Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 962
  • 606
  •   1
Отговори
# 45
  • София
На мен ми е по-странно и гадно кошче в тоалетната пълно с ла.няна хартия, отколкото превръзката в кухненси кош /който се хвърля почти ежедневно/  Sick
Кой ти пречи да изхвърляш и плика от тоалетната всеки ден?

# 46
Че вие кошчетата си за боклук колко често ги хвърляте? Веднъж седмично ли, че да се напълнят с л...на хартия?
Или ходите по 5 пъти на ден по голяма нужда? Пък и да не си завивате по една шепа л...на в хартията?. )

# 47
Досега подминавам лайняните теми, този път ще се разпиша. Хвърляме хартията в тоалетната, не се запушва. И мен ме е гнус да седна и да гледам зацапана хартия под носа си, нашата тоалетна е отделно от банята и има-няма 2 кв.м. ДП хвърлям в кофата за боклук, която седи на терасата, завити като колетчета Laughing Joy

# 48
Тоалетната хартия е лесно,но има хора които предпочитат мокри кърпи.
Така,че чакатели  гости,слагайте кошчета.

# 49
На мен ми е по-странно и гадно кошче в тоалетната пълно с ла.няна хартия, отколкото превръзката в кухненси кош /който се хвърля почти ежедневно/  Sick

Никой не ми пречи! Ама тези, които имате такива кошчета не сте конкретизирали колко често ги хвърляте....Попадала съм на места с такива кошчета /пълни/ и като тръгнеш да хвърлиш нещо вътре, искача ла.няна хартия! Дали са дрискали 10 пъти за този ден, та се е напълнило???

# 50
  • София

Никой не ми пречи! Ама тези, които имате такива кошчета не сте конкретизирали колко често ги хвърляте....Попадала съм на места с такива кошчета /пълни/ и като тръгнеш да хвърлиш нещо вътре, искача ла.няна хартия! Дали са дрискали 10 пъти за този ден, та се е напълнило???
Ако е било в заведение...

# 51
На гости в хора с претенции.....

# 52
  • София близо до Витоша
Не ползвам , след двете раждания съм с хемороиди и се налага баня всеки път

# 53
В кенефа. Имаме и кошче, което старателно избирах да е в квадратна форма, да ни ходи на аксесоарите в банята.  Laughing
Ползваме рециклирана т. хартия от ДМ и една друга, пак от там. Имам и черна, но тя е само като другата ни свърши. Гадното при нея е, че ако си акал, като се избършеш не знаеш кво си бърсал. Не се вижда на черното. Laughing
И най-мразя да отида в чужда тоалетна и да няма кошче, особено ако трябва да сменям превързочни материали....Нося си ги в чантата и ги изхвърлям навън като си тръгнем... Close Crossing Arms Naughty

# 54
Като казвате кошче с педал, се чудя защо в моловете и заведенията кошчетата не са такива, а трябва да вдигнеш капака с ръка. Просто е недопустимо - хем ти обръщат внимание да ползваш кошчето, хем не е осигурен начин да се отваря без да го докосваш. Гнусно е.

# 55
В тоалетната.
Нямаме кошчета вкъщи. Пробвали сме, но е още едно нещо за миене.

Тези които хвърлят в тоалетната, къде хвърлят другите "неща"?

В общия боклук (в плик на балкона).

# 56
Ужас!     Joy
Вкиснатата супа я пропуснах, ама се чудя дали и там да не се запиша....току виж съм научила нещо... Mr. Green

И да не е само спам:нямаме кош в тоалетната.

# 57
  • София
В тоалетната.
Нямаме кошчета вкъщи. Пробвали сме, но е още едно нещо за миене.

Тези които хвърлят в тоалетната, къде хвърлят другите "неща"?

В общия боклук (в плик на балкона).
Човече, било кофти да нямаш кошче в тоалетната, понеже, ако ти дойдат гости в червено положение, щели да останат възмутени, че няма къде да си изхвърлят превръзките.  Wink

# 58
Интересно, защо ли по хотелите задължително изискване е в банята да има кошче за боклук....
Както и в МОЛове и други обществени сгради...)
Сигурно ще да са много прости хората по цял свят с тези изисквания...

# 59
И къде е драмата?
Който иска да си слага кошче. Никой на никого не може да каже къде ще си слага хартийките със запетайките, важното е после, като ги хвърля, да не оставя пътечка, че е наистина голяма гнус. Sick

Общи условия

Активация на акаунт