Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 302
  • 606
  •   1
Отговори
# 270
ТХ пускам в тоалетната, и най-ме е яд някой да я цопне в коша.

# 271
Ая, махни коша, за да не те е яд.

# 272

Сложи лепенка - кошче САМО за дамски превръзки, тампони и презервативи!

# 273

А него един път в месеца ли изхвърляте? Все пак преди да сложа да имам необходимата теоретична  подготовка.

# 274

хайде, и ти при мърлите  Joy

..........и и презервативи!

аааа, ама вие и в тоалетната ли го правите  Joy, че и с презерватив там  Laughing, и какво - влизате уж по нужда, пък един тек така между другото Twisted Evil

# 275

А него един път в месеца ли изхвърляте? Все пак преди да сложа да имам необходимата теоретична  подготовка.

Не, значи - отваряш си един уърдовски - правиш си табличка с 10 реда - копваш надписа във всеки ред, после режеш. Сутрин минаваш - зимаш боклука и го изхвърляш - ащо видиш, че е зацапан надписа - сменяш с нова лента, която прихващаш с тиксо.

# 276

Не, значи - отваряш си един уърдовски - правиш си табличка с 10 реда - копваш надписа във всеки ред, после режеш. Сутрин минаваш - зимаш боклука и го изхвърляш - ащо видиш, че е зацапан надписа - сменяш с нова лента, която прихващаш с тиксо.
Знаех си, че ще ме разберете колко ми е трудно да сложа кошче , благодаря, благодаря! Joy

# 277
  • Kопенхаген

*Serendipity* , лайняни и напикан памперс изхвърлям в контейнера, не съм длъжна да товаря домакинята с подобни отпадъци, а и не ми пречи да отида и да го направя.

с теб ще си ходим на гости  Laughing

слагайте по един индикатор под ника - с кошче/без кошче, в тоалетна/в кухня, и си се канете спокойно  Laughing

Слънце, добре си дошла винаги  Hug
Аа... и да те предупредя, нямам кошче в банята, ако си в цикъл има едни превръзки дебели тип гащи за родилки използвай такива докато ми гостуваш  Laughing

А аз съм изпадала в подобна чуденка за мъжете и за извършването на нуждите им седнали. Викам си да питам милото, ама ме е срам  Blush

# 278
# 279
  • Kопенхаген

vili, много сложно и трудоемко с тез' лепенки по практично е табела над кошчето  Grinning

# 280

Слънце, добре си дошла винаги  Hug
Аа... и да те предупредя, нямам кошче в банята, ако си в цикъл има едни превръзки дебели тип гащи за родилки използвай такива докато ми гостуваш  Laughing

А аз съм изпадала в подобна чуденка за мъжете и за извършването на нуждите им седнали. Викам си да питам милото, ама ме е срам  Blush

ида, дръж се  Laughing

аз съм питала законната си радост  - нали ми е най-близък и с него мога да си споделям всичко  Laughing, и той каза, че мъжете  си ги пазели, да не им опират  Twisted Evil. това е трудна гимнастика, просто не ща да съм мъж и да дебна и за това  Joy

# 281
..........и и презервативи!
аааа, ама вие и в тоалетната ли го правите  Joy, че и с презерватив там  Laughing, и какво - влизате уж по нужда, пък един тек така между другото Twisted Evil
 Naughty едновременно, уважаема, едновременно  Laughing

Хвърлям ТХ в тоалетната. Проблема ми е че е слаба струята и изсипвам по една кофа вода на всяко ходене. Много се дразня да плува нещо.

Стигнахме ли до бъркането в тоалетната за изпуснат телефон?

# 282
.......... едновременно, уважаема, едновременно  Laughing

ох, вас не ви знам, ама аз не съм си толкова близка със съпружието  Joy

Стигнахме ли до бъркането в тоалетната за изпуснат телефон?

не, ама можеш да дадеш тон Joy

# 283
Добре де, и аз не разбирам как ще си свършиш голямата работа, ще се замажеш с тоал. хартия и ще я сложиш в коша. Е, не мирише ли?  Whistling И всяка вечер да се хвърля боклука, факта че лайната са ми пред носа, най-малко ще ми бъде неприятен.
Нямаме кош в банята. След голямата нужда, ползвам душа, а превръзките в общия боклук, намиращ се на балкона.

# 284
Момичета, успокойте се малко, защото започвате да изпускате нишката, а тя е важна!
Кошът е за презервативи - но не е нужно едновременно да си сменяте тампона, да фърляте лайняни хартии и да се чифтосвате. Може да ги правите поотделно тия дейности, но ето виждате - коша просто е необходимост!

Общи условия

Активация на акаунт