Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 960
  • 606
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Всеки има право да си хвърля където си иска, хайде да не се делим на лагери: с кошчета и без кошчета.

# 106
Нямам кошче в тоалетната и не съм имала никога. И няма да сложа.  Само свеки като дойде е в потрес как така? Ами така - ТХ се разлага!

# 107
 Всеки има право да си хвърля където си иска, хайде да не се делим на лагери: с кошчета и без кошчета.

Ама наличието на кошче е важно все пак. Слагате ли му пликче поне като мятате в него насраните хартии?

Нямам кошче в тоалетната и не съм имала никога. И няма да сложа.  Само свеки като дойде е в потрес как така? Ами така - ТХ се разлага!
А тампони/превръзки, презервативи? И те ли се разлагат?

# 108
Няма, де. За мен даже темата беше полезна, защото никога не се бях замисляла, че приятелките ми няма къде да си изхвърлят превръзките и мокрите кърпи и от срам да питат, най-вероятно ще ги хвърлят в тоалетната. Наистина ще си сложа кошче като чакам не много близки гости.

# 109
  • София
А, благодаря ти за отговора, просто се зачудих.  Hug

За нищо.  Hug Правя го, защото се притеснявам да не се задръсти нещо и после да трябва да се червя пред хората, не защото ми е приятно.  

# 110
Няма, де. За мен даже темата беше полезна, защото никога не се бях замисляла, че приятелките ми няма къде да си изхвърлят превръзките и мокрите кърпи и от срам да питат, най-вероятно ще ги хвърлят в тоалетната. Наистина ще си сложа кошче като чакам не много близки гости.

Що - за близките какво - те в джоба ли да си ги завират?  Joy

Reiny - лигавя се, бе жена - то в тая тема.... Hug

# 111

На мен пък ми е чудно,как така на някой им допада повече идеята да опипат врати...докъто стигнат до общия боклук или боклука на тераста ? SickА тези които си прибират използваните дамски принадлежности в чантата за да ги изхвълят на друго място? Crazy Sick
А пък като видя някой да си изхвърля боклука,без да се прибере да се измие -изхвърля и хоп в близкия супермаркет на покупки Close че даже и детето ми щипят по бузките пък боклук тръгнали да изхвърлят #2gunfire
А пък някои дори като ползват тоалетната, не си мият и ръцете дори. Представяш ли си? И пак ходят в магазини, детски площадки и детски градини.  Направо ужас!

viliko,
много ми допадаш, да знаеш!

# 112
  • София
  Слагам вилико, слагам, но не четеш.

# 113
Нямам кошче в тоалетната и не съм имала никога. И няма да сложа.  Само свеки като дойде е в потрес как така? Ами така - ТХ се разлага!
[/quote]
Не, но само аз ползвам и си изхвърлям увити в общата кофа за боклук. Но сега се замислих и аз , че като дойдат гости май трябва да има...

# 114
Аз предлагам до всеки контейнер за боклук да има и течен сапун - за клошарите, защото после пипат в градския транспорт и пейките по парковете с тези ръце!

# 115
луда работа..а някои дори имаха претенции за торти,накои и по чужбина ходили....
е....пускайте си хартийките на воля.

# 116
Не, но само аз ползвам и си изхвърлям увити в общата кофа за боклук. Но сега се замислих и аз , че като дойдат гости май трябва да има...
[/quote]

Никак не се замисляш ти...никак! Рови един клошар в кофата за останки от храна и изведнъж намира тампон, гаднаработа! Не бива така...

Слагам вилико, слагам, но не четеш.

Какво слагаш? Извини ме, че не следя с повишено внимание точно тази тема  Embarassed

# 117
И аз, като Росна китка действам и затова не съм се замисляла. А за използваните "мъжки атрибути" мъжът ми има грижата. Никога не съм се интересувала какво ги прави. Но не съм преживявава досега запушена тоалетна, та си мисля, че знае къде да ги изхвърля. hahaha Или пък не знае, но може да чете на опаковката? newsm78

# 118
луда работа..а някои дори имаха претенции за торти,накои и по чужбина ходили....
е....пускайте си хартийките на воля.

По чужбина ли си събират лайнетата в кошчета? Не знаех...добрите практики трябва да се следват принципно.
Аз явно съм била в някви държави от третия свят, където дори подложки за тоалетната се хвърляха именно вътре в самата нея...

# 119
  • София
Аз предлагам до всеки контейнер за боклук да има и течен сапун - за клошарите, защото после пипат в градския транспорт и пейките по парковете с тези ръце!

Не, дезинфекциращ гел за ръце! Mr. Green

Аз не намирам дръжките на торбичката за боклук за толкова мръсни пък.
Въпреки че и аз съм от тези, дето си мият ръцете през 5 минути, а навън са с мокрите кърпи навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт