Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 263
  • 606
  •   1
Отговори
# 330
Човече, по същата логика може да си увиеш в пликте и лайняната тоалетна хартия, за да не пълниш кошчето на домакина и да не му запушиш тръбите. Това правиш ли го?

# 331
А ти, Човече, какво имаш против моя личен избор, че продължаваш да дискутираш и ти? Grinning

Излагам своите аргументи.
Вие вашите.
Разликата е, че аз приемам вашия избор и не се отвращавам от него  Peace

Човече, по същата логика може да си увиеш в пликте и лайняната тоалетна хартия, за да не пълниш кошчето на домакина и да не му запушиш тръбите. Това правиш ли го?

Не, viliko, за щастие се разграждат, а на вестници не съм попадала засега. Пък и как ще разбере кой ги е ползвал, с ДНК тест ли  Joy

# 332
  • В Космоса
И аз приемам вашия избор. На мен какво ми пречи, че си носите в чантите такива съкровища... Laughing

Цитат на: Не се сърди, човече link=topic=678932.msg23015598#msg23015598
Разликата е, че аз приемам вашия избор и не се отвращавам от него  Peace

Ми няма какво да се отвратиш от боклук хвърлен където му е мястото просто. Peace

# 333
Чакай сега, Човече -  ти не четеш ли темата - има хора, чийто тоалетни се запушват от тоалетната хартия. След като мислиш дотолкова за домакина, че си способна да си носиш в чантата окървавения смърдящ тампон - не се ли замисляш, ако вземеш - че запушиш тоалетната му?

# 334
  • В Космоса
Чакай сега, Човече -  ти не четеш ли темата - има хора, чийто тоалетни се запушват от тоалетната хартия. След като мислиш дотолкова за домакина, че си способна да си носиш в чантата окървавения смърдящ тампон - не се ли замисляш, ако вземеш - че запушиш тоалетната му?

Или налягането е слабо и не може да потъне хартийката и си се мъдри със замацанкото нагоре. Laughing

# 335

Ако е такъв случая, предполагам кошчето се изхвърля всекидневно, та няма да има значение дали моята конкретно хартийка присъства, нито ще има вероятност да бъде открито месец по-късно, като му свърши шампоана Simple Smile

Акаша  Peace

# 336

Ако е такъв случая, предполагам кошчето се изхвърля всекидневно, та няма да има значение дали моята конкретно хартийка присъства, нито ще има вероятност да бъде открито месец по-късно, като му свърши шампоана Simple Smile

Акаша  Peace

Моля?
Не вярваш значи, че добрия домакин си е изхвърлил кошчето с лайняна хартия – като чака гости? И няма вероятност да има проблеми с канала, ако коша е празен?

# 337
Едва ли ще рискува, предупреждават.
Поне аз където съм ходила, когато има някакъв технически проблем, независимо за какво, хората си казват.

# 338
  • Kопенхаген
Добре, ако контейнера е препълнен до горе, а коша с хартийките е наложително да се изхвърли вече, ще си пльоснете торбата на върха ли?

Ако да, и по зла случайност мине котка или птица и разкъсат торбата с лайняните хартийки ще слезете ли чинно с метличка да си ги сметете?

# 339
Едва ли ще рискува, предупреждават.
Поне аз където съм ходила, когато има някакъв технически проблем, независимо за какво, хората си казват.

Тогава и едва ли на един домакин би му попречило да изхвърли боклука си, в който си изхвърлила прилежно увит и скрит тампон. Като ще си говорим за едва ли.
Но твоята идея до преди малко не се базираше на едва ли.

# 340
Да, viliko, така е - като ни е поканил се предполага, че ще прави всичко, което трябва, просто на мен лично не ми е удобно да го занимавам с моите женски проблеми. Вероятно за никой няма да е проблем да ги изхвърля след мен, но така чувствам нещата  Simple Smile

А и авторката се интересува най-вече къде си хвърляме тоалетната хартия, другото са странични въпроси.
По основния нали сме на едно мнение  Simple Smile

# 341
  • Fort Worth, TX

да ме разправя из целия офис че съм отишла у тях да си сменя превръзката или тампона.  Crazy

Боже, що за хора? Наистина ли е възможно това? Rolling Eyes
Тя определено би разказала на целия офис, ако се случи в нейната тоалетна, след като дори си го и помисля.Да, бих си го изхвърлила.След като има кошче значи това кошче е поставено с цел събиране на отпадъци независимо какви са те.Това със разнасянето из офиса само една жена може да го сътвори.На мъжете такива тъпотии не им минават през главите.

# 342
Да, viliko, така е - като ни е поканил се предполага, че ще прави всичко, което трябва, просто на мен лично не ми е удобно да го занимавам с моите женски проблеми. Вероятно за никой няма да е проблем да ги изхвърля след мен, но така чувствам нещата  Simple Smile

А и авторката се интересува най-вече къде си хвърляме тоалетната хартия, другото са странични въпроси.
По основния нали сме на едно мнение  Simple Smile

Виж сега, ти се опита да опишеш какви ли не хипотетични случаи, даде повече от безумен пример за гостито, само и само да докажеш – че си права. Когато обаче ти задавам също възможни хипотетични варианти – изведнъж започваш съвсем откровено да си измисляш ситуацията – така щото да пасне на твоя вариант, без да си даваш сметка – че логиката ти в случая – може далеч да не отговаря на истината.
Двоен стандарт както винаги. Тампона ще пречи, тх няма, тръбите му са добре, иначе би ти казал, метални кутии носиш в чантата, не те е срам да поискаш тх – но те е срам да ползваш кошчето по предназначение, въобше каша голяма.

# 343
Имам кош в банята(общо е баня с тоалетна), НО той е за превръзки, тампони, празни опаковки от шампоани, балсами, самобръсначки и т.н. Превръзките и тампоните се увиват старателно, така че като отвориш коша да не е гадна гледката.
Употребяваната тоалетна хартия я хвърляме в чинията, разгражда се и не ни се е случвало до сега да ни се запуши канал. Peace

Да направя важно предупреждение, космите след миене на коса къде ги хвърляте и как си ги носите до външните кошчета? Понеже космите не се разграждат и именно те могат да бъдат причина за запушен канал  Peace Така че внимавайте с тях.

А много гадно ми е гадно като ходим на гости на свекитата. Понеже сме в друг град и сме с преспивания, поне няколко дни се стои, че и повече и там няма кош в банята. Питайте ме как излизам от тоалетната, увила превръзката в ръка, минавам през хола, където свекър и свекърва наредени гледат ТВ и отивам на терасата до коша. Ми тъпо е, трябва ли да знаят пък кога съм неразположена  Tired
И ми беше много чудно, понеже в началото на връзката ни, свекърва ми още не беше влязла в критическата и имаше все още цикъл как си разнася превръзките из апартамента. Thinking

# 344
Бенджи, а халатчето няма ли джобче? Там бих пъхнала санитарното средство.
Космите (аз съм с много дълга коса) хвърлям в гърнето. Запушвания няма.

Общи условия

Активация на акаунт