Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 876
  • 606
  •   1
Отговори
# 135
  • Kопенхаген
sorsha, о това нищо не е, все още не сме задълбали  Grinning

# 136
Знаех си, че ще се стигне до и момент, в който ще се обсъжда какво се прави, ако ни споходи голямата нужда докато сме на гости. Mr. Green
Да. На чуждо място ми е много гадно. Но като опре яйцето до дупето....голям избор няма... Whistling

# 137
Баси, и какво ще ми дойде приятелката на гости да си сменя превръзката или тампона или да се изходи по голяма нужда и щото се бършела с мокри кърпи трябва за целта да и осигуря кош, а случайно ибрик с топла вода не иска ли.

На гости и в чужди тоалетни се пика само, а превръзки и тампони се сменят преди да се излезе от вкъщи, и се седи толкова време колкото да не прелеят.
А ако ме хване рядкото щастие, да си го стискам до нас ли?Аз лично не мога да стискам.

Тайна, ти знаеш ли какво оливане на тоалетната чиния става от разстройство особено придружено от силна флатуленция, чак до ръба  Grinning

къртиш, мадам Laughing

следващата тема от серията смрадливи сигурно ще е  - попръдвате ли пред приятелите си на гости Twisted Evil

за пред съпрузите сме си го изяснили вече Crazy

# 138
  • където ми харесва
Имам кошче с педал в тоалетната. В кошчето има чувалче (което се разгражда, бай дъ уей). Там си хвърляме тоалетната хартия, както и дамските превръзки/тампони. Не знам кое пък е толкова странното Peace Обаче, никога не бих се скарала на гост, или член на семейството, че си е хвърлил тоалетната хартия в тоалетната ooooh!

# 139
Баси, и какво ще ми дойде приятелката на гости да си сменя превръзката или тампона или да се изходи по голяма нужда и щото се бършела с мокри кърпи трябва за целта да и осигуря кош, а случайно ибрик с топла вода не иска ли.

На гости и в чужди тоалетни се пика само, а превръзки и тампони се сменят преди да се излезе от вкъщи, и се седи толкова време колкото да не прелеят.

Па аз, като пикам, сменям тампона. А ако ме напъне, кво - да тичам до къщи или да се посера в таксито. Или памперс да си слагам. 

# 140
И като се разгради чувалчето, бай дъ уей, се получава любимото ми - разхвърляни окаляни хартийки. Sick
Много изискано еко и био. Crazy

# 141
Ни съ притиснявай, чувалчето се разгражда след 200 години.

# 142
Тая тема е ... Sick.  Laughing
Честно, въобще не виждам как ще си омотая старата дамска превръзка и ще я хвъърля в кошчето под мивката в кухнята, при всичкия излишен или стар манджорляк, обелки и разни други боклуци. Или пък насрания или опикания памперс. #Crazy Някак за това трябва отделно кошче, не в кухнята да го джаснеш, да се разкарваш по 100 пъти. А ако имаш гости? Носиш си пак кървавицата в ръка и я хвърляш.. тайно може би.
Не, моля ви. Шъ умръ, вечИ.
Някой се смееше за това, че поглежда в чуждото кошче дали хвърлят хартийките или не. Ами и аз го правя. Не щот ми е кеф, а защото на много хора са им развалени тоалетните и ако се изпикам и изхвърля хартията и вземе, че се запуши тоалетната, добре ще потъна от срам. По-добре застраховка, отколкото да се срамя пред хората....
Брей, не знаех, че на гости в чуждите тоалетни само се пикало.. Ми ако ми се присере? Ако имам разстройство? По тая логика да се насера на дивана, отколкото в тоалетната.
Сори, безумно звучи. Нормално е да има в тоалетната кошче. Неуместно е да няма.

И най-безумната гадост, която бях чувала, че хартийките от кенефа някои си ги горяли в "Чудото" хем за разпалки, хем да не си играят да ходят до казана да ги хвърлят.... Sick Sick Sick #Crazy Joy

# 143
Ни съ притиснявай, чувалчето се разгражда след 200 години.
Joy
Отново сме еко и био значи. hahaha

# 144
Тези с бебета ми е чудно къде са хвърляли памперсите?
Сигурно и тях в кухнята, в кошчето под мивката?. ))))

# 145
Тези с бебета ми е чудно къде са хвърляли памперсите?
Сигурно и тях в кухнята, в кошчето под мивката?. ))))

Laughing Laughing Аз си имах отделна радиоактивна кофа.  Sick Joy за тая цел.

# 146
  • Варна
Оу Shocked, тази тема си тръгна като гнусна, но това прескача всякакви граници.
 Shocked Sick

# 147
Оу Shocked, тази тема си тръгна като гнусна, но това прескача всякакви граници.
 Shocked Sick
Ми като ще си говорим за тези неща, то поне да са с истинските им имена...  Laughing

# 148
  • където ми харесва
Ми нали балират боклука. Какво да направя аз? В какво да си изхръвлям боклука, в хартиени торби ли?! ooooh! Много ми се струвате маймуните, които се хващате на най-тънкия клон...не съскайте толкова, не е полезно за здравето.

# 149
 Joy  не мога! блестящо и вдъхновяващо

Общи условия

Активация на акаунт