Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 873
  • 606
  •   1
Отговори
# 120
 Една баня с тоалетна, само кошче ми липсва да ви кажа. И на животното тоалетната там и няма къде да се завъртя. И като се къпем не остава никъде сухо, сигурно и кошчето с вода ще е пълно, а не с хартии. Да, за гладните в РОдината и клошарите също не се бях сетила. Ми то един ли е да го мислиш...

# 121
Абе с.агаш кошче с капак бел ей го на

Ама внимавай да има педал  Naughty

# 122
На мен пък ми е чудно,как така на някой им допада повече идеята да опипат врати...докъто стигнат до общия боклук или боклука на тераста ? SickА тези които си прибират използваните дамски принадлежности в чантата за да ги изхвълят на друго място? Crazy Sick

На мен не ми е проблем да си мия ръцете на излиза не от тоалетната и след като се върна от общия боклук пак.
За другото - отиваш някъде на гости, не ти ли е неудобно после някой друг да ти изхвърля нещата? Не виждам проблем да си вържеш каквото имаш в едно пликче и на излизане да го метнеш в контейнера.

# 123
По ми е удобно да ги завия и да ги хвърля в кошче, отколкото да си ги мушна в чантата и цяла вечер да седят там.  Освен това там хвърлям празни опаковки, които иначе ще чакат по месец в банята.

# 124
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На мен пък ми е чудно,как така на някой им допада повече идеята да опипат врати...докъто стигнат до общия боклук или боклука на тераста ? SickА тези които си прибират използваните дамски принадлежности в чантата за да ги изхвълят на друго място? Crazy Sick

На мен не ми е проблем да си мия ръцете на излизане от тоалетната и след като се върна от общия боклук пак.

Абсолютно съгласна с човечето...
И моите извинения към задалите въпроса...но вие само като изхвърляте дамски принадлежности ли си миете ръцете и наклепани до лактите ли го правите ,че чак вратите цапате?
А да дам и идея за друга тема "Завивате ли си превръзките или направо хлопвате в кофата".. така че всеки , който ползва кошче като отвори да се наслади на гледката...  Mr. Green
Аз ползвам тампони,но и тях си опаковам,но в общата тоалетна в офиса като видя такава красота  Sick и се радвам как нямам кош в тоалета.
Празните опаковки директно в коша на терасата, дерт са ми и те да седят в банята...

# 125
По ми е удобно да ги завия и да ги хвърля в кошче, отколкото да си ги мушна в чантата и цяла вечер да седят там.  Освен това там хвърлям празни опаковки, които иначе ще чакат по месец в банята.

Когато съм на чужд терен, не винаги се съобразявам само със собственото ми удобство  Blush
Явно аз съм по-притеснителна, но не мисля, че домакините ми са длъжни да се грижат за подобни неща.

# 126
Не са длъжни, но малко ще ми е терсене с напоен тампон в джоба.

# 127
На мен ми е терсене и с тампон в ... ама какво да се прави, съдба  Laughing

# 128
  • Kопенхаген
Баси, и какво ще ми дойде приятелката на гости да си сменя превръзката или тампона или да се изходи по голяма нужда и щото се бършела с мокри кърпи трябва за целта да и осигуря кош, а случайно ибрик с топла вода не иска ли.

На гости и в чужди тоалетни се пика само, а превръзки и тампони се сменят преди да се излезе от вкъщи, и се седи толкова време колкото да не прелеят.

# 129
  • София
Баси, и какво ще ми дойде приятелката на гости да си сменя превръзката или тампона или да се изходи по голяма нужда и щото се бършела с мокри кърпи трябва за целта да и осигуря кош, а случайно ибрик с топла вода не иска ли.

На гости и в чужди тоалетни се пика само, а превръзки и тампони се сменят преди да се излезе от вкъщи, и се седи толкова време колкото да не прелеят.
А ако ме хване рядкото щастие, да си го стискам до нас ли?Аз лично не мога да стискам.

# 130
Е, преигравате Simple Smile
Всичко може да се прави достатъчно дискретно, без да очаква някой след него да почисти тоалетната или да му изхвърля личните неща.
Всеки си действа, както иска  Peace

# 131
  • Kопенхаген

А ако ме хване рядкото щастие, да си го стискам до нас ли?Аз лично не мога да стискам.

Тайна, ти знаеш ли какво оливане на тоалетната чиния става от разстройство особено придружено от силна флатуленция, чак до ръба  Grinning

# 132
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

newsm10

# 133
Хич не ми пука кой какво прави в тоалетната. Щом изглежда прилично след това.

Аз също не се стискам при приятелите си.

# 134
Знаех си, че ще се стигне до и момент, в който ще се обсъжда какво се прави, ако ни споходи голямата нужда докато сме на гости. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт