Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 901
  • 606
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
А за канализацията, да, но понякога е твърде сложно да се осъществи, ако зависи от всички живущи в сградата.

Така е. Някои са по-склонни да акат в буркани и да хвърлят в контейнерите, отколкото да дадат пари за общ ремонт.

Joy

# 91
  • София
У нас се хвърля в тоалетната, въпреки че имаме и кошче - в него се хвърлят картонените ролки от тоалетната хартия, опаковки от сапуни и т.н., дамски превръзки и тампони.
Но съм наясно, че има хора, които не обичат или не искат ТХ да се хвърля в тоалетната, затова се съобразявам като съм на гости - винаги гледам дали в кошчето има хартия - ако да, хвърлям и аз в него.

# 92
Ауу, как не се бях сетила – да проверявам какво има в кошчето на тоалетната на приятелите си
Ама обстойно ли преглеждаш – тоест и навътре? То може да се заблудиш лесно – например отгоре изхвърлени опаковки от сапуни, ама ти трябва надолу да разровиш – може пък там да има т.хартия...

# 93
  • София
  Щом има кофа/кошче, значи е за боклуци,значи може да се хвърля всичко.

# 94
Aз се замислям дали да не сложа кошче за приятелките, дето ползват мокри кърпи вместо хартия и не си носят пликче за тампоните и превръзките. Ще вземат да ми запушат тоалетната пущините! Никога не съм ги виждала да изнасят нещо, значи са хвърляли право в тоалетната. Но пък като видят, че е празно, ще се посвенят да си хвърлят там боклучето, ще трябва и някакъв фалшив боклук да има за прикритие. А ползваните кондоми къде ги хвърляте? Защото и такива неща запушват тоалетните.

# 95
Ма и аз назад се зачудих на една мама, че нямат кошче в тоалетната. Де си хвърля тампоните...

# 96
Aз се замислям дали да не сложа кошче за приятелките, дето ползват мокри кърпи вместо хартия и не си носят пликче за тампоните и превръзките. Ще вземат да ми запушат тоалетната пущините! Никога не съм ги виждала да изнасят нещо, значи са хвърляли право в тоалетната. Но пък като видят, че е празно, ще се посвенят да си хвърлят там боклучето, ще трябва и някакъв фалшив боклук да има за прикритие. А ползваните кондоми къде ги хвърляте? Защото и такива неща запушват тоалетните.
Като измислиш решение, напиши го, моля те. Че и аз съм пред такава дилема.

# 97
 Sickпо -тъп въпрос не съм чувала с години. Sick
сега и ще почета по темата.може и да има такива,които не знаят,че се ползва кошче.дано съм в грешка.

прочетох,не вярвам дори на очите си....
едната я мързяло да сменя торбичка всеки ден.другата пък не иска кошче,че трябвало и то да се чисти.
някои си слагали отпадъците в кухнята.
всеки ден се сменя плика от тоалетната.в неделя с почистването на банята  се измива и кошчето.
не съм била в дом,в който няма кошче.наистина.и дори не вярвам на тия в темата,дето казват,че нямат.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 16:57 от MAXIMAltd

# 98
сега и ще почета по темата.може и да има такива,които не знаят,че се ползва кошче.дано съм в грешка.
В грешка си.Да ти спестя четенето, де.....   Laughing

# 99

Чети внимателно. Може да се светнеш, че отдавна тх се3 разлага във водата и съответно може да се хвърля в тоалетната. Но ако си привикнала към вонящото кошче друг въпрос.

# 100
У нас се хвърля в тоалетната, въпреки че имаме и кошче - в него се хвърлят картонените ролки от тоалетната хартия, опаковки от сапуни и т.н., дамски превръзки и тампони.
Peace
На мен пък ми е чудно,как така на някой им допада повече идеята да опипат врати...докъто стигнат до общия боклук или боклука на тераста ? SickА тези които си прибират използваните дамски принадлежности в чантата за да ги изхвълят на друго място? Crazy Sick
А пък като видя някой да си изхвърля боклука,без да се прибере да се измие -изхвърля и хоп в близкия супермаркет на покупки Close че даже и детето ми щипят по бузките пък боклук тръгнали да изхвърлят #2gunfire

# 101
hahaha

# 102
И постът с гларуса никак не е за пренебрегване!

# 103
  • София
Ауу, как не се бях сетила – да проверявам какво има в кошчето на тоалетната на приятелите си
Ама обстойно ли преглеждаш – тоест и навътре? То може да се заблудиш лесно – например отгоре изхвърлени опаковки от сапуни, ама ти трябва надолу да разровиш – може пък там да има т.хартия...

Ти как мислиш? Дали преглеждам обстойно? Но да не кажеш, че се заяждам - обстоен отговор, като за хора без грам въображение: отварям кошчето, ако видя хартия - хвърлям там, ако не видя - хвърлям в тоалетната на своя глава.

# 104

Ти как мислиш? Дали преглеждам обстойно? Но да не кажеш, че се заяждам - обстоен отговор, като за хора без грам въображение: отварям кошчето, ако видя хартия - хвърлям там, ако не видя - хвърлям в тоалетната на своя глава.

А, благодаря ти за отговора, просто се зачудих.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт