Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 311
  • 606
  •   1
Отговори
# 240
Оле, направо вече си мисля, че специално ходите по хората да си сменяте тампони, превръзки или да акате! Неизмити ли излизате?! Чакате да прелее и тогава отивате нагости?! Как пък по всяко време ви се досира?! Голяма драма да си сложиш консуматива, който допреди минути ти е бил на задника, в чантата и като си тръгнеш да го изхвърлиш! ooooh!
Никога, ама никога не съм изпадала в подобни ситуации. Нито пък приятелка ме питала къде да си хвърля консумативите. Нямам лайняно кошче в кенефа. Peace

Тъй като задълбахме в лайната - първо, когато пишкам, винаги сменям тампона. Не знам как става да не го смениш. Второ - има различен дебит, при някои е по-силен.  Да не мога да отида на гости , защото съм в такова положение? Малко ми намирисва на големият срам и изолиране на жената в тези дни, защото е нечиста.

# 241
  • Kопенхаген
Оле, направо вече си мисля, че специално ходите по хората да си сменяте тампони, превръзки или да акате! Неизмити ли излизате?! Чакате да прелее и тогава отивате нагости?! Как пък по всяко време ви се досира?! Голяма драма да си сложиш консуматива, който допреди минути ти е бил на задника, в чантата и като си тръгнеш да го изхвърлиш! ooooh!
Никога, ама никога не съм изпадала в подобни ситуации. Нито пък приятелка ме питала къде да си хвърля консумативите. Нямам лайняно кошче в кенефа. Peace

Пипи, то за такива неща трябва да ти работи Пипето  Grinning И аз не проумявам как ще отида на гости да си върша първичните нужди, ама има хора които го правят  Grinning

*Serendipity* , лайняни и напикан памперс изхвърлям в контейнера, не съм длъжна да товаря домакинята с подобни отпадъци, а и не ми пречи да отида и да го направя.

# 242
Искам да попитам - не искате да товарите домакините и да изхвърлите в коша им в банята тампон - ама няма проблем в общия кош в кухнята да го хвърлите? Що за тъпотия...

# 243
За мен по принцип е тъпотия кошчето да е в кухнята.

# 244
ох тази тема е култ  Joy
Тоалетната хартия се разтваря във водата и естествено се изхвърля в тоалетната.
Тампони и превръзки - опаковани в кошчето.

Мъжете пикаят седнали - не съм длъжна да чистя смръдня. Мразя мърльовци да ми идват на гости и след тях да намирам капки и косми по ръба на тоалетна чиния  Sick Sick Sick

# 245

а какъв е проблемът да има кошче и в кухнята и в банята?

# 246

*Serendipity* , лайняни и напикан памперс изхвърлям в контейнера, не съм длъжна да товаря домакинята с подобни отпадъци, а и не ми пречи да отида и да го направя.

с теб ще си ходим на гости  Laughing

слагайте по един индикатор под ника - с кошче/без кошче, в тоалетна/в кухня, и си се канете спокойно  Laughing

е, тези направо не ща да ги мисля как ще се чифтосват за гости Twisted Evil

# 247
ох тази тема е култ  Joy

Мъжете пикаят седнали - не съм длъжна да чистя смръдня. Мразя мърльовци да ми идват на гости и след тях да намирам капки и косми по ръба на тоалетна чиния  Sick Sick Sick

Искам да ти намекна обаче, че опираме отново до размера.
Ако е малък – ще стане мазало, ако се пробва да пика седнал.

От друг астрана моя мъж някак се е3 научил да пика без да опиква. Прав имам предвид. Явно трябва да го поздравя...

# 248
Какъв толкова товар е памперсът? С лайната навън ли го оставяте. Ние си имаме ароматизирани пликчета за това.

# 249
ох тази тема е култ  Joy

Искам да ти намекна обаче, че опираме отново до размера.
Ако е малък – ще стане мазало, ако се пробва да пика седнал.

От друг астрана моя мъж някак се е3 научил да пика без да опиква. Прав имам предвид. Явно трябва да го поздравя...

аз винаги съм се чудила  - абе , как пикаят тия мъже и как си го пускат вътре в тоалетната Shocked. не им ли се опира в нея  newsm78. лъскайте, жени, тоалетните, че после ние ги ползваме тия не/опетнени членове Laughing

Какъв толкова товар е памперсът? С лайната навън ли го оставяте. Ние си имаме ароматизирани пликчета за това.

кои сте вие и къде са тези ароматизирани пликчета Twisted Evil

# 250
  • BG

Joy Joy Joy

Оооох, нааках се от смях с вас.....!

Joy Joy Joy

# 251

Всяко кошче е развъдник на мизерии. Защо трябва на сто места в къщата ми да има ферментиращи боклуци?

е, тези направо не ща да ги мисля как ще се чифтосват за гости Twisted Evil
Ако я напъне ще си хвърля хартийките в тоалетната, но тампона или превръзката - както си реши - или в чантата, или в кофата на терасата. Peace

Joy Joy Joy

Оооох, нааках се от смях с вас.....!

Joy Joy Joy
А! Сега за хартийките си търси лайняно кошче! Crossing Arms
 Joy

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 10:41 от Пипи Дългото чорапче

# 252
Е, значи кошчето за да не въди миризми – в чантата да прибираме   Joy Joy Joy

# 253
  • Kопенхаген
В моя случай, в сградата в която живеем няма тераса, има подобие на такава широка 10- 15 см и е немислимо да се слагат кошчета и др. подобни за отпадъци.
Под мивката има шкаф с врата, на която има монтирана специално пригодена поставка за торбичка и това е масова практика.
А тук основно терасите се използват за отдих, да излязат хората да подишат свеж въздух, а не да им мирише на кошчета и боклуци. Щото комшията, ако му развалиш въздуха веднага ще те сигнализира на санитарните  Grinning

# 254

кои сте вие и къде са тези ароматизирани пликчета Twisted Evil

Ние сме внучката, нали знаеш - акаме, папкаме...И сме в България, скоро и при вас ще стигнат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт