям тампоните и превръзките, докато съм на гости  Crazy С преспиване ли ходите, по цял ден ли висите на хората по къщите  Thinking Чак пък такъв проблем да е подмяната, че домакините да ми предвидят кошче...

А и ако до съзнателната възраст, на която се предполага, че списващите са, не са се научили на необходимата дискретност, определено няма какво да говорим  Stop Има си начини на сгъване и опаковка на всеки хигиенен материал така, че да може и в джоба да се сложи, и в чантата, и да се изхвърли когато и където е удобно... Как пък не съм си изпляскала използваната превръзка в кошчето на хората... Или пък у дома да ми хвърлят... Ха мерси  Crossing Arms

Ама какво ли говоря, като аз и завеса в банята нямам...
Абсолютно се присъединявам към това мнение. Peace
То човек остава с впечатлението, че отивате на гости да си сменяте тампони, превръзки и да се изсерете. ooooh!

Това е цитат от другата тема. Confused

А моят коментар по него прочете ли?

# 173
Да. От другата тема е. Peace
Прочетох коментара ти и какво? Веднага казвам - ако съм с кръвоизлив, последното нещо, което ще направя е да ходя по приятелки. Но хора разни, разбирания - тоже.

# 174
  • В Космоса
Да. От другата тема е. Peace
Прочетох коментара ти и какво? Веднага казвам - ако съм с кръвоизлив, последното нещо, което ще направя е да ходя по приятелки. Но хора разни, разбирания - тоже.

Е, то да не е ежемесечно - идва ми и хуквам по гостита. Не. Но се е случвало - на по-специални празници, рождени дни и др. Какво да откажа поканата заради мензиса ми ли?

А това, че няма проблем да си скатаеш използвания тампон в чантата, а в кошчето дума да не става? Просто недоумявам...

# 175
  • Пловдив
Егати, известно време не се зачитам в прекрасните и дълбокомислени теми тук и някак забравям колко възвишена е ССФ...!! Това кош в тоалетната било за плебеи, простете!

Каква тоалетна, ССФ такива неща не върши.
ОК де, не върши. Ма знаем, че се къпе - ССФ е видна чистофайница. Где хвърля използаните тубички паста за зъби, шампоан, балсам, душ гел, опаковките от сапун??????!?!?!?!?! Ако няма кошче за боклук в банята?

На мен наистина ми замириса.Бутам си количката в Джъмбо, след една бременна жена и раглеждам купи и чаши за кафе, само тя и аз бяхме там и изведнъж такава смрад ме блъсна в носа, та направих кръгом и побягнах.Жената сигурно се беше усамотила там да се освободи от газовете, но аз попаднах на нея. Sick Извинявам се за описанието.
По този повод -  бутам си наскоро количката в Метро и наследник номер 3 седи в нея. По едно време се разнася зверска смрад, човека свършил нещо в памперса, ама една жена горката така ни изгледа разпасаната циганска групичка от две колички с три деца и родители. Май си помисли, че аз съм .... мхм... омирисала положението.

# 176
  • Kопенхаген

ССФ се изхожда - внимателно, леко, да не пръска стените на тоалетната чиния, подмива се, подсушава се, подмива и тоалетната, и не забравя да пусне водата  Twisted Evil. после ароматизира , така че , който влезе след нея да ми мисли, че е акала рози.

Именно, ССФ трябва да си остане Дама дори и в тоалетната  Grinning

Ами някои изказвания такива впечатления оставиха  Grinning

# 177
На бившата ми работа имаше кошчета в тоалетната, предназначени и за лайняни хартийки.
По-старите служителки редовно ги запълваха с такива. При отсъствие на чистачката, караха секретарката да ги събира.

# 178
А имаше една тема преди време за опиканите тоалетни чинии... Дайте линк, ако се сещате...  newsm56

# 179
  • София
  Янтра, разсмя ме!

Общи условия

Активация на акаунт